Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 9:52:41
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Tashoooooooooooooooo idi u persun Dobro jutro, sad Sta se pije? Sta nudis ovoj kacki-povracki?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 9:54:26
|
|
|
|
Klarita
|
Uuuuuuuuuuuuuuuu, nemam ideju da li bese povrackanje ?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:03:57
|
|
|
|
QueenJ
|
Haha... Sad sam se čula sa svekijem. Umirem od smeha. Moram to da podelim sa vama. Pisah već da se skoro porodila tetka mm. Oni imaju i sinčića od 4 god, bio nam je nakonče. Uglavnom, puna kuća gostiju, došli da vide dete, tetka doji bebu u sobi, Uroš je bio sa njom i samo izleteo: "Ljuuudi, brže! Dajte bebi sarme, gladna je, pojede mami siseee!!!" On je show.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:05:26
|
|
|
|
Klarita
|
Objavi to u "Da se smejemo nasoj decici" tako nekako bese naziv teme
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:06:27
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:07:08
|
|
|
|
Modessty
|
Bravo za pametnjakovića! A ja izgubih 200 din . Držala sam ih u rukama zajedno sa telefonom i pričam sa kolegama, krenem ka vratima i ukapiram da mi hinema pare! Pretražismo ceo centar i pretresoh džepove i torbu i sve i nigde ih nema! Omajale me omaje i sotonje od banjsklu rampu!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:10:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Idite u peršun sve odreda, Mod me zasmejava sas omaje i nicanje iz laminat, ovo dete juri sarme hahahahahah joj! Još i Klarita čikita da mi odvali nešto i mogu se porađam
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 7.11.2014 10:11:16 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:13:38
|
|
|
|
Modessty
|
Trco bre ja se stvarno nerviram što mi nestadoše 200 kinti! i stvarno sve gledam u pod.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:16:46
|
|
|
|
Klarita
|
Mod, a da ti nisu u ruci> U rukavu?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:18:52
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Uglavnom, puna kuća gostiju, došli da vide dete, tetka doji bebu u sobi, Uroš je bio sa njom i samo izleteo: "Ljuuudi, brže! Dajte bebi sarme, gladna je, pojede mami siseee!!!" On je show.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:23:41
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Mod, a da ti nisu u ruci> U rukavu? Samo u gaće joj ostalo da pogleda. Malo bedak da se skida pred kolege Mod u ulozi Demi Mur - striptease
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:26:42
|
|
|
|
Klarita
|
Pa, jeba ga, nije valjda ruku zavlacila u gace
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:31:19
|
|
|
|
Modessty
|
Ma ću se skinem ako treba! Nije problem! Ova dvojica mlađih će prežive, al onog matorg će drmne srčka! Šta ću mu onda?!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:33:17
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Pa, jeba ga, nije valjda ruku zavlacila u gace nisam baš u gaće al sam podizala pantalone i nameštala majcu lele će me naterate da idem u toalet da proverim! nisma bre valjda tolko blentava da ne osetim da me nešto žuljka
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:34:32
|
|
|
|
Peace*
|
Ako Memdović može u emisiji da proba nakurnjak, možeš i ti da potražiš 200 kinti u gaćama.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:36:43
|
|
|
|
Modessty
|
ma kakav Memedović. da pogledaš Promaju niške TV5 http://youtu.be/Ud1v4PKqLmw
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:37:38
|
|
|
|
Modessty
|
odo da utopim tugu u jogurat i burek!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:39:35
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR odo da utopim tugu u jogurat i burek! Odakle ti pare za burek i jogurt?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:39:36
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Ma ću se skinem ako treba! Nije problem! Ova dvojica mlađih će prežive, al onog matorg će drmne srčka! Šta ću mu onda?! IZVORNA PORUKA: Klarita Pa, jeba ga, nije valjda ruku zavlacila u gace
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:42:11
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: Modessty RR odo da utopim tugu u jogurat i burek! Odakle ti pare za burek i jogurt? eeee pa ima se može se!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:44:14
|
|
|
|
Peace*
|
Rasipnice!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 10:44:24
|
|
|
|
emicaa
|
Hoću burek,molim te,molim te pošalji mi jedan,dva ili tri
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 11:13:14
|
|
|
|
Modessty
|
emice izvolte
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 7.11.2014 11:18:47
|
|
|
|
QueenJ
|
Na sve prethodno napisano
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?