Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 13:51:56
|
|
|
|
veselicaa
|
Kako je veselo danas na Rr rodile se bebice,slave se rodjendani,prelepa atmosfera na forumu.Moja A. dobila danas 4 petice pametno moje.S.celo jutro sa tatom u basti,prala sam joj ruke pola sata a dok sam joj noktice ocistila uff.Voli dete da se isprlja pa to ti je.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 15:02:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo mene i ovde da se prijavim...došla do malo slobodnog vremena...uživam uz kaficu i RR...izvolite na jednu finu tursku kafu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 15:40:37
|
|
|
|
mirkam
|
Viki,pristavi meni jednu da popijem na brzinu dok M spava.Opet počele muke sa zubima pa nas urnise sve redom po čitav dan. Divan zaista dan na RR danas !
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 15:44:29
|
|
|
|
Bibilib
|
Zene ajmo po jednu,danas smo dobili dve bebe i slavimo rodjendane ZIVELI...da su nam bebe zive i zdrave...
< Poruku je uredio Bibilib -- 6.11.2014 15:45:36 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:04:39
|
|
|
|
QueenJ
|
Pored veselja na RR i za mene lep dan. Danas kad smo šetale, na sred parka nađemo 4000 din. Okretala sam se da vidim ima li koga u blizini, možda je nekom tek ispalo iz džepa. Nigde nikog. Završile su u mom novčaniku. Za nove čizme.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:09:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja danas stavila kafu a sada pozivam na čaj...ja ga upravo pijem,počela sam pomalo da kašljucam,nadam se samo da se neću razboleti.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:11:09
|
|
|
|
bubulence
|
Vikiveki tebe bas nema kod nas ... queen diiivnooo, da castis sada! bibi daj nesto bezalkoholno . jao zene pakujem mene i dete na dva dana a spakovala sam srednji kofer i kesu! sta bi bilo da idemo na duze...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:18:18
|
|
|
|
QueenJ
|
Hoću da častim. Sebe! E, vala, zaslužila sam! Možda kupim i mojoj Emiliji nešto. Nego šta, nego kofer! Da tvoja Ema i ti budete mačke prave.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:21:39
|
|
|
|
bubulence
|
a najgore je sto idemo na selo gde budemo srecne ako sretnemo kokosku i jos joj lepo kazemo ‘dobar dan‘ ... a mm ce nam se pridruziti u subotu i doneti ostatak stvari..
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:23:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Bubi sada sam tu. Ja se prošlog petka spremala da idem kod sestre u Šid sa decom da prenoćim i računam neću uzimati putnu torbu....počela da slažem pidžame,donji veš i po jednu presvlaku za svo troje a mala putna torba već puna.a kada sam stigla u goste utvrdila sam da još polovinu stvari koje sam planirala da ponesem nisam ni spakovala
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:26:00
|
|
|
|
Bibilib
|
Svaka ti cast, immas pravo da se pocastis...ja nikad nista nisam nasla,lazem jednom 100 din.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:31:15
|
|
|
|
bubulence
|
hihihi Viki jos ti sve x3 , leelee ne bih ti bila u kozi... sva sreca pa su sve Emine stvari koje su stare tamo na selu, pa ne moram jos i to za brljanje da joj nosim. jer dok ona obidje sve svinjce i kokosinjce u komsiluku dodje kao da se valjala u blatu...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:31:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Queen, baš imaš sreće...ja do sada nikad ništa nisam našla ali zato često dobijam na nagradnim igrama tipa pošalji kod i osvoji nešto, a jednom sam na Clipsy dobila baš vredan i lep sat.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:32:10
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobro veče, devojke, devojčice, zene!!! Mi danas ceo dan bile u gradu, baš nam je bilo lepo. Večeras smo išle kod jedne moje drugarice, koja zivi u BG, pa je došla malo na odmor i sjajno smao se provele.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:34:57
|
|
|
|
bubulence
|
oooo Zapki ... to ste pobegle od dima ? sada sam citala negativu...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:38:09
|
|
|
|
Žapkić
|
Jaoj, Bubi, ne pominji!!!! Tako sam besna!!! Još mi se u spavaćoj sobi osseća dim!!! Nećete verovati-cela ulica je bila kao da je magla pala!!!! Jbt-ne mogu da verujem kakvi kreteni ovde zive!!! Ali-to se konstantno dešava!!!! Pre par dana je jedan komšija zapalio hrpu kamionskih guma!!!! Ljudi moji-jedva sam oribala prozore koliko su bili crni, terasu sam potirala 10 puta minimum!!!! Ma, nemam više komentar na takav idiotluk!!!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:38:34
|
|
|
|
mati
|
Zdravo u centar... Zapkic propustila si izgleda mnogo... Sve mi preko 28god smo ti vec matore i "okostane"
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:40:23
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: bubulence hihihi Viki jos ti sve x3 , leelee ne bih ti bila u kozi... sva sreca pa su sve Emine stvari koje su stare tamo na selu, pa ne moram jos i to za brljanje da joj nosim. jer dok ona obidje sve svinjce i kokosinjce u komsiluku dodje kao da se valjala u blatu... Ma da čovek poludi...još mi sestra kaže pa zašto si ponela veliku torbu a posle me grdila što im nisam ponela patofne a umrle smo od smeha mom srednjem sinu...krenuli mi u šetnju kroz park a ja pogledam Viktora i vidim da mu je majica u kojoj je došao ,a koja je bila čista,sada sva šarena.I taman krenem da ga ispitujem šta mu se desilo,kad on mahinalno usta koja su mu bila musava od čokolade,obrisa rukavom a onda rukav o bok i na kraju usta je obrisao i o rame...tako je prethodno svetlo plava majica postala šarena. A mlađi sin je sušta suprotnost,on se svaki čas nešto briše
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:41:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Lakuuu noc buran dan je iza nas, a jos uvek nemam 28, tako da ne znam sta radim ovde
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:45:35
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: mati Zdravo u centar... Zapkic propustila si izgleda mnogo... Sve mi preko 28god smo ti vec matore i "okostane" Jel? Jel mislimo na isto? Uuuuu, bre, šta sam još propustila? S obzirom da ja za 3,5 meseca punim 40-ko zna šta ću ja ispasti? Fosil? Ameba?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:47:05
|
|
|
|
bubulence
|
UM maloletnice, brisi na spavanje . ovo je za nas preko 28, stare koke... Viki joj ako budem imala troje dece kao sto planiram necu mrdati od kuce, pa autobus ti treba da sve spakujes i ne mislis da li ce imati rezerve da se presvuce... Zapkic, za te gume si mogla da zoves komunalnu policiju, kako to neko moze da radi u naseljenom mestu???
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:47:44
|
|
|
|
mati
|
Ode ti u dinosauruse. QueenJ . Zao mi tog sto izgubio, al ni tebi sigurno niko ne bi vratio.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:50:05
|
|
|
|
Žapkić
|
Mati, Bubi, ma dzaba bi ih zvala-došli bi o Svetom Nikad!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:53:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Queen bas imas srece a taj neko sto je izgubio nesrece. ... Pozdrav od nas, posto nemam 28, napustam skup
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:54:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Žapkić, i ja ti se pridružujem jer za 3,5 meseca punim 37 ali radim sa decom pa ponekad imam utisak da sam skroz podetinjila i kada nekome kažem koliko imam godina nekako sama sebi ne mogu da verujem...kad pre prođoše sve te godine
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?