Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 1:07:24
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena IZVORNA PORUKA: Žapkić Maro, Maro... prestani da ziviš u zabludi-kak ćeš se obrazovat sa naglaskom? Nema nista od toj. I udado se u Vojvodinu reko moz se tako bar malko opraim al ni toj ne pomaga. Misliš: Od toj nema ni moj?!!?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 1:08:34
|
|
|
|
mati
|
Zapkic nije to naglasak vec nedostatak padeza. Nema kod nas svi padezi. Lepo je deka Vuk reko "Pisi kao sto govoris, citaj ko sto je napisano"...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 1:09:21
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Opasnu sam zelju zamislila. Sam da se ispuni A od naglasak tesko da cu se otkacim. Pogotovo kad me ovaj moja Rosuljka ovde saleti. Ja se sve nesto koncentrisem i ona se pojavi i ode mas u propas.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 1:10:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: mati Zapkic nije to naglasak vec nedostatak padeza. Nema kod nas svi padezi. Lepo je deka Vuk reko "Pisi kao sto govoris, citaj ko sto je napisano"... Znas kako je moja baba pricala: Sto manje znas to manje patis.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 1:11:14
|
|
|
|
Klarita
|
Treba se koncentrujes povis' idi sd u temu i postavi vince da vide ljudi s kakv arsenal raspolazemo mi od jug, jadni neobrazovani
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 1:14:33
|
|
|
|
mati
|
Poznato mi. Napustavam vas. Utrnu mi dupe vise. Da prosaltam kanali, a mozda i probudim mm.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 1:14:58
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: mati Zapkic nije to naglasak vec nedostatak padeza. Nema kod nas svi padezi. Lepo je deka Vuk reko "Pisi kao sto govoris, citaj ko sto je napisano"... Ja sam ovde naučila da su oni sa naglasak neobrazovani i nemoj sad ti tu da mi nešto filozofiraš-te nemate padeži, te ovo te ono... Naglasak i tačka!!!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 1:15:52
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: mati Poznato mi. Napustavam vas. Utrnu mi dupe vise. Da prosaltam kanali, a mozda i probudim mm. Probudi ga nemoj saltas nema nista za gledanje.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 1:18:43
|
|
|
|
Klarita
|
Ako ako, budi ga pa se fino opravljaj na trece Odlazim i ja... Soso, baba je carica Ja cesto koristim OVO
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 1:22:31
|
|
|
|
Sosa Mena
|
I ja cu koje kude da legam. Sutra me ceka zurka. Prvo kod ginekologa pa onda doma. Ubavi vi snovi zelim.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 6:19:07
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 7:33:16
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro i od mene u kafanu
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 7:38:22
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro vam jutro,spavala sam ukupno 4 sata, I feel good,tana-na-na-na
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 7:42:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Emice na kojim si drogama kad se osećaš dobro
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 7:49:46
|
|
|
|
emicaa
|
Hoćeš da ti preporučim Ja kad ovako spava drugo jutro sam ili više mrtva nego živa ili hiperaktivna,danas je ovo drugo
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 7:55:01
|
|
|
|
QueenJ
|
Srećan divan dan! Dobro jutro! Moje dete još spava. Od 21h sinoć. Budila sam je da vidim da li je sve ok. Pogledala me i nastavila. Nije vruća, Samo sam je spustila iz ugla kreveca, lepo pokrila i pustila je. Tmurno je napilju. Nisam još izlazila, ne znam da li je hladno.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 8:02:12
|
|
|
|
serpica
|
Trco kako je wiv??? Sta kaze??
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 8:30:10
|
|
|
|
Trcosava
|
Aaa Emice, onda znam o čemu se radi mada sam ja u zadnje vreme više mrtva nego hiper aktvina hahahahahah Šerpice, generalno ok. Žali se na skupljanje materice i bolove i na kičmu. Ona generalno ima problem sa kičmom, a ležanje joj ne doprinosi da joj bude bolje. Danas ćem verovatno da se čujem opet sa njom, pa javljam dalju sitjuejšn.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 8:33:25
|
|
|
|
serpica
|
Trco mozda je kicma boli zbog epidurala,kazu da hoce posle da boli nekoliko dana...pozdravi je punooooo Mod i ti Anu ako se cujete.....salji joj velikiiii
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 8:36:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Nije, barem ona misli da nije, a ni ja. Mene nije bolela kičma. Ona se inače kočila ranije, a znam i da joj ležanje nikako ne pomaže, tj ono i dovodi do kočenja (barem u njenom slučaju)
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 8:37:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Dobro jutro i od mene.Otpratih dete u skolu,drugo spava,da se probudi muz pa idemo u kupovinu.U nedelju dever krsti sina pa da se opremimo Vreme lepo uopste nije hladno
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 9:15:59
|
|
|
|
Peace*
|
Dobro jutroooo
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 9:18:45
|
|
|
|
Klarita
|
Tashoooooooooooooooo idi u persun Dobro jutro, sad Sta se pije?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 9:23:15
|
|
|
|
bubulence
|
ovo Tash meni prkosi, mogla bih da zivim na slanini! mmmmmmm.... moje dete i ja smo u vozu, idemo prema NS, imam pregled u pola 11. jedva cekam...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 9:23:15
|
|
|
|
Bibilib
|
Dobro jutro drage...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?