|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
24.10.2014 14:18:26   
Ana13
Evo mene user posted image Jos sam kuci. Imam kontrakcije jutros od 5 na tacno sat vremena,ali u minut. A legla sam u 2h nocas pa sam bas umorna,a jos nije ni pocelo. Spavala sam po malo izmedju kontr. Na kraju sam shvatila da me manje boli ako nesto radim po kuci,pa sam ribala rernu,opeglala par stvarcica,oribala kupatilo... Sad idem na manikir i pedikir user posted image
Jel zna neko dokle ovo moze da traje? Jel imam fore za frizera sutra i kaficu sa ringerajkama u nedelju user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1626
24.10.2014 14:45:45   
branki*
caos,devojkeuser posted image
ana,ja ti nemam pojma o tome nista,vidim samo da si usitnila!
daco,nadam se da ce biti sve u redu,nemam sta pametno da kazem drugo,ne razumem se....
jovice,u pravu si..sad mi je stan kao epruveta cist i divan,ranije sam samo neke pufke i prasinu uocavala,a sad mi deluje kao pistauser posted image divota.
od ovih papira cu da skrenem...tek malopre usla u stan.konacno dosao i covek i postavio nam radijatore.nadam se da ce mm da vodi bozu malo napolje danas,da ja zasednem uz lap top i tisinu na miru,bas mi fali to..sve neka jurnjava.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1627
24.10.2014 15:08:42   
vonavoj
u bre daco,nista ne razumem za trombocite,kako to utice na porodjaj! i dr nema resenje???

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1628
24.10.2014 18:59:49   
bubulence
Ana, ni ja nemam pojma ali mislim da si blizu user posted image .
serpi, ja sam sve samo nisam spavalica user posted image . sinoc legla u 1 a ustala u 6 i 20...
nego sam kod mojih, a danas je bilo divno vreme, pa smo uzivali na dvoristu, isli u SM i taakoo... jela var 6 puta...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1629
24.10.2014 19:13:19   
branki*
kod nas je bas hladnjikavo i bzv vreme..dobro da bar kisa nije padala.nesto bih jela,ali ne znam sta....

branki

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1630
24.10.2014 19:30:06   
Sanjalica1980
Drage moje, evo da vam se javim. Stigao internet u bolnicu user posted image

Danas mi je dijagnoza preeklampsija. Prati me gomila lekara iz raznih oblasti. Bockaju me stalno i moram stalno da piskim u flasu user posted image

Doktori proveravaju jos gomilu stvari pored jer je dosta parametara poremeceno. Za sada mi je uveden samo fraxiparin i metildop i cekam da vidim sta ce raditi. Sutra mi je uz a u pon ponovo gomilu analiza i uz.
Danas mi je moj dr rekao da se ne brinem sto se tice bebica i da ce biti dobro.
Ja sam inace dobro i trudim se da mi vreme prolazi.
Ovde su svi neverovatno divni. Ja to nisam ocekivala.

Takodje docekujem trudnice i ispracam na porodjaj. Za sada sam ispratila 4 cimerke user posted image

Sve vas puno grlim i ljubim.

Sada cu moci da se javljam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1631
24.10.2014 19:40:31   
Anoniman
Sanjalice, bice sve okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
  Direktna veza do poruke: 1632
24.10.2014 19:40:49   
wivern
Sanjalice user posted image bice to sve ok, najvaznije je da si u dobrim rukama i pod budnim okom. I sad ce ti biti lakse jer imas i internet, pa barem imas cime da se zanimas..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1633
24.10.2014 19:54:59   
Njica
Anciii, kako se osecaaas, ti i wivern ste bas usitnile?user posted image
Sanjalice, samo nek te fino prate sve, bice sve super!user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1634
24.10.2014 19:57:43   
bubulence
Sanjalice draga, kao sto sam ti rekla, ja znam da ce sve biti super i da cemo sledece godine kafenisati zajedno sa nasim devojcicama i pricati o pelenama, ukakanim gizama, problemima sa sikama i tako te pricice user posted image ... samo mi budi pozitivna i sve ce biti suoer.
inace, mislim da je ta Betanija nanogo gorem glasu nego sto je realno. ja sam imala tretman kao da sam cerka nacelnika... sve cisto, fine sestre...zene prejela sam se, tata pekao 3 vrste ribe na rostilju, krompir salata, mama pravila pogacu.... lose mi je

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1635
24.10.2014 20:02:11   
Sanjalica1980
Drage moje user posted image

Bubi draga, ljubim te. Ja jedva cekam da kafenisemo i uzivamo u nasim kcerkicama user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1636
24.10.2014 20:17:37   
anita
Sanjalice draga saljem ti veliki user posted image .
Bice sve ok.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 1637
24.10.2014 20:27:48   
Sanjalica1980
Anita,Wiv,Um user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1638
24.10.2014 20:49:27   
branki*
uh,sanjalice,dobro da si pod kontrolom lekara,bice sve dobro,pazi se i radi kako ti kazuuser posted image
meni bio brat sa devojkom,sdad odose...boza se vec uspavao,verovatno umoran,cele nedelje ustajao rano,valjda se nece buditi u neko doba nocas...
kisica pada..

branki

Direktna veza do poruke: 1639
24.10.2014 21:37:48   
soni
Dobro vece user posted image ...samo da mahnem svim trudnicama... Jedva cekam da budem na nekom raspustu ili bolovanju da vas malo vise pratim...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1640
24.10.2014 22:23:24   
Ana13
Jos sam 2u1.Skitala sam,lakse mi je kad sam u pokretu,manje boli.Ali mi kontrakcije vise nisu na pravilnim razmacima.Sad setaju.Ni ne merim vreme. Ne dam se,resila sam da docekam tu RR kaficu u nedelju,pa posle toga mogu po moju Ninu grisinu user posted image
Sutra imam pregled u 8:30 pa cu znati sta se desava.
Sanjalice,super sto kad vec moras da bdes tamo,bar imas ok uslove i drustvo.Drzi se,bice sve ok user posted image
Devojke user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1641
24.10.2014 22:25:03   
wivern
Ja vidim da nam neko nedostaje a ono Soni user posted image
A sada nam i zvanicno stize Chipsy, taman da joj ustupim moje mesto.
Branki kako si ti?
Da li nam je Anci otisla u bolnicu ili jos ceka kuci?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1642
24.10.2014 22:34:05   
branki*
hej,wivuser posted image kao ok sam..pisacu u temi oko bolnice i boze kad uzmognem,a ovo drugo..umorna sam stvarno.od kako smo dosli iz bgda jurim svako pre podne neke papire za bozu,svi barataju nekim polovicnim informacijama,pa se setkam po 5-6 puta.a,i da vise zavrsimo sa stanom,ne mogu vise,bas me zivcira to.ne mogu vise ni da gledam,neka kupi sta hoce,samo da se zavrsi,stvarno pocelo da me smara i opterecuje to sredjivanje.
valjda ce se malo smiriti tempo...
ti,nista josuser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1643
24.10.2014 22:40:31   
wivern
Pa kad te sve sastavilo u isto vreme, jos ti je samo i ta poplava nedostajala user posted image Sad hvataj prostora da se dobro odmoris od svega, mislim koliko god mozes.
Ja sam ti georgina verovatno, danas na ctg-u kao ima kontrakcija ali ja ubedjujem njih da je to samo malisic koji se nenormalno koprcao u to vreme. Oni misle da cu pre prvog da se porodim a meni sve to izgleda neverovatno, no videcemo.

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1644
24.10.2014 22:52:22   
branki*
sutra je 25.bas je blizu...mada,ko zna,nekad ne boli nista,sve obicno i tek odjednom pukne vodenjak,krenu kontrakcije i gotovo..
stvarno cu da gledam da malo odmaram,da se zavrsi sve ovo,pa da leskarim kad mogu..

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1645
24.10.2014 23:50:36   
plačljiva
Drage moje dobro veče,ja bila pre 3 dana kod dr i ona me upanici zbog kilaze.Ugojila sam se 20 kg ali se ne vidi,visoka sam ili mozda ja ne vidimuser posted image .Sledeca kontrola 15 novembra i pocinje ctg:-)Usitnilo bas...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1646
25.10.2014 6:11:57   
vonavoj
Sanjalice,user posted image bice to sve ok,pod kontrolom!
Branki,bas si u obavezama,sreca da je skolska trusnoca!
Ana,cekamo da vidimo jel pocelo otvaranje!
Wiv,ma da,to nisu kontrakcije..to on sutira..mora da budu bar 100!
Placljiva,jos malko..ma skinuce kg..a oni moraju da komentarisu!

< Poruku je uredio vonavoj -- 25.10.2014 6:13:31 >

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1647
25.10.2014 6:23:38   
serpica
Dobro jutro user posted image kako ste trudnice? Von kako bebac,kako se snalazis?
Jel mogu maloooo da se pozalim na mucnine i stavim sad ovaj smajli user posted image
Anci javi kako je proso pregled,pa te cekamo za kaficu.

< Poruku je uredio serpica -- 25.10.2014 6:24:54 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1648
25.10.2014 6:35:19   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: serpica

Dobro jutro user posted image kako ste trudnice? Von kako bebac,kako se snalazis?
Jel mogu maloooo da se pozalim na mucnine i stavim sad ovaj smajli user posted image
Anci javi kako je proso pregled,pa te cekamo za kaficu.

Ne može! Tražila si mučnine, eto ti ih user posted image

Šalim se, kukaj koliko ti volja

Mi smo odpsavali od 12 do 5 WOOOHOOO
Do pet je dospavala i onda krenula da krlja. Na kraju je konačno povratila sve te slince, šlajm šta li već što je gutala. Crnjak je što sam se ja probudila pre nego što je počela da kašlje, pogledala na sat i vidim da je 5, vau, pomislim nije kašljala celu noć. I krene da krlja.... Na kraju smo se svi digli u pola 6. O happy day

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1649
25.10.2014 6:38:57   
serpica
Trcoooo user posted image ajde necu mnogo da kukam...
A zasto ne probas da joj das caj od belog sleza i da pije i u nos da joj stavis sve razbije sekret i lako se izbaci,probaj kod nas je uspevalo.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here