|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
23.10.2014 12:52:12   
Modessty
Ana bre pa ti ćeš nam promašti druženje koje inače pravimo zbog tebe user posted image Nema veze! Dok se ti porađaš mi ćemo da pijemo u tvoje ime! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1576
23.10.2014 13:08:17   
wivern
Anci user posted image jos samo maloooo
Pozdravite puno Sanjalicu, ko god se bude cuo sa njom.
Daco probaj stvarno da ga zoves na mob, ili da odes kod nekog drugog samo da vidi da li smes da putujes za bg.
Mod taman odlican razlog da se nazdravi onako ljudski user posted image

< Poruku je uredio wivern -- 23.10.2014 13:09:19 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1577
23.10.2014 13:15:16   
bubulence
Ana blizi se user posted image .
cula sam se sa Sanjalicom, otkrili su sta je u pitanju. desna beba ima visak plodove vode i anomaliju posteljice ... ali je prate vrhunski stricnjaci tako sda sam sigurna da ce sve biti odlicno...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1578
23.10.2014 13:20:08   
vonavoj
KOja je ona nedelja? Kakvu anomaliju? Nadam se da ce izgurati do kraja i da ce sve biti ok!user posted image
Ana,sad ce to brzo!
Wiv,i ti ces kao ja,do termina,a mozda i posleuser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1579
23.10.2014 13:25:22   
bubulence
mislim da je ona samo par dana iza mene. ne znam kakva je anomalija, kaze da je posteljica,tanka i da ima neku anomaliju . a bebe na uz izgledaju potpuno zdravo user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1580
23.10.2014 13:26:06   
lelaigor
Nadam se da će sve biti ok sa Sanjalicom! Puno je pozdravi!

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1581
23.10.2014 13:26:32   
wivern
Von ti i ja to maratonski user posted image
Bubi a sta su joj rekli kao moguce terapije? Znam da te sad mnogo ispitujemo, nadam se da ce se to brzo zavrsiti i bez vecih poteskoca

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1582
23.10.2014 13:33:03   
bubulence
nisam htela,mnogo da je ispitujem, samo mi je rekla da ce je zadrzati da bi pratili stanje

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1583
23.10.2014 13:36:15   
wivern
I gde nam je sad Maslacak da nam objasni. Mislim da ovaj visak plodove vode kod blizanaca i trojki ume da bude cesta pojava...
Sva sreca pa su je na vreme hospitalizovali, hvala bogu..

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1584
23.10.2014 13:37:07   
anita

IZVORNA PORUKA: Ana13

Anita,kako nemate grejanje? Mi imamo od jutros. Bas nam je toplo u stanu

Ana do 11h nismo imali grejanje bila je neka havarija u toplani. Sada je situacija vec bolja.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1585
23.10.2014 13:46:19   
vonavoj
Bice to sve ok,bitno da je na vreme ustanovljeno i da je pod kontrolom!
A mm i ja pravimo picu za rucakuser posted image ,vracamo se polako na staro! Jos da mi Tika dodje,jako mi nedostaje,sinoc je imala krizu,ali danas je rekla da nece vise da place,kako je porasla,razumna! A ceka je i beba lalalupsi,ako bas bude imala krziu,baba joj tamo kupila,pa mislim da ce proci kad joj daju..ko ce izdrzati do ponedeljka!user posted image

Direktna veza do poruke: 1586
23.10.2014 13:51:23   
wivern
Von T ti je bas divna, mica mala...
Tebi su trebali i nosaci za sojke, pre nego muzilica. Svaka tebi cast, treba to nositi i izdrzati.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1587
23.10.2014 13:56:27   
anita

IZVORNA PORUKA: vonavoj

KOja je ona nedelja? Kakvu anomaliju? Nadam se da ce izgurati do kraja i da ce sve biti ok!user posted image
Ana,sad ce to brzo!
Wiv,i ti ces kao ja,do termina,a mozda i posleuser posted image

Vom mislim da je Sanjalica 23 ili 24 nedelja.

Bravo za Tiku, srce malo.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1588
23.10.2014 14:16:25   
Trcosava
Bogme ja sam dijareju imala samo na dan porođaja. E sad da li od samog porođala ili onih vaginalta za otvarnje nemam pojma. Znam samo da jedva stigoh tad do wc-a user posted image

Nadam se da će sa Sanjalicom i bebama biti sve ok.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1589
23.10.2014 14:18:39   
lelaigor
Sanjalica je 24. nedelja. 23+5
Ja se ne sećam dijareje... user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1590
23.10.2014 16:29:16   
serpica
Prvo veliki user posted image za sanjalicu,da sve bude ok
A ja sam upravo dosla iz doma zdravlja,cekala doduse dobra dva sata ali uspela da donijem sve sto sam zelela user posted image
Trudnoca 6+5 odogvara datumu posledenje M
GS 26mm 6+6
CRL 11,2mm 7+1
FSF ritmicna jasno vidiljiva ( to su valjda otkucaji srca ) Doktor kaze da je sve ok,prepisao mi utrogestan i malo povecao dozu,dao mi je i folnu kiselinu,uput za kks i urin,i rekao da se smirim i odmaram i da malo cesce idem na kontrole. ( to bih radila i da mi nije rekao user posted image )
Eto,sad sam mirna do pocetka Novembra. I, da, nije mi pomenuo uvceanu zumancanu kesu,rekao mi je samo da je sve ok,meni dovoljno.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1591
23.10.2014 16:45:10   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: wivern

Von T ti je bas divna, mica mala...
Tebi su trebali i nosaci za sojke, pre nego muzilica. Svaka tebi cast, treba to nositi i izdrzati.

Bas tako,ima li neko ideju sta da stavim! Inace je brus extra,stao i kupus u njega,sve je izdrzao!!user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1592
23.10.2014 16:45:17   
lelaigor
Šerpi user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1593
23.10.2014 16:52:01   
Maslacak15
zdravo trudniceuser posted image Pa neznam stvarno, glupo mi je da spekulisem, samo mislim da je vazno da ne dodje do preklampsije. Suvise malo detalja imamo da znamo. Svakako da je bolje da je u bolnici, ja nebih dozvilila da me posalju kuci i da oce. Ona je imala i taj blago povisen dimer D itd.... Drzi se Sanjalice!! Puno je pozdravi bubi
Serpi drago mi je da ide sve po lojuuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 23.10.2014 16:54:36 >

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1594
23.10.2014 17:02:28   
bubulence
sada joj je pritisak 130/80 . mislim da je to ok, jel da?

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1595
23.10.2014 17:09:30   
anita
IZVORNA PORUKA: serpica

Prvo veliki user posted image za sanjalicu,da sve bude ok
A ja sam upravo dosla iz doma zdravlja,cekala doduse dobra dva sata ali uspela da donijem sve sto sam zelela user posted image
Trudnoca 6+5 odogvara datumu posledenje M
GS 26mm 6+6
CRL 11,2mm 7+1
FSF ritmicna jasno vidiljiva ( to su valjda otkucaji srca ) Doktor kaze da je sve ok,prepisao mi utrogestan i malo povecao dozu,dao mi je i folnu kiselinu,uput za kks i urin,i rekao da se smirim i odmaram i da malo cesce idem na kontrole. ( to bih radila i da mi nije rekao user posted image )
Eto,sad sam mirna do pocetka Novembra. I, da, nije mi pomenuo uvceanu zumancanu kesu,rekao mi je samo da je sve ok,meni dovoljno.user posted image

Serpi user posted image i za tebe i za bebu. Vidis da je sve ok a i nema razloga da ne bude.

Kod nas zadnjih 2h nema grejanjeuser posted image .

< Poruku je uredio anita -- 23.10.2014 17:14:05 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1596
23.10.2014 17:14:53   
Maslacak15
dada to je skorz ok samo ne znam da li varira itd. Ako posteljica pravi problem to moze dosta da zakomplikuje situaciju. U slucaju ozbiljne eklampsije nema drugog izlaza nego hitan porodjaj- daleko bilo. Ali necemo da gledamo pasulj, treba da mislimo pozitivno. Na dobrom je mestu, vazno je da im bebe izgledaju super na ultra zvuku, nadam se da ce doktori da iskontrolisu situaciju. Zato je u svakom slucaju najbolje da je u bolnici u narednom periodu. Jos jednom puno puno je pozdravi i ohrabri od svih nas!!!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1597
23.10.2014 18:35:38   
Trcosava
Meni špansko selo to što pričate.

Šerpice, hahaa joj danas 23.10, ti govoriš mirna do početka novembra. Mislim, kapiram da je potrebno, ali mi smešno - pa to je za malo više od nedelju dana.

Ja idem idući utorak na kontrolu.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 23.10.2014 18:39:01 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1598
23.10.2014 19:12:29   
Ana13
Serpi,bravo za bebca user posted image
Ja samo da prijavom da danas nemam ama bas nikakve bolove. Juce je bilo za*ebano,a danas nista. Mada mi je dr dala fore od nedelje do cetvrtka.Mozda kasnije krenu neka desavanja user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1599
23.10.2014 19:14:47   
serpica
Trco i meni ponekad bude smesno,ali veruj mi dok ne preguram 12. nedelju i 10 dana su mi kao vecnost.
Anci izgleda da ce pijemo kafu u nedelju a? user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 23.10.2014 19:19:18 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here