|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
23.10.2014 19:24:30   
Ana13
Pijemo,nego sta.Pa makar odmah me vi ispratile do porodilista user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1601
23.10.2014 19:25:22   
daca77
Serpice, za lep izvestajuser posted image
Ja nekako navatala dr da se vidimo u subotu...odrace me kao macku, posto dolazi samo zbog meneuser posted image
Ana13, znaci, danas je mirno...user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1602
23.10.2014 19:31:40   
bubulence
maslacak hvala na informacijama, ona se toliko namucila da dobije ove medenjake i toliko je divna i pozitivna osoba da jednostavno ne prihvatam da bilo sta moze biti lose...
serpi, bravo za bebu user posted image , lepo smo ti rekle da ce sve biti odlicno...
i ja sam danas bila na pregledu, uradio mi je briseve, kaze da je sve ok, nema sekreta, grlic uloziv za vrh prsta i tako...
za dve nedelje radim ehokardiografiju...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1603
23.10.2014 19:49:02   
Ana13
Daco,a jel sutra nije samo za tebe tu ili i za nas ostale user posted image Nemam pojma da li sam im ostavila br,a niko mi nije nista javio.Sutra cu da ih zovem

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1604
23.10.2014 22:05:02   
jovicaa
bublence mislim da je ulozivost grlica kod viserotki normalna pojava. da li su ti rekli nesto za to?
ja se osecam konacno dobro, nista me ne boli, pu pu pu.. valjda sam se smirila posle kontrole, bebca sam bas pocela da osecam i taaaakouser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1605
23.10.2014 22:17:10   
IVA 11
Izvinite sto upadam kao padobranac! ;) Jovice, tek sad vidim! Cestitam :*

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1606
23.10.2014 22:25:25   
branki*
joooj,ja tek sad..tek sad spavamo u stanu,malopre dosli..
kako kapiram,ana broji jaako sitnouser posted image
nadam se da ce sanjalica i bebe biti dobro,drzim palceve jako!
serpi,i ti si bila malo prokrvarila?je l dobro sad sve?
devojke,bas sam vas se uzelela!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1607
24.10.2014 0:12:24   
srculence25
Branki dobro dosla nazad bas si falila user posted image
Serpi user posted image za bebicu sad lepo da uzivas bez brige user posted image
Sanjalici veliki pozdrav i bitno da su ustanovili sta je pa bolje da je pod nadzorom.
Ona je nas borac i mora biti sve u redu mislimo pozitivno

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1608
24.10.2014 7:27:27   
serpica
Dobro jutro user posted image
Branki user posted image dobro sam,bilo je neceg malo ali sad je sve ok user posted image
Srculence kako si ti? Jel mrda bebac? user posted image
Gde nam je Trca,spava a? I Bubi i Wiv sve spavalice user posted image ako,naspavajte se sad....mada ja u poslednjoj trudnoci nisam uopste spavala.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1609
24.10.2014 8:10:56   
anita
Dobro jutro
Ja ustala da doruckujem i popijem kaficu pa idem da produzim bolovanja.
Kad zavrsim sa komisijom svraticu da vidim kad ce uplata 35% iz zavoda.
A onda u ambulantu po doznake.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1610
24.10.2014 8:19:14   
serpica
Anita draga user posted image dobro jutro,dan je lepsi nego juce tako da ti bar to ide na ruku a ostalo mogu samo da zamislim.
Nego jel dolazis na druzenje u nedelju? user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1611
24.10.2014 8:45:34   
daca77
Dobro jutro!!!
Ja ustala i vec krecem da se nerviram pri pomisli da treba u 10h da idem ponovo na hematologiju da dam krv. Em sam anemicna, em oni toce na 2~3.dan krvuser posted image
A jel' pao dogovor za druzenje?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1612
24.10.2014 9:14:24   
Trcosava
Ima li novosti od Ane? Ja sam sve enšto ubeđena da će to danas, sutra user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1613
24.10.2014 9:27:05   
anita

IZVORNA PORUKA: serpica

Anita draga user posted image dobro jutro,dan je lepsi nego juce tako da ti bar to ide na ruku a ostalo mogu samo da zamislim.
Nego jel dolazis na druzenje u nedelju? user posted image

Serpi user posted image .
Ja upravo sada dosla iz socijalnog. Komisija prosla za 2 minuta user posted image . Isla na 3 sprat da vidim za uplatu 35% i mladi gospodin kaze gotov zapisnik, sta god to znacilo user posted image . Jos samo da uplate.

Serpi jos uvek ne znam nista za druzenje jer se mi selimo danas,sutra,prekosutra.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1614
24.10.2014 9:54:32   
wivern
Evo meeeee... Hihihihiji hvatam poslednji voz za spavanje. Svaki dan spavanja gledam kao dobitak na lotou 😄
Anci ce samo da nas iznenadi slicicom bebe 😍

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1615
24.10.2014 10:00:50   
jovicaa
dobro jutro
wivern pa i ti ces skoro pitanje je danauser posted image

branki dobrodosla nazaduser posted image
znam kako izgleda posle decje bolnice vratiti se u stan, kao da si u najfensi hotelu na svetu, takav sam ja osecaj imala posle zrenjaninskog decjeg...

don't shit where you eat :))

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1616
24.10.2014 11:06:57   
srculence25
Dobro jutro drage user posted image bas sam se uspavala ali imala sam divno budjenje user posted image
Serpi malo sam se sekirala jer 2 dana nisam osecala nista ali juce se lepo osetilo kako mrda i preko dana a uvece zurka.
Probudilo me malo pre user posted image
Ja sam bila ubedjena da ce prvo Wiv pa Ana da se porodi user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1617
24.10.2014 11:19:50   
wivern
Srculence to je normalno da ih ne osecas stalno. Ali sto je bebac veci to ce i pokreti biti ucestaliji.
Svi ce se poroditi a moj bebac ce i dalje biti kod "mame", ljubi ga majka user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1618
24.10.2014 13:11:58   
daca77
Ja se vratih sa hematologije i naravno poludela-trombociti velikom brzinom padaju, sada su samo 92 hilj., a dr nema resenje, vec ponovna kontrola za 4 dana...uzas...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1619
24.10.2014 13:21:31   
wivern
Jao Daco to je da odlepis, sad pred kraj te bas izmaltretirase. Nisu mi jasni ni nasi lekari, ako ne znas sta ti je ciniti pa posavetuj se sa nekim, a ne da zbog njihove sujete trpe pacijenti.

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1620
24.10.2014 13:26:04   
serpica
IZVORNA PORUKA: daca77

Ja se vratih sa hematologije i naravno poludela-trombociti velikom brzinom padaju, sada su samo 92 hilj., a dr nema resenje, vec ponovna kontrola za 4 dana...uzas...

Daco a sta kazu dr? Jel to zbog bebe? Ili si inace imala problema ranije? A sta mislis da odes kod jos nekog dr? Cisto da cujes jos koje misljenje,ne znam,bas mi je zao user posted image
I ja mislim da zbog toga neces smeti na CR,ili se varam?

< Poruku je uredio serpica -- 24.10.2014 13:27:04 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1621
24.10.2014 13:41:56   
anita
IZVORNA PORUKA: daca77

Daco user posted image
Bas te maltretiraju.
Ja ne verujem sta citam... dr.nema resenje. Kuda vodi ovo nase zdravstvo. user posted image

< Poruku je uredio anita -- 24.10.2014 13:45:14 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1622
24.10.2014 13:43:02   
daca77
Serpi, nije zbog bebe, vec zbog upotrebe Fraxiparina i to doze koje je curka povecala sredinom septembra.
Wiv, u Nisu je ova jedina koja se bavi trombofilijama...ostaje mi sutra da ginekolog kaze sta on misli, pa u ponedeljak Bg. Sada je svaki nacin porodjaj pod velikim znakom ?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1623
24.10.2014 13:49:50   
wivern
Ma jasno mi je da je jedina, ali ima telefon da nekoga zove...negde....Beograd, Kragujevac...nesto..pa aman sta to znaci, da ako nema resenje koga briga, moje je da ponavljam da nemam resenje i to je dosta.
Mi smo njima kao pokusni kunici...i posle im kriv djavo kad se pitaju sto ih pacijenti tuku.
A jel mozes danas da pokusas da dobijes tog iz Bg-a? Nije strasno sacekati dva dana, nego ja po sebi gledam, manje bih se nervirala kad bi mi neko strucniji bilo sta rekao.

< Poruku je uredio wivern -- 24.10.2014 13:50:35 >

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1624
24.10.2014 13:53:05   
daca77
Wiv, danas je prosto nemoguce...on je profesor KC i na kom broju tel.da ga dobijem...njega danima jure hodicima KC i ne mogu da pricaju, a kamoli da caska na tel.
Sacekacu i taj ponedeljak, pa cu videti i cuti sta ce reci.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here