|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novembarski sabiRRni centar :)
6.11.2014 13:51:56   
veselicaa
Kako je veselo danas na Rr user posted image rodile se bebice,slave se rodjendani,prelepa atmosfera na forumu.Moja A. dobila danas 4 peticeuser posted image user posted image pametno moje.S.celo jutro sa tatom u basti,prala sam joj ruke pola sata a dok sam joj noktice ocistila uff.Voli dete da se isprlja pa to ti je.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 301
6.11.2014 15:02:46   
vikiveki
Evo mene i ovde da se prijavim...došla do malo slobodnog vremena...uživam uz kaficu i RR...izvolite na jednu finu tursku kafu user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 302
6.11.2014 15:40:37   
mirkam
Viki,pristavi meni jednu da popijem na brzinu dok M spava.Opet počele muke sa zubima pa nas urnise sve redom po čitav dan.
Divan zaista dan na RR danas !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 303
6.11.2014 15:44:29   
Bibilib
Zene ajmo po jednu,danas smo dobili dve bebe i slavimo rodjendane
user posted image

ZIVELI...da su nam bebe zive i zdrave...user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Bibilib -- 6.11.2014 15:45:36 >

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 304
6.11.2014 23:04:39   
QueenJ
Pored veselja na RR i za mene lep dan. Danas kad smo šetale, na sred parka nađemo 4000 din. user posted image Okretala sam se da vidim ima li koga u blizini, možda je nekom tek ispalo iz džepa. Nigde nikog. Završile su u mom novčaniku. Za nove čizme. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 305
6.11.2014 23:09:36   
vikiveki
Ja danas stavila kafu a sada pozivam na čaj...ja ga upravo pijem,počela sam pomalo da kašljucam,nadam se samo da se neću razboleti.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 306
6.11.2014 23:11:09   
bubulence
Vikiveki tebe bas nema kod nas ...
queen diiivnooo, da castis sada!
bibi daj nesto bezalkoholno user posted image .
jao zene pakujem mene i dete na dva dana a spakovala sam srednji kofer i kesu! sta bi bilo da idemo na duze...

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 307
6.11.2014 23:18:18   
QueenJ
Hoću da častim. Sebe! user posted image E, vala, zaslužila sam! Možda kupim i mojoj Emiliji nešto.
Nego šta, nego kofer! Da tvoja Ema i ti budete mačke prave. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 308
6.11.2014 23:21:39   
bubulence
a najgore je sto idemo na selo gde budemo srecne ako sretnemo kokosku i jos joj lepo kazemo ‘dobar dan‘ ...
a mm ce nam se pridruziti u subotu i doneti ostatak stvari..

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 309
6.11.2014 23:23:46   
vikiveki
Bubi user posted image sada sam tu. Ja se prošlog petka spremala da idem kod sestre u Šid sa decom da prenoćim i računam neću uzimati putnu torbu....počela da slažem pidžame,donji veš i po jednu presvlaku za svo troje a mala putna torba već puna.a kada sam stigla u goste utvrdila sam da još polovinu stvari koje sam planirala da ponesem nisam ni spakovalauser posted image

Direktna veza do poruke: 310
6.11.2014 23:26:00   
Bibilib
Svaka ti cast,user posted image user posted image user posted image user posted image immas pravo da se pocastis...ja nikad nista nisam nasla,lazem jednom 100 din.user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 311
6.11.2014 23:31:15   
bubulence
hihihi Viki jos ti sve x3 , leelee ne bih ti bila u kozi... sva sreca pa su sve Emine stvari koje su stare tamo na selu, pa ne moram jos i to za brljanje da joj nosim. jer dok ona obidje sve svinjce i kokosinjce u komsiluku dodje kao da se valjala u blatu...

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 312
6.11.2014 23:31:59   
vikiveki
Queen, baš imaš sreće...ja do sada nikad ništa nisam našla ali zato često dobijam na nagradnim igrama tipa pošalji kod i osvoji nešto, a jednom sam na Clipsy dobila baš vredan i lep sat.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 313
6.11.2014 23:32:10   
Žapkić
Dobro veče, devojke, devojčice, zene!!!user posted image
Mi danas ceo dan bile u gradu, baš nam je bilo lepo. Večeras smo išle kod jedne moje drugarice, koja zivi u BG, pa je došla malo na odmor i sjajno smao se provele.

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 314
6.11.2014 23:34:57   
bubulence
oooo Zapki user posted image ... to ste pobegle od dima user posted image ? sada sam citala negativu...

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 315
6.11.2014 23:38:09   
Žapkić
Jaoj, Bubi, ne pominji!!!! Tako sam besna!!! Još mi se u spavaćoj sobi osseća dim!!! Nećete verovati-cela ulica je bila kao da je magla pala!!!! Jbt-ne mogu da verujem kakvi kreteni ovde zive!!!
Ali-to se konstantno dešava!!!! Pre par dana je jedan komšija zapalio hrpu kamionskih guma!!!! Ljudi moji-jedva sam oribala prozore koliko su bili crni, terasu sam potirala 10 puta minimum!!!! Ma, nemam više komentar na takav idiotluk!!!

Direktna veza do poruke: 316
6.11.2014 23:38:34   
mati
Zdravo u centar... Zapkic propustila si izgleda mnogo... Sve mi preko 28god smo ti vec matore i "okostane"user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 317
6.11.2014 23:40:23   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: bubulence

hihihi Viki jos ti sve x3 , leelee ne bih ti bila u kozi... sva sreca pa su sve Emine stvari koje su stare tamo na selu, pa ne moram jos i to za brljanje da joj nosim. jer dok ona obidje sve svinjce i kokosinjce u komsiluku dodje kao da se valjala u blatu...

Ma da čovek poludi...još mi sestra kaže pa zašto si ponela veliku torbuuser posted image a posle me grdila što im nisam ponela patofneuser posted image a umrle smo od smeha mom srednjem sinu...krenuli mi u šetnju kroz park a ja pogledam Viktora i vidim da mu je majica u kojoj je došao ,a koja je bila čista,sada sva šarena.I taman krenem da ga ispitujem šta mu se desilo,kad on mahinalno usta koja su mu bila musava od čokolade,obrisa rukavom a onda rukav o bok i na kraju usta je obrisao i o rame...tako je prethodno svetlo plava majica postala šarena. A mlađi sin je sušta suprotnost,on se svaki čas nešto briše

Direktna veza do poruke: 318
6.11.2014 23:41:13   
Anoniman
Lakuuu noc buran dan je iza nas, a jos uvek nemam 28, tako da ne znam sta radim ovdeuser posted image

(odgovor članu mati)
  Direktna veza do poruke: 319
6.11.2014 23:45:35   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: mati

Zdravo u centar... Zapkic propustila si izgleda mnogo... Sve mi preko 28god smo ti vec matore i "okostane"user posted image

Jel? Jel mislimo na isto?

Uuuuu, bre, šta sam još propustila?

S obzirom da ja za 3,5 meseca punim 40-ko zna šta ću ja ispasti? Fosil? Ameba?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 320
6.11.2014 23:47:05   
bubulence
UM maloletnice, brisi na spavanje user posted image .
ovo je za nas preko 28, stare koke...
Viki joj ako budem imala troje dece kao sto planiram necu mrdati od kuce, pa autobus ti treba da sve spakujes i ne mislis da li ce imati rezerve da se presvuce...
Zapkic, za te gume si mogla da zoves komunalnu policiju, kako to neko moze da radi u naseljenom mestu???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 321
6.11.2014 23:47:44   
mati
Ode ti u dinosauruse.user posted image
QueenJ user posted image . Zao mi tog sto izgubio, al ni tebi sigurno niko ne bi vratio.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 322
6.11.2014 23:50:05   
Žapkić
Mati, user posted image user posted image

Bubi, ma dzaba bi ih zvala-došli bi o Svetom Nikad!user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 323
6.11.2014 23:53:49   
Mala Elena
Queen bas imas srece a taj neko sto je izgubio nesrece. ...
Pozdrav od nas, posto nemam 28, napustam skupuser posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 324
6.11.2014 23:54:14   
vikiveki
Žapkić, i ja ti se pridružujem jer za 3,5 meseca punim 37user posted image ali radim sa decom pa ponekad imam utisak da sam skroz podetinjila i kada nekome kažem koliko imam godina nekako sama sebi ne mogu da verujem...kad pre prođoše sve te godineuser posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here