Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:36:19
|
|
|
|
bubulence
|
UM divno, divno, predivno!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:36:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:36:51
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Klarita a prase, a pice? nema prase! Viš da bila poplavna godina! sve odnela Morava!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:38:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Klarita a prase, a pice? nema prase! Viš da bila poplavna godina! sve odnela Morava! kod nas samo jagnjicic izvolve gladne godine
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:39:13
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita a prase, a pice? meni usi , rep i papci
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:39:53
|
|
|
|
Modessty
|
lele sve oliza monitor! sad ću pređem na tastaturu!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:40:10
|
|
|
|
Peace*
|
Jednu ljutu s nogu pa da se razilazimo svako svom poslu...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:40:44
|
|
|
|
Klarita
|
Moze, ja si od plecke najvolim... Trco, dobro li si? kad se priblizis do porodjaj ima da me nema ovde ili se porodi pred RR
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:40:56
|
|
|
|
Anoniman
|
hahhahhahahhhahhaha jaojjjj kuku mene zasela ovde sa vama umesto da idem pile da gurnem u rernu e je li neko od vas pravo ono pile na kg soli, kakvo je
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:43:45
|
|
|
|
bubulence
|
pa Klari, ovo mi dodje predjelo, plecka je glavno jelo . Wiv nam se tek tako porodila, nismo ni navijali i grickali nokte... ne je fer...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:43:58
|
|
|
|
Modessty
|
Jao kakav divan dan danas!!! Sve će se opijemo! I Wiv nam se prodi!!!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:44:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Jao kakav divan dan danas!!! Sve će se opijemo! I Wiv nam se prodi!!! Jaojjjjjjj kako sam uzvudjena
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:45:41
|
|
|
|
Klarita
|
Bas bas bas divan dan
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:47:13
|
|
|
|
emicaa
|
Jaooo koliko imamo mališ škorpijica ovde,divno
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:48:23
|
|
|
|
branki*
|
stvarno,bas lepe vesti bas je nekako veselo
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:48:54
|
|
|
|
Peace*
|
Osećam se kao da sam se ja porodila!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:49:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Osećam se kao da sam se ja porodila! ja jesam ali pre tri godine
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:51:03
|
|
|
|
Modessty
|
volim kad je ovako lepo i veselo!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:53:26
|
|
|
|
Klarita
|
Mod, i ja Vrnula sam se na uredi, jer bez zarez posle Mod, ispade da smo Mod i ja sloncice koje ripav I jos jedno uredi...morala sam, ahahahahahahahaha
< Poruku je uredio Klarita -- 6.11.2014 10:01:24 >
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 10:07:09
|
|
|
|
mali_mis
|
I ja volem kad je ovde veselo
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 10:09:17
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Mod, i ja Vrnula sam se na uredi, jer bez zarez posle Mod, ispade da smo Mod i ja sloncice koje ripav Klari bre gledaju me ovde kolege ko da sam blesava pa se ovolko smejem!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 10:13:41
|
|
|
|
Trcosava
|
ahahahahahahahah pile na soli ahahahahahahahahhahah Klarita draga, dobro sam neće ovo moje tako lako. hahahahaha Juuu ja kao da sam na nekim drogama danaas Elem bre Um ubavo ti devojče, sa sve tortu hahahahahahah joj još se smejem onom kamen u sirenje hahahahahaha
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 10:21:12
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobro jutro! Baš lep dan... Rodili se Nina i Maksim, Dora prohodala, Uni rođendan! UM, posluženje je divno! Mmm... Sve najlepše! Mi ćemo danas da okrenemo kolica (od mene) i da ih podignemo na prvi nivo, 35 stepeni, mislim. Počinje da se diže po malo, hoće da sedi, a mama ne da... Pa bar toliko da joj učinim. A ja sam prosula punu čašu vode po stolu, mobilnom, fiksnom, daljinskom... Jednim potezom sve sam sje . Sve sam rasklopila i eno, na stolu, suši se... Za ručak sam planirala špagete. Njami njam.
< Poruku je uredio QueenJ -- 6.11.2014 10:32:49 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 10:54:34
|
|
|
|
Modessty
|
queen ma pusti cicu da se uspravlja po malo kad već oće naljutićeš je pa će sama da sedne za neki dan
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 11:05:33
|
|
|
|
ivaMark
|
Jaoooo UM, divna je Srecan vam rodjendankoooooo.... U Nini fazonu (sto bi rekla moja Jovana) Luda noc na RR rodili se bata i seka, morala sam da se ulogujem da cestitam pa makar jednom rukom kuckala post jer od ova moja dva cuda ne mogu da piskaram ali vas redovno citam preko moba. Klarita, buahahahaa...kakva fotkaaa
< Poruku je uredio ivaMark -- 6.11.2014 11:07:20 >
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?