Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 13:51:56
|
|
|
|
veselicaa
|
Kako je veselo danas na Rr rodile se bebice,slave se rodjendani,prelepa atmosfera na forumu.Moja A. dobila danas 4 petice pametno moje.S.celo jutro sa tatom u basti,prala sam joj ruke pola sata a dok sam joj noktice ocistila uff.Voli dete da se isprlja pa to ti je.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 15:02:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo mene i ovde da se prijavim...došla do malo slobodnog vremena...uživam uz kaficu i RR...izvolite na jednu finu tursku kafu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 15:40:37
|
|
|
|
mirkam
|
Viki,pristavi meni jednu da popijem na brzinu dok M spava.Opet počele muke sa zubima pa nas urnise sve redom po čitav dan. Divan zaista dan na RR danas !
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 15:44:29
|
|
|
|
Bibilib
|
Zene ajmo po jednu,danas smo dobili dve bebe i slavimo rodjendane ZIVELI...da su nam bebe zive i zdrave...
< Poruku je uredio Bibilib -- 6.11.2014 15:45:36 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:04:39
|
|
|
|
QueenJ
|
Pored veselja na RR i za mene lep dan. Danas kad smo šetale, na sred parka nađemo 4000 din. Okretala sam se da vidim ima li koga u blizini, možda je nekom tek ispalo iz džepa. Nigde nikog. Završile su u mom novčaniku. Za nove čizme.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:09:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja danas stavila kafu a sada pozivam na čaj...ja ga upravo pijem,počela sam pomalo da kašljucam,nadam se samo da se neću razboleti.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:11:09
|
|
|
|
bubulence
|
Vikiveki tebe bas nema kod nas ... queen diiivnooo, da castis sada! bibi daj nesto bezalkoholno . jao zene pakujem mene i dete na dva dana a spakovala sam srednji kofer i kesu! sta bi bilo da idemo na duze...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:18:18
|
|
|
|
QueenJ
|
Hoću da častim. Sebe! E, vala, zaslužila sam! Možda kupim i mojoj Emiliji nešto. Nego šta, nego kofer! Da tvoja Ema i ti budete mačke prave.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:21:39
|
|
|
|
bubulence
|
a najgore je sto idemo na selo gde budemo srecne ako sretnemo kokosku i jos joj lepo kazemo ‘dobar dan‘ ... a mm ce nam se pridruziti u subotu i doneti ostatak stvari..
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:23:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Bubi sada sam tu. Ja se prošlog petka spremala da idem kod sestre u Šid sa decom da prenoćim i računam neću uzimati putnu torbu....počela da slažem pidžame,donji veš i po jednu presvlaku za svo troje a mala putna torba već puna.a kada sam stigla u goste utvrdila sam da još polovinu stvari koje sam planirala da ponesem nisam ni spakovala
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:26:00
|
|
|
|
Bibilib
|
Svaka ti cast, immas pravo da se pocastis...ja nikad nista nisam nasla,lazem jednom 100 din.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:31:15
|
|
|
|
bubulence
|
hihihi Viki jos ti sve x3 , leelee ne bih ti bila u kozi... sva sreca pa su sve Emine stvari koje su stare tamo na selu, pa ne moram jos i to za brljanje da joj nosim. jer dok ona obidje sve svinjce i kokosinjce u komsiluku dodje kao da se valjala u blatu...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:31:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Queen, baš imaš sreće...ja do sada nikad ništa nisam našla ali zato često dobijam na nagradnim igrama tipa pošalji kod i osvoji nešto, a jednom sam na Clipsy dobila baš vredan i lep sat.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:32:10
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobro veče, devojke, devojčice, zene!!! Mi danas ceo dan bile u gradu, baš nam je bilo lepo. Večeras smo išle kod jedne moje drugarice, koja zivi u BG, pa je došla malo na odmor i sjajno smao se provele.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:34:57
|
|
|
|
bubulence
|
oooo Zapki ... to ste pobegle od dima ? sada sam citala negativu...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:38:09
|
|
|
|
Žapkić
|
Jaoj, Bubi, ne pominji!!!! Tako sam besna!!! Još mi se u spavaćoj sobi osseća dim!!! Nećete verovati-cela ulica je bila kao da je magla pala!!!! Jbt-ne mogu da verujem kakvi kreteni ovde zive!!! Ali-to se konstantno dešava!!!! Pre par dana je jedan komšija zapalio hrpu kamionskih guma!!!! Ljudi moji-jedva sam oribala prozore koliko su bili crni, terasu sam potirala 10 puta minimum!!!! Ma, nemam više komentar na takav idiotluk!!!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:38:34
|
|
|
|
mati
|
Zdravo u centar... Zapkic propustila si izgleda mnogo... Sve mi preko 28god smo ti vec matore i "okostane"
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:40:23
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: bubulence hihihi Viki jos ti sve x3 , leelee ne bih ti bila u kozi... sva sreca pa su sve Emine stvari koje su stare tamo na selu, pa ne moram jos i to za brljanje da joj nosim. jer dok ona obidje sve svinjce i kokosinjce u komsiluku dodje kao da se valjala u blatu... Ma da čovek poludi...još mi sestra kaže pa zašto si ponela veliku torbu a posle me grdila što im nisam ponela patofne a umrle smo od smeha mom srednjem sinu...krenuli mi u šetnju kroz park a ja pogledam Viktora i vidim da mu je majica u kojoj je došao ,a koja je bila čista,sada sva šarena.I taman krenem da ga ispitujem šta mu se desilo,kad on mahinalno usta koja su mu bila musava od čokolade,obrisa rukavom a onda rukav o bok i na kraju usta je obrisao i o rame...tako je prethodno svetlo plava majica postala šarena. A mlađi sin je sušta suprotnost,on se svaki čas nešto briše
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:41:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Lakuuu noc buran dan je iza nas, a jos uvek nemam 28, tako da ne znam sta radim ovde
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:45:35
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: mati Zdravo u centar... Zapkic propustila si izgleda mnogo... Sve mi preko 28god smo ti vec matore i "okostane" Jel? Jel mislimo na isto? Uuuuu, bre, šta sam još propustila? S obzirom da ja za 3,5 meseca punim 40-ko zna šta ću ja ispasti? Fosil? Ameba?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:47:05
|
|
|
|
bubulence
|
UM maloletnice, brisi na spavanje . ovo je za nas preko 28, stare koke... Viki joj ako budem imala troje dece kao sto planiram necu mrdati od kuce, pa autobus ti treba da sve spakujes i ne mislis da li ce imati rezerve da se presvuce... Zapkic, za te gume si mogla da zoves komunalnu policiju, kako to neko moze da radi u naseljenom mestu???
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:47:44
|
|
|
|
mati
|
Ode ti u dinosauruse. QueenJ . Zao mi tog sto izgubio, al ni tebi sigurno niko ne bi vratio.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:50:05
|
|
|
|
Žapkić
|
Mati, Bubi, ma dzaba bi ih zvala-došli bi o Svetom Nikad!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:53:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Queen bas imas srece a taj neko sto je izgubio nesrece. ... Pozdrav od nas, posto nemam 28, napustam skup
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 23:54:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Žapkić, i ja ti se pridružujem jer za 3,5 meseca punim 37 ali radim sa decom pa ponekad imam utisak da sam skroz podetinjila i kada nekome kažem koliko imam godina nekako sama sebi ne mogu da verujem...kad pre prođoše sve te godine
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?