Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:49:51
|
|
|
|
Bibilib
|
Naravno da ce da krene Mod... Bog pomaze u svemu...
< Poruku je uredio Bibilib -- 4.11.2014 13:50:16 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:49:59
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Mod saljem ti ga ali pazi. Od njegovo bajanje Serpica ostade trudna.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:50:09
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Rado bi dosla na dedu ali zimi ne bivstvujem u juzne krajeve jer moji dodju kod mene.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:51:37
|
|
|
|
Modessty
|
e a da dođem ja u ti vaši severni krajevi? Baš mi treba opuštanje. A Lale sve tako laganooo i sporooo
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:58:05
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nije bas sve lagano i sporo.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:20:58
|
|
|
|
pipi_coco
|
Evo jedan razlog više za sabiranje u centru, pa da se oduzmemo Meni bi baš prijalo jedno mmmm....
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:24:03
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Mod saljem ti ga ali pazi. Od njegovo bajanje Serpica ostade trudna. Moj Svestenik i moj Doktor imaju isto ime,obzirom da je prvi doprineo da zatrudnim ( Boze oprosti,ne mislim nista lose ) a drugi mi pomaze da iznesem trudnocu,moguce da ce se zvati po njima ako bude decak.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:25:59
|
|
|
|
Kata90
|
i meni........
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:27:07
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: pipi_coco Evo jedan razlog više za sabiranje u centru, pa da se oduzmemo Meni bi baš prijalo jedno mmmm....
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:31:29
|
|
|
|
pipi_coco
|
Kato trudnice tebi samo jedna čašica i dosta Nego žene drage iskuliraste vi mene jutros. Ja zamolih da mi neko odgovori u temi TORCH, a vi ništa
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:33:02
|
|
|
|
Peace*
|
Čoooooveče, jedva sam razumela šta pričate. Čitala sam prethodnu stranicu 15 minuta.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:38:17
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Čoooooveče, jedva sam razumela šta pričate. Čitala sam prethodnu stranicu 15 minuta.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:48:09
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: serpica Moj Svestenik i moj Doktor imaju isto ime,obzirom da je prvi doprineo da zatrudnim ( Boze oprosti,ne mislim nista lose ) a drugi mi pomaze da iznesem trudnocu,moguce da ce se zvati po njima ako bude decak. Serpi ne bi ni ja da gresim dusu ali mnogo si sestro sumnjiva. Najbitnije je da sve ostaje u krugu porodice.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:49:49
|
|
|
|
serpica
|
Soso Bog mi je svedok da sem gresnih misli nista vise nemam sa Svestenikom a sva su deca nasa tako da ne brini
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:50:55
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sve si rekla nemam vise sta da dodam.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:52:50
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Sve si rekla nemam vise sta da dodam. to se ne racuna,mislim misli i tako to....
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:53:52
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Cuti tamo nemo se brukas. Nego sta mi radi Zaplanjac?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:55:58
|
|
|
|
emicaa
|
Auuu što ste se raspisale,da vam i ja mahnem,bile u šetnji a hladno u pm.Nego jel vidio iko od jutros ovde Wiv,da nije krenulo
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 14:57:15
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nije jos Wiv dosla na red. Eno je kod trudnjaca.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 21:18:33
|
|
|
|
milicicak
|
Ahoj :) Ima li nekog za sabiranje Mm i mini buba se uspavljuju, ja cekam da lekici deluju pa da legnem... Konacno sam danas uzela upute za magnetnu rezonancu i EEG pa i to treba da odem da zakazem i tako... A vi kako ste?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 21:35:16
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Prisutna Ako nije tajna sto ides na magnetnu i eeg?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 21:38:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro vece. I mi se uspavljujemo, pa idemo da spavamo. Sutra nas ceka uzbudljiv dan, slavimo 3 rodjendan, a u cetvrtak nam je pravi rodjendan Ujutru imam 100 obaveza, da odvedem U u vrtic, da napravim kroasane, pokupujem sta na jos treba, i da odem da se ja sredim, frzer, manikir, pedikir Zato Vas sada pozdravljam, da jedem nesto pa odoh spavati
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 21:45:38
|
|
|
|
milicicak
|
Soso, ucestale migrene + povremen gubitak osecaja u levoj ruci + konstantna ukocenost vrata + povremene nesvestice + pozitivna porodicna istorija mozdanih udara i aneurizmi... Ja mislim da sam zdravija od drena al dr oce da proveri
< Poruku je uredio milicicak -- 4.11.2014 21:46:31 >
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 22:02:14
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Soso, ucestale migrene + povremen gubitak osecaja u levoj ruci + konstantna ukocenost vrata + povremene nesvestice + pozitivna porodicna istorija mozdanih udara i aneurizmi... Ja mislim da sam zdravija od drena al dr oce da proveri Auuuu i ja sve ovo imam a meni niko ne rece da proverim a sad i da hocu ne mogu..ja mislila sve je to od umora i ne spavanja....
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 22:05:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ma, milicicak ,idi ti proveri pa onda misli sta hoces ... mene ledja bole, leva plecka kao da cu guru da dobijem Ne odoh danas do apoteke, sutra moram, da uzmem kakav sirup i vitamine...ako mi se ne "digne " imunitet skorije ,cu se roknem pre smrti !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?