Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 1:32:14
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: mati Dobar vecer u centar... Zapkic ogovarale smo te u posleponocnim casovima... I tebe i momke. Ja sam vala pravila tortu i mm da nosi na poso... A kako je krenulo pravicu jos jednu za vikend goste. Meni je secer konstantno nizak. Nedostajali smo, a? Ja sam imala nekih problema, pa em zato nije bilo na RR, a momci su imali svirke. Ali, zato, polako se sabiram ( i oduzimam), i evo me opet tu!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 1:37:37
|
|
|
|
mati
|
Kazem ja da nasli placenije tezge...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 1:39:32
|
|
|
|
Klarita
|
Drma me drma raspolozenje hormoni PMS...Nina nam se rodila, Uni je rodjendan, Sosa nam je tu, Zapkic nam se vratila, stizu nam praznici Pa red je KLIK Zapkic, cisto dok se momci nasteluju Sve vas otisla sam
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 1:41:15
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ala me ubode sa pesmu Samo nek je veselo.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 1:41:46
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Meni rodjendan u petak. Poklon da mi kupis.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 1:43:12
|
|
|
|
Klarita
|
Da dodjes na prolece sas stomace pa da si izaberes sama izedem ti dusu, bs sam se rastuzila...samo dzvirnu jer vidim pisuvala si...mora da idem
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 1:44:54
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dogovorile smo se. Mozes da mislis kolko sam se ja rastuzila. Ti si bar u Vlasotince, a ja. Begam sutra treba sadim lukac.
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 6.11.2014 1:45:50 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 1:59:48
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: mati Kazem ja da nasli placenije tezge... Pa to ti kazem!!! Dosta su dangubili u septembru ovde sa nama, sad mora malo da se kovarnu!!!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 2:01:37
|
|
|
|
Žapkić
|
Jooooj, Klarita, daj nešto za moju dušu (ako misliš da ti dovedem momke na proleće za prvi rođus . Doduše-ček-jesam li ih tebi obećala? )
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 6:26:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 8:00:36
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 8:46:04
|
|
|
|
Klarita
|
Dobar jutar
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 8:47:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobroooo jutro, samo da vam mahenm, ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 8:49:20
|
|
|
|
Klarita
|
Ma, daj bre posluzenje, sta da mahnes
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 8:56:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Klarita sestro, da nesi ti opet trudna, samo bi neko čašćavanje
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:00:47
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! dajte jednu veeeeliku kafu i UM daj te kiflice i tortu! Umori me Ana13 noćas!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:26:59
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Klarita sestro, da nesi ti opet trudna, samo bi neko čašćavanje Lele, Trco, kamen ti u sirenje...kakva trudnoca, bar dve godine pauza pa ce budem u crtke...jesna sam si, drcna Mod, kuku, i mene je izmorila ne pamtim kad sam nocila na RR hmmmm ustvari od proslu nagradnu igru
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:29:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Kiflice Torta Izvolte
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:31:26
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Dobroooo jutro, samo da vam mahenm, ljubim vas sve mahni nam sa tortom pa brisi, ne moze drugacije!
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:31:37
|
|
|
|
mali_mis
|
Pocecu da lizem monitor A. me terorise od ranog jutra, jedva cekam da zaspi.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:33:41
|
|
|
|
Anoniman
|
iiiiiiiii Nasa od ove godine
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:33:51
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Pocecu da lizem monitor i aj! i ja!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:34:28
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Klarita sestro, da nesi ti opet trudna, samo bi neko čašćavanje Lele, Trco, kamen ti u sirenje...kakva trudnoca, bar dve godine pauza pa ce budem u crtke...jesna sam si, drcna hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:35:28
|
|
|
|
Klarita
|
a prase, a pice?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 9:35:48
|
|
|
|
Anoniman
|
iiiiii pice
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?