|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novembarski sabiRRni centar :)
9.11.2014 1:24:51   
bubulence
gde ste zene? nije valjda da spavate???
mmisu, necemo se gledati sutra, nisam u Odzacima. od juce sam kod mojih i ostajem do utorka jer mm ne radi...
danas sam bila u Bosni, isla da jedem cevape i razocarala se. sledeci put pravac u Sarajevo, nista manje...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 451
9.11.2014 5:29:18   
mali_mis
Jutro user posted image
ok bubi user posted image
A. se povampirio, istresao me iz kreveta u pola pet user posted image Evo ga sedi pored mene i loce mleko. Kuku treba ostati budan do kasno u noc. Ili ce kafa da me spasi ili odo ja pod sto da odspavam.
Srecom idemo tek oko 14h, mozda odspavam koji sat, ako se A. smiluje da pajki.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 452
9.11.2014 7:07:21   
Modessty
Dobro jutro! Čim dodje vikend ja ne stižem ni da se javim!
Danas ceo dan skitamo. Došla kuma pa se družimo ceo dan user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 453
9.11.2014 7:13:23   
vonavoj
Jutro! Mali misu vi bas poranite! Moja se u 6 probudila,sisala jednu,usrala se do pola ledja i sad drugu..i molim Boga da zaspi..spava mi se ... Mm i T hrcu!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 454
9.11.2014 7:17:25   
mali_mis
Joj von, poznato mi je to ukakavanje do pola ledja user posted image
Ma ja ustanem da popijem kafu, dok svi spavaju, ali dete pocelo da zeza, pa ustane cim vidi da me nema u krevetu. Sad sam ga po drugi put vratila u krevet. Sedne pored mene u fotelju i zaspi.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 455
9.11.2014 7:29:31   
serpica
Jutro...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 456
9.11.2014 7:53:57   
big mum
Dobro jutro drage moje želim vam lijep dan.Veliki pozdrav iz Gradiške

user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 457
9.11.2014 12:02:08   
Mala Elena
Jutro svima!
Bm , kako je tebi lepouser posted image ....
Imam posla-da napunim masinu , da doruckujem , da prosetam dete. ..pih. zaova otisla u Bg, malo smo zamenile ulogeuser posted image , nema je do utorka a deca ostala da ih mi cuvamo na smenu, kad ko moze.

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 458
9.11.2014 13:39:28   
Klarita
Jutro/dan i od mene...slave, rodjendani...desavanjauser posted image mm rodjus, evo castim ja, ko sta pije?

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 459
9.11.2014 13:46:05   
vikiveki
BM baš vam je lepo....ja se od jutros probudila sa velikom glavoboljomuser posted image pa sam se opet vratila u krevet...malo me prošlo ali još uvek osećam da me po malo boli.Ja ću jednu tgursku kafu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 460
9.11.2014 13:47:56   
milicicak
Dan u kafanu :)
Mini buba uspavljuje mm, ja sela da malo odmorim pa da se bacim na sredjivanje kuhinje...
Moze jedna kafa za mene :)

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 461
9.11.2014 13:53:42   
Klarita
user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 462
9.11.2014 14:09:48   
milicicak
Hvala, Klarita user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 463
9.11.2014 14:28:05   
Klarita
Milicicak user posted image nema na cemu, ipak mm slavi 25.rodj 10.put user posted image

Direktna veza do poruke: 464
9.11.2014 14:41:01   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Klarita

Jutro/dan i od mene...slave, rodjendani...desavanjauser posted image mm rodjus, evo castim ja, ko sta pije?

Srećno tm user posted image
I, da, da, počela sezona slava, ja je što se mene tiče juče otvorila, bilo je krkenzi user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 465
9.11.2014 14:47:09   
big mum
Hvala,hvala user posted image Moja Gradiška je malo lijepo mjesto na obali Save i nebih mogla da zamislim život van nje.
Klarta evi čestitke za TM i od mene user posted image

Hajde skokni do razgovori mama pa mi odgovori na kveščnuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 466
9.11.2014 14:48:41   
Klarita
Fala zenske moje.
BM, vec rikvestovalauser posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 467
9.11.2014 14:50:52   
Kata90
Hay zeneuser posted image ,ja se fino narucala oprala sudofe,skuvala kafu i sad uzivam.....user posted image sta vi radite?

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 468
9.11.2014 14:51:41   
vikiveki
Klarita, čestitam TM rođendan...i hvala na kafi.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 469
9.11.2014 14:57:58   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: big mum

Hvala,hvala user posted image Moja Gradiška je malo lijepo mjesto na obali Save i nebih mogla da zamislim život van nje.
Klarta evi čestitke za TM i od mene user posted image

Hajde skokni do razgovori mama pa mi odgovori na kveščnuser posted image

Kao sto i moja kuma ne moze bez Dunava ...

Kato, uzivaj , malopre popila Jacobs ...spremam se da feniram sveki ..

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 470
9.11.2014 15:08:18   
milicicak

IZVORNA PORUKA: Klarita

Milicicak user posted image nema na cemu, ipak mm slavi 25.rodj 10.put user posted image

hihihi, dobro je da ne slavi kao ja 18.-i n-ti put :) srecan ti muzev rodjendan, da ti je zdrav, zivahan i poslusan :)
Zene, ja gledam torte od kartona na Pinterestu, sta sve zene pave to nije normalno user posted image istrazujem ideje za slavske i novogodisnje poklone...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 471
9.11.2014 15:10:35   
vikiveki
Milicicak je li to neki sajt? Šta sve tu ima

Direktna veza do poruke: 472
9.11.2014 15:21:02   
milicicak
VIki, pogledaj klik

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 473
9.11.2014 15:31:08   
Anoniman
Dobar dan.

Meni bila devojacka slava, pa me nije bilo, a U se razbolela posle 5 dana u vrticuuser posted image temperatura , proliv i grlo, slinavi, kaslje, strasnoooooo, ne znam sta vise da radim, cim krene ide 5 dana i ovako zavrsiuser posted image

Inace i ja obozavam pinterest ima divnih ideja, svake godine tu nadjem ideju za Uninu tortu.

Direktna veza do poruke: 474
9.11.2014 15:51:34   
vikiveki
Milicicak hvala,baš je super sajt ima svegauser posted image
UM tako je to sa vrtićem,ko je osetljiv on ne može da sastavi ni 10 dana u vrtiću.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here