Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 10:21:09
|
|
|
|
Klarita
|
Trco, da ti beba spava 24h sata dnevno, sem kad sise da uziva u posteljinu Srkam kavu i begam...N se probudio, hranim, presvlacim i begam u majanje
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 10:27:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Ooo sestro sa tvoje tastature u Božije oči
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 12:14:47
|
|
|
|
Modessty
|
umreću kolko mi se spavaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 12:22:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobar dan i dovidjenja , odoh po dete napolje ( sa babom i dedom je) pa da hranim i uspavljujem .
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 12:41:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Puš pauza. A. spava, a ja brckam nesto u kuhinji, pravimo tortu babi sutra za rodjus, pa ja pravim fil, a mama sve ostalo Pa dok se fil ladi, da ja popusim jednu i pijem kafu. A trebam jos i da se farbam.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 12:59:26
|
|
|
|
Bibilib
|
Ja spremila rucak pa malo da procaskam sa vama...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 13:01:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao ja se zaradila oko rucka i skroz zaboravila da mm nece doci do veceras. Pih pravim sad ogroman rucak za mene i D.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 13:03:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ispratila dragog sa pauze,nas dvije danas ostajemo kući cjeli dan,kiša lije.Ove sedmice kad imam milion stvari za završit mm radi duže a sveki čuva od zaove djecu tako da sam sve morala ostavit za sutra. Kako ste mi vi?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 13:03:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja pecem drugu turu kroasana, ovaj put druga tura je sa integralnim brasnom, jedva cekam da vidim kakave su pa da uzmem tortu, pa da idem kod frizera, narucim pizze za veceras, sveki ce po Unu i takoooo
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 13:13:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
UM bas javi kako su ispale. E superiska sve ispalo docice nam moj tata na rucak, ne kuvam za dzabe. Jupiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 13:17:49
|
|
|
|
emicaa
|
UM meni pošalji jednu da probam
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 13:20:33
|
|
|
|
milicicak
|
Ahoj, zene, jeste li se sabrale? ja se malo oduzela al ce da prodje uz lekice... Nikako mi ne prija ovo sedenje... UM, salji kiflicu da me zelja mine
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 13:24:29
|
|
|
|
bubulence
|
UM sada sam ti pisala na fb, da mi posaljes da probam inace cu ti poslati cmicak . mi dosle od dermatologa, sada sedim u gacama jer sam se skuvala i odmaram... za rucak cemo jesti mandarine
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 22:43:29
|
|
|
|
Klarita
|
Ajmo zene, Ana casti celu noc
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 22:48:09
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro veče! Dok čekamo Anu da se porodi i dok sam još u kuhinji da popijemo po nešto! Za Ninu, da nam brzo dođe! Živeli! piće po Annoj želji
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 23:00:38
|
|
|
|
Klarita
|
Mod, ne li si me blokirala pa ne vidis da sam i ja turila Evo i da skrenemo misli, KLIK
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 23:17:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ovde se bas pije! Dobro vece i od mene! Mi nosamo beku na smenu samo da ne zaspi! Haha, da iskoristim raspolozenost
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 5.11.2014 23:32:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mame odoh da spavam. Mm se ugasio mob a ne znam mu pin da ga upalim i da mu "navijem" sat za posao. (uvek se nasmeje kad kazem naviti sat-kaze da sam zatucana i da se sat vise ne navija ) Navicu sat na svom mobilnom. Valjda ce skapirati melodiju jer ja garant nista necu cuti. IDem brzo da spavam da se brzo naspavam Laku noc mame. ps: fali mi Olga, bas je nema od kako su joj uputili one bezvezne kritike (ili se ja mimoilazim sa njom)
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 5.11.2014 23:33:42 >
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 0:08:46
|
|
|
|
Žapkić
|
Ooooo, dobro vam veče, devojke, devojčice, zene!!! Vidim, posle kafane, bila je klinika, a sad završismo u sabirnom centru!!!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 0:16:30
|
|
|
|
Klarita
|
MiLj i meni fali...ali mislim da je kombinacija i mimoilazenja i slabijeg svracanja bas sam danas citala postove gde je bilo, ali sam trenutno toliko uzbudjena oko Ane i njenog porodjaja da mi mozak zablokirao pa ne mogu da se setim gde i linkujem ti. Oldzi nasa "stara pijana zeno" pojavi se, de mahni nam makar, uputi neku rec ja te smatram izuzetno pametnom i duhovitom zenom i ocu da dodjes da pijes sa nama a ko te dira, ima Dzekija da pustim na njega od vrzlo, je l' jasno
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 0:21:46
|
|
|
|
Modessty
|
Ja spremih ručak za sutra, nikola samo zaplakuje...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 0:34:14
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobro vece. Ja iskoristila muza pa mogu malo da iskuliram.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 0:51:04
|
|
|
|
mati
|
Dobar vecer u centar... Zapkic ogovarale smo te u posleponocnim casovima... I tebe i momke. Ja sam vala pravila tortu i mm da nosi na poso... A kako je krenulo pravicu jos jednu za vikend goste. Meni je secer konstantno nizak.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 0:55:27
|
|
|
|
Modessty
|
Da popijemo u Ninino ime! POrodila nam se Ana! Živeli!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 6.11.2014 0:58:00
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Moze. Neka nam je ziva i zdrava. Sipaj Mod.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?