Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 19:24:30
|
|
|
|
Ana13
|
Pijemo,nego sta.Pa makar odmah me vi ispratile do porodilista
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 19:25:22
|
|
|
|
daca77
|
Serpice, za lep izvestaj Ja nekako navatala dr da se vidimo u subotu...odrace me kao macku, posto dolazi samo zbog mene Ana13, znaci, danas je mirno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 19:31:40
|
|
|
|
bubulence
|
maslacak hvala na informacijama, ona se toliko namucila da dobije ove medenjake i toliko je divna i pozitivna osoba da jednostavno ne prihvatam da bilo sta moze biti lose... serpi, bravo za bebu , lepo smo ti rekle da ce sve biti odlicno... i ja sam danas bila na pregledu, uradio mi je briseve, kaze da je sve ok, nema sekreta, grlic uloziv za vrh prsta i tako... za dve nedelje radim ehokardiografiju...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 19:49:02
|
|
|
|
Ana13
|
Daco,a jel sutra nije samo za tebe tu ili i za nas ostale Nemam pojma da li sam im ostavila br,a niko mi nije nista javio.Sutra cu da ih zovem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 22:05:02
|
|
|
|
jovicaa
|
bublence mislim da je ulozivost grlica kod viserotki normalna pojava. da li su ti rekli nesto za to? ja se osecam konacno dobro, nista me ne boli, pu pu pu.. valjda sam se smirila posle kontrole, bebca sam bas pocela da osecam i taaaako
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 22:17:10
|
|
|
|
IVA 11
|
Izvinite sto upadam kao padobranac! ;) Jovice, tek sad vidim! Cestitam :*
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 23.10.2014 22:25:25
|
|
|
|
branki*
|
joooj,ja tek sad..tek sad spavamo u stanu,malopre dosli.. kako kapiram,ana broji jaako sitno nadam se da ce sanjalica i bebe biti dobro,drzim palceve jako! serpi,i ti si bila malo prokrvarila?je l dobro sad sve? devojke,bas sam vas se uzelela!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 0:12:24
|
|
|
|
srculence25
|
Branki dobro dosla nazad bas si falila Serpi za bebicu sad lepo da uzivas bez brige Sanjalici veliki pozdrav i bitno da su ustanovili sta je pa bolje da je pod nadzorom. Ona je nas borac i mora biti sve u redu mislimo pozitivno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 7:27:27
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro Branki dobro sam,bilo je neceg malo ali sad je sve ok Srculence kako si ti? Jel mrda bebac? Gde nam je Trca,spava a? I Bubi i Wiv sve spavalice ako,naspavajte se sad....mada ja u poslednjoj trudnoci nisam uopste spavala.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 8:10:56
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro Ja ustala da doruckujem i popijem kaficu pa idem da produzim bolovanja. Kad zavrsim sa komisijom svraticu da vidim kad ce uplata 35% iz zavoda. A onda u ambulantu po doznake.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 8:19:14
|
|
|
|
serpica
|
Anita draga dobro jutro,dan je lepsi nego juce tako da ti bar to ide na ruku a ostalo mogu samo da zamislim. Nego jel dolazis na druzenje u nedelju?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 8:45:34
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Ja ustala i vec krecem da se nerviram pri pomisli da treba u 10h da idem ponovo na hematologiju da dam krv. Em sam anemicna, em oni toce na 2~3.dan krv A jel' pao dogovor za druzenje?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 9:14:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Ima li novosti od Ane? Ja sam sve enšto ubeđena da će to danas, sutra
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 9:27:05
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: serpica Anita draga dobro jutro,dan je lepsi nego juce tako da ti bar to ide na ruku a ostalo mogu samo da zamislim. Nego jel dolazis na druzenje u nedelju? Serpi . Ja upravo sada dosla iz socijalnog. Komisija prosla za 2 minuta . Isla na 3 sprat da vidim za uplatu 35% i mladi gospodin kaze gotov zapisnik, sta god to znacilo . Jos samo da uplate. Serpi jos uvek ne znam nista za druzenje jer se mi selimo danas,sutra,prekosutra.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 9:54:32
|
|
|
|
wivern
|
Evo meeeee... Hihihihiji hvatam poslednji voz za spavanje. Svaki dan spavanja gledam kao dobitak na lotou 😄 Anci ce samo da nas iznenadi slicicom bebe 😍
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 10:00:50
|
|
|
|
jovicaa
|
dobro jutro wivern pa i ti ces skoro pitanje je dana branki dobrodosla nazad znam kako izgleda posle decje bolnice vratiti se u stan, kao da si u najfensi hotelu na svetu, takav sam ja osecaj imala posle zrenjaninskog decjeg...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 11:06:57
|
|
|
|
srculence25
|
Dobro jutro drage bas sam se uspavala ali imala sam divno budjenje Serpi malo sam se sekirala jer 2 dana nisam osecala nista ali juce se lepo osetilo kako mrda i preko dana a uvece zurka. Probudilo me malo pre Ja sam bila ubedjena da ce prvo Wiv pa Ana da se porodi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 11:19:50
|
|
|
|
wivern
|
Srculence to je normalno da ih ne osecas stalno. Ali sto je bebac veci to ce i pokreti biti ucestaliji. Svi ce se poroditi a moj bebac ce i dalje biti kod "mame", ljubi ga majka
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 13:11:58
|
|
|
|
daca77
|
Ja se vratih sa hematologije i naravno poludela-trombociti velikom brzinom padaju, sada su samo 92 hilj., a dr nema resenje, vec ponovna kontrola za 4 dana...uzas...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 13:21:31
|
|
|
|
wivern
|
Jao Daco to je da odlepis, sad pred kraj te bas izmaltretirase. Nisu mi jasni ni nasi lekari, ako ne znas sta ti je ciniti pa posavetuj se sa nekim, a ne da zbog njihove sujete trpe pacijenti.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 13:26:04
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Ja se vratih sa hematologije i naravno poludela-trombociti velikom brzinom padaju, sada su samo 92 hilj., a dr nema resenje, vec ponovna kontrola za 4 dana...uzas... Daco a sta kazu dr? Jel to zbog bebe? Ili si inace imala problema ranije? A sta mislis da odes kod jos nekog dr? Cisto da cujes jos koje misljenje,ne znam,bas mi je zao I ja mislim da zbog toga neces smeti na CR,ili se varam?
< Poruku je uredio serpica -- 24.10.2014 13:27:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 13:41:56
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Ja se vratih sa hematologije i naravno poludela-trombociti velikom brzinom padaju, sada su samo 92 hilj., a dr nema resenje, vec ponovna kontrola za 4 dana...uzas... Daco Bas te maltretiraju. Ja ne verujem sta citam... dr.nema resenje. Kuda vodi ovo nase zdravstvo.
< Poruku je uredio anita -- 24.10.2014 13:45:14 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 13:43:02
|
|
|
|
daca77
|
Serpi, nije zbog bebe, vec zbog upotrebe Fraxiparina i to doze koje je curka povecala sredinom septembra. Wiv, u Nisu je ova jedina koja se bavi trombofilijama...ostaje mi sutra da ginekolog kaze sta on misli, pa u ponedeljak Bg. Sada je svaki nacin porodjaj pod velikim znakom ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 13:49:50
|
|
|
|
wivern
|
Ma jasno mi je da je jedina, ali ima telefon da nekoga zove...negde....Beograd, Kragujevac...nesto..pa aman sta to znaci, da ako nema resenje koga briga, moje je da ponavljam da nemam resenje i to je dosta. Mi smo njima kao pokusni kunici...i posle im kriv djavo kad se pitaju sto ih pacijenti tuku. A jel mozes danas da pokusas da dobijes tog iz Bg-a? Nije strasno sacekati dva dana, nego ja po sebi gledam, manje bih se nervirala kad bi mi neko strucniji bilo sta rekao.
< Poruku je uredio wivern -- 24.10.2014 13:50:35 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 24.10.2014 13:53:05
|
|
|
|
daca77
|
Wiv, danas je prosto nemoguce...on je profesor KC i na kom broju tel.da ga dobijem...njega danima jure hodicima KC i ne mogu da pricaju, a kamoli da caska na tel. Sacekacu i taj ponedeljak, pa cu videti i cuti sta ce reci.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?