Klarita
|
Mi se doveli u red Tacno je bio presit pa nije mogao jadnicko, ali sve bolje i bolje rucka, pu pu pu da ga ne ureknem. Ako se desi da bas bas fino pojede rucak a , okasni jer spava, onda mu dam za veceru zitarice sa mlkeom. Ako slabije jede rucak, i/ili ranije malo, onda popije mleko, pa za veceru dobije zitarice bez mleka ili Hipp good night iz teglice Sad da li je to red ili ne, vidim da mu prija, a i meni konacno nije frka oko svega. Jos nismo uveli km...probacu danas za rucak sa blitvom nekim povrcem i zumancetom. Jos ove nedelje je na 1/2 pa od sledece krece celo. Lili, mozes slobodno da uvedes sve isti mesec, samo ne iste nedelje Zumance se uvodi od 1/4, pa tri puta nedeljno, pa sledece nedelje 1/2, isto tri puta nedeljno, pa celo zumance, tri puta, ostalih dana razlicito meso. Ja sam K davala dzigericu, njemu necu Onda su nam bili obroci 3x povrce sa zumancem, 3x meso i povrce, 1xdzigerica tako smo imali raspored za celu nedelju. Ona mi nije jela kupovne slane, ovaj mali brise sve Gadi se od hleba. kad mu stavim koricu u ruku ili priblizim ustima, odmah se mrsti, vrti glavom i ima nagon na povracanje a, ja kupila i mini pekaricu da mu dajem domaci hleb. Nema veze, jesce kad priporaste. Za sada samo od hleba i od brokolija, ali Boze moj, brokoli mu uvaljujem, pojede, hleb ne silim, nema potrebe. K sam sa 9m prestala da miksam i nudila gnjeceno, muke su bile, gadila se na sve zivo. Cini mi se do skoro se gadila od mesa. Ne volim price o zvakanju i zubima. Moje kumce nije imalo zube do 14m, tek sa 14m izbila jedinica...a, odlicno je ruckala sve. Desni su poprilicno jaki i nema potrebe cekati zube.
|