Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 12:52:12
|
|
|
|
Modessty
|
Ana bre pa ti ćeš nam promašti druženje koje inače pravimo zbog tebe Nema veze! Dok se ti porađaš mi ćemo da pijemo u tvoje ime!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 13:08:17
|
|
|
|
wivern
|
Anci jos samo maloooo Pozdravite puno Sanjalicu, ko god se bude cuo sa njom. Daco probaj stvarno da ga zoves na mob, ili da odes kod nekog drugog samo da vidi da li smes da putujes za bg. Mod taman odlican razlog da se nazdravi onako ljudski
< Poruku je uredio wivern -- 23.10.2014 13:09:19 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 13:15:16
|
|
|
|
bubulence
|
Ana blizi se . cula sam se sa Sanjalicom, otkrili su sta je u pitanju. desna beba ima visak plodove vode i anomaliju posteljice ... ali je prate vrhunski stricnjaci tako sda sam sigurna da ce sve biti odlicno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 13:20:08
|
|
|
|
vonavoj
|
KOja je ona nedelja? Kakvu anomaliju? Nadam se da ce izgurati do kraja i da ce sve biti ok! Ana,sad ce to brzo! Wiv,i ti ces kao ja,do termina,a mozda i posle
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 13:25:22
|
|
|
|
bubulence
|
mislim da je ona samo par dana iza mene. ne znam kakva je anomalija, kaze da je posteljica,tanka i da ima neku anomaliju . a bebe na uz izgledaju potpuno zdravo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 13:26:06
|
|
|
|
lelaigor
|
Nadam se da će sve biti ok sa Sanjalicom! Puno je pozdravi!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 13:26:32
|
|
|
|
wivern
|
Von ti i ja to maratonski Bubi a sta su joj rekli kao moguce terapije? Znam da te sad mnogo ispitujemo, nadam se da ce se to brzo zavrsiti i bez vecih poteskoca
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 13:33:03
|
|
|
|
bubulence
|
nisam htela,mnogo da je ispitujem, samo mi je rekla da ce je zadrzati da bi pratili stanje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 13:36:15
|
|
|
|
wivern
|
I gde nam je sad Maslacak da nam objasni. Mislim da ovaj visak plodove vode kod blizanaca i trojki ume da bude cesta pojava... Sva sreca pa su je na vreme hospitalizovali, hvala bogu..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 13:37:07
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Anita,kako nemate grejanje? Mi imamo od jutros. Bas nam je toplo u stanu Ana do 11h nismo imali grejanje bila je neka havarija u toplani. Sada je situacija vec bolja.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 13:46:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Bice to sve ok,bitno da je na vreme ustanovljeno i da je pod kontrolom! A mm i ja pravimo picu za rucak ,vracamo se polako na staro! Jos da mi Tika dodje,jako mi nedostaje,sinoc je imala krizu,ali danas je rekla da nece vise da place,kako je porasla,razumna! A ceka je i beba lalalupsi,ako bas bude imala krziu,baba joj tamo kupila,pa mislim da ce proci kad joj daju..ko ce izdrzati do ponedeljka!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 13:51:23
|
|
|
|
wivern
|
Von T ti je bas divna, mica mala... Tebi su trebali i nosaci za sojke, pre nego muzilica. Svaka tebi cast, treba to nositi i izdrzati.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 13:56:27
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj KOja je ona nedelja? Kakvu anomaliju? Nadam se da ce izgurati do kraja i da ce sve biti ok! Ana,sad ce to brzo! Wiv,i ti ces kao ja,do termina,a mozda i posle Vom mislim da je Sanjalica 23 ili 24 nedelja. Bravo za Tiku, srce malo.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 14:16:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Bogme ja sam dijareju imala samo na dan porođaja. E sad da li od samog porođala ili onih vaginalta za otvarnje nemam pojma. Znam samo da jedva stigoh tad do wc-a Nadam se da će sa Sanjalicom i bebama biti sve ok.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 14:18:39
|
|
|
|
lelaigor
|
Sanjalica je 24. nedelja. 23+5 Ja se ne sećam dijareje...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 16:29:16
|
|
|
|
serpica
|
Prvo veliki za sanjalicu,da sve bude ok A ja sam upravo dosla iz doma zdravlja,cekala doduse dobra dva sata ali uspela da donijem sve sto sam zelela Trudnoca 6+5 odogvara datumu posledenje M GS 26mm 6+6 CRL 11,2mm 7+1 FSF ritmicna jasno vidiljiva ( to su valjda otkucaji srca ) Doktor kaze da je sve ok,prepisao mi utrogestan i malo povecao dozu,dao mi je i folnu kiselinu,uput za kks i urin,i rekao da se smirim i odmaram i da malo cesce idem na kontrole. ( to bih radila i da mi nije rekao ) Eto,sad sam mirna do pocetka Novembra. I, da, nije mi pomenuo uvceanu zumancanu kesu,rekao mi je samo da je sve ok,meni dovoljno.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 16:45:10
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: wivern Von T ti je bas divna, mica mala... Tebi su trebali i nosaci za sojke, pre nego muzilica. Svaka tebi cast, treba to nositi i izdrzati. Bas tako,ima li neko ideju sta da stavim! Inace je brus extra,stao i kupus u njega,sve je izdrzao!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 16:45:17
|
|
|
|
lelaigor
|
Šerpi
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 16:52:01
|
|
|
|
Maslacak15
|
zdravo trudnice Pa neznam stvarno, glupo mi je da spekulisem, samo mislim da je vazno da ne dodje do preklampsije. Suvise malo detalja imamo da znamo. Svakako da je bolje da je u bolnici, ja nebih dozvilila da me posalju kuci i da oce. Ona je imala i taj blago povisen dimer D itd.... Drzi se Sanjalice!! Puno je pozdravi bubi Serpi drago mi je da ide sve po loju
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 23.10.2014 16:54:36 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 17:02:28
|
|
|
|
bubulence
|
sada joj je pritisak 130/80 . mislim da je to ok, jel da?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 17:09:30
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: serpica Prvo veliki za sanjalicu,da sve bude ok A ja sam upravo dosla iz doma zdravlja,cekala doduse dobra dva sata ali uspela da donijem sve sto sam zelela Trudnoca 6+5 odogvara datumu posledenje M GS 26mm 6+6 CRL 11,2mm 7+1 FSF ritmicna jasno vidiljiva ( to su valjda otkucaji srca ) Doktor kaze da je sve ok,prepisao mi utrogestan i malo povecao dozu,dao mi je i folnu kiselinu,uput za kks i urin,i rekao da se smirim i odmaram i da malo cesce idem na kontrole. ( to bih radila i da mi nije rekao ) Eto,sad sam mirna do pocetka Novembra. I, da, nije mi pomenuo uvceanu zumancanu kesu,rekao mi je samo da je sve ok,meni dovoljno. Serpi i za tebe i za bebu. Vidis da je sve ok a i nema razloga da ne bude. Kod nas zadnjih 2h nema grejanje .
< Poruku je uredio anita -- 23.10.2014 17:14:05 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 17:14:53
|
|
|
|
Maslacak15
|
dada to je skorz ok samo ne znam da li varira itd. Ako posteljica pravi problem to moze dosta da zakomplikuje situaciju. U slucaju ozbiljne eklampsije nema drugog izlaza nego hitan porodjaj- daleko bilo. Ali necemo da gledamo pasulj, treba da mislimo pozitivno. Na dobrom je mestu, vazno je da im bebe izgledaju super na ultra zvuku, nadam se da ce doktori da iskontrolisu situaciju. Zato je u svakom slucaju najbolje da je u bolnici u narednom periodu. Jos jednom puno puno je pozdravi i ohrabri od svih nas!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 18:35:38
|
|
|
|
Trcosava
|
Meni špansko selo to što pričate. Šerpice, hahaa joj danas 23.10, ti govoriš mirna do početka novembra. Mislim, kapiram da je potrebno, ali mi smešno - pa to je za malo više od nedelju dana. Ja idem idući utorak na kontrolu.
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 23.10.2014 18:39:01 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 19:12:29
|
|
|
|
Ana13
|
Serpi,bravo za bebca Ja samo da prijavom da danas nemam ama bas nikakve bolove. Juce je bilo za*ebano,a danas nista. Mada mi je dr dala fore od nedelje do cetvrtka.Mozda kasnije krenu neka desavanja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 19:14:47
|
|
|
|
serpica
|
Trco i meni ponekad bude smesno,ali veruj mi dok ne preguram 12. nedelju i 10 dana su mi kao vecnost. Anci izgleda da ce pijemo kafu u nedelju a?
< Poruku je uredio serpica -- 23.10.2014 19:19:18 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?