Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 9:06:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Dobro jutro zene.Pijem kafu i budim se uz Rr
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 9:07:53
|
|
|
|
Bibilib
|
Dobro jutro i od mene, moze ???
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 10:18:08
|
|
|
|
mali_mis
|
Odoh da se sisam, i malo u setnju.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 11:06:43
|
|
|
|
QueenJ
|
Konačno sam oprala kosu. Zavila je u peškir. Rekoh, hajde da stavim i masku na lice, nisam dugo. I tako se ja pretvorih u štrumfa (plava maska). Ooo koliko mi se dete rasplakalo... Dok se nisam nasmejala i progovorila. Poklonila mi je čini mi se najslađi osmeh do sada.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 12:15:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Eto me, vratili se i uspavljujem ovo malo cudovistance. Uhvatila ga je zuta minuta nakon sto ga je frizerka osisala, i drao se, bacao, mislim da cu tu zgradu u narednih mesec dana da zaobilazim od sramote.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 12:30:51
|
|
|
|
serpica
|
Ja samo da vidim ima li je Klarita negde? P.S. Klarita draga,prvo nisam nasla SportVision nigde u Nisu predjoh celu Kalcu ovako troma,znaci cekam te sa spremnom licitacijom znas vec za sta,ne odbijaj trudnicu,da ti na lepom licu ne izdjem cmicak
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 12:33:12
|
|
|
|
Klarita
|
Hello my women Ko kuva kafu?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 12:39:37
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja samo da vidim ima li je Klarita negde? P.S. Klarita draga,prvo nisam nasla SportVision nigde u Nisu predjoh celu Kalcu ovako troma,znaci cekam te sa spremnom licitacijom znas vec za sta,ne odbijaj trudnicu,da ti na lepom licu ne izdjem cmicak Kako mori nesi nasla sportvision I cu ti tamo kude si troma najubava si nam U prizemlju Kalce, sa spoljasnje strane, mango je nekad bio tu kako god, imas sigurno u Forumu u prizemlju, pored Njujorkera ili women sikreta, tu pored, kad udjes sa leve strane drugi treci lokal bese jaooooooooo a sad sam se setila za koje ce ti...dobivas na RR deku od mene a ako da Bog da se vidimo ranije onda i ranije
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 12:45:23
|
|
|
|
serpica
|
Klari draga kad sledeci put budem isla u centar grada bice verovatno zima i sneg te se vise ne majem inace ostadose ova moja deca bez majke ma samo ti nama dodji ostalo nije bitno,nego sam ja zaljubljenik u te stvari i mogla bih cini mi se svaki dan da ih menjam a u tvoj sam se zaljubila mnogooo ko kad sam imala 15 godina
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 12:47:35
|
|
|
|
Klarita
|
Ahahahahaha, cuti more, ce pomisle zene svasta...dobivas taman se i meni namestila akcija tamo gde sam se ja zaljubila, pa ce budemo zadovoljne obe
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:05:53
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Ahahahahaha, cuti more, ce pomisle zene svasta...dobivas taman se i meni namestila akcija tamo gde sam se ja zaljubila, pa ce budemo zadovoljne obe Zene verovatno misle na tvog muza ali ovaj put nije to samo nam dodji a ja cu se oduzim vec nekako
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:09:27
|
|
|
|
Klarita
|
Nista ne brini, cim se ja podnovim, ovaj ti prosledjujem da te sluzi u zdravlju i veselju i uvek da bude pun a, ce se oduzis tako sto ce si pijemo kafe i ogovaramo snajke jedan dan dok nam muzevi igrav sah u parkic
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:10:40
|
|
|
|
mali_mis
|
Mora da je u pitanju neki modni detalj, nije mi poznato da se u sport vision prodaju muskarci Odo da smuljam kafu.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:12:42
|
|
|
|
Modessty
|
E od tu vašu rabotu ništa nema ako ja ne budem zaprška! samo da si znaete!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:14:39
|
|
|
|
Klarita
|
Mod, reko li ti ja de sti uvek sas nas podrazumevas Misu, modni detalj, jeste
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:15:46
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Nista ne brini, cim se ja podnovim, ovaj ti prosledjujem da te sluzi u zdravlju i veselju i uvek da bude pun a, ce se oduzis tako sto ce si pijemo kafe i ogovaramo snajke jedan dan dok nam muzevi igrav sah u parkic Moze,dogovoreno, Mod ovaj put nece moz zaprska da znas
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:16:25
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sabirni centar, a ja se oduzela. Sto nisam musko samo daljinski da drzim.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:18:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Oh mali misu! a ti ovako ko Queen stavi plavu masku da ne zaobilazis zgradu Nece te prepoznaJU! Mi bili u setnji , sunce ali u hladovini bas bude sveze !
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:37:04
|
|
|
|
Modessty
|
Da budete dobre da ne budete modre! Meni kupite čokoladu i ja ću da budem srećna
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:39:01
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Sabirni centar, a ja se oduzela. Sto nisam musko samo daljinski da drzim. soso dođi da se sabiramo zajedno a mož i popu da mi pošalješ malo na druženje. Treba mi neko da mi prebaje od uroci
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:43:20
|
|
|
|
Olga75
|
Mod , ja rekoh da oces da se ispovedis bar dan meni tu svekrva ponovo i dalje , muva se pa ja mogu da lelemu**m po netu koliko hocu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:45:22
|
|
|
|
Klarita
|
A Sosa prijavila li se za deku? Ja ne znam kad ona planira da dodje nesmo se videle odvnacke Mod, dobivas cokoladu, tuj vrstu bajanje ne radim Mora ve napustam, N se probudio, stize mi i devojka mog brata, ce da pravimo mafini i imam si svasta plus da rabotim
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:45:42
|
|
|
|
Modessty
|
Olga naravno da ću i da se ispovedim! Možda mi i krene na bolje!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:47:08
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Klarita A Sosa prijavila li se za deku? Ja ne znam kad ona planira da dodje nesmo se videle odvnacke Mod, dobivas cokoladu, tuj vrstu bajanje ne radim Mora ve napustam, N se probudio, stize mi i devojka mog brata, ce da pravimo mafini i imam si svasta plus da rabotim Stvarno bre Soso što ne dođeš u Niš na dedu? Lele kao ga napisa! Ne mislim da se popneš na dedu, već da dovedeš dete da primi paketić upetlja se načisto!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 13:47:34
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Mod saljem ti ga ali pazi. Od njegovo bajanje Serpica ostade trudna.
< Poruku je uredio Modessty RR -- 4.11.2014 13:49:46 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?