|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
15.10.2014 19:15:37   
wivern
Lelo user posted image dobro je da se nisi mnogo ni ugruvala. A za kilu ne znam nista user posted image . E sad da li te boli ili ti se koci leva noga, ako se koci moze biti i zbog kicme. To sam imala kao problem.
Njica odakle si ti, pitam zbog skolice.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1076
15.10.2014 19:49:07   
vonavoj
Krenule muke sa grudima..leva je ogromna..a nema mleka! Natekle bradavice... Valjda cemo sutra kuci!!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1077
15.10.2014 19:50:27   
Anoniman
Von kako je bebica? Bice mleka... no siki rikiuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1078
15.10.2014 19:54:00   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: Njica

i onda "hvatamo" vreme za nas uz neki film.

user posted image user posted image user posted image tako smo mi jedno 5 puta počinjali da gledamo šerloka i svaku put zaspali posle 15 min ahahahahahhahaha

Sorry, samo se set_im sebe, nas iz tog perioda

Von, nadam se da ćete što pre kući i da će stanje sa sojkama da se sredi user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1079
15.10.2014 19:54:30   
Sanjalica1980
Lelo draga user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1080
15.10.2014 20:21:19   
serpica
lelo odmaraj user posted image
Von pomaze li pumpica?
Ja sam danas odmarala,pojavio mi se braon iscedak pa sam uzela da pijem utrogestan.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1081
15.10.2014 20:23:43   
vonavoj
Pumpica jos ne moze nista..jer nema mleka,a bradavice natekle.. Beba je dobra,ista T..krestalina..spavka!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1082
15.10.2014 21:35:35   
wivern
Von bas te malopre spominjah...sutra ce da vas puste kuci pa ce ti biti malo lakse...user posted image
Serpi bolje stavljaj vaginalno ima bolji efekat, bez obzira sto ti nesto curka.
Jao zene ja sam pocela bas da oticem, noge su mi tj zglobovi kao krofne. Ba ssam se uzasnula kad sam ugledala..mislila sam sve ja necu oticati kad ono mucak user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1083
15.10.2014 22:05:52   
bubulence
serpi slazem se sa wiv, stavljaj ga vaginalno, bar 2x dnevno. a mozes i ujutro da pijes a uvece vaginalno ako ti je tako lakse...
wiv, ti si zeno na kraju, otices jer se voda skupila u organizmu. bio je i red user posted image ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1084
15.10.2014 22:08:52   
serpica
Popila sam dva,preko dana ne mogu da stavljam jer nemam kad da lezim,a sad cu pre spavanja da stavim.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1085
15.10.2014 22:12:56   
lesica
Drage, samo da uletim i izgrlim na brzinu user posted image
Serpi, biće to ok, nema druge.
Wiv, šta da ti kažem, izgleda da to mora tako pred kraj.
Von, drž'te se biće bolje kad stignete kući.

Ja sam kul, mislim toliko imam obaveza da ni ne primećujem kako vreme odmiče, ali dooooobro, i to valjda mora tako, treba sad odraditi za otplatu skitaranja kojekude user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1086
15.10.2014 22:19:27   
wivern

IZVORNA PORUKA: bubulence
wiv, ti si zeno na kraju, otices jer se voda skupila u organizmu. bio je i red user posted image ...

Pa ja sam mislila bicu zgodna do kraja, otkud znam mozda u porodilistu budeneki stazista a meni noge k'o user posted image
Serpi ja uopste nisam lezala posle utrogestana, stavljala sam ga 3 puta dnevno. Koji si uzela tj od koliko?
Lesice to je super, sto vise obaveza na pocetku znaci manje nepotrebnog razmisljanja

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1087
15.10.2014 22:24:35   
cockic
ja da malo upadnem kod vas.virkam user posted image

Utrogestan sam koristila u obe trudnoce,sa cerom oko 8 nedelje sam pocela,sa sinom mozda i ranije.ali kad se pije mene bas ošamuti,i posle nekih 30min od kad ga popijem ja se komiram user posted image secam se kuma me zvala 100 puta,bila ispred zgrade ja nisam cula ni fix,ni mobilni ni zvono na vratima user posted image

vaginalno je po meni bolje.meni gin za to jutarnje stavljanje je rekao da je dovoljno 30min da se lezi.ni ja nisam mogla duze da lezim,sin mi je imao 16meseci kad sam bila trudna sa cerom.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1088
15.10.2014 22:26:31   
bubulence
e pa Wiv sto bi ti bila bolja od nas user posted image .
negi, usla si uveliko u deveti mesec, jesi li pocela da napadas muza?

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1089
15.10.2014 22:30:39   
cockic
a za to oticanje ja sam sa sinom otekla uzas,u 8 mesecu sam krenula da oticem.licna karta mi je iz 8 meseca trudnoce kad je vidim smejem se svaki put.usta kao da sam stavljala silikone,ma ne samo usta celo lice user posted image ma sou sam bila.sa cerom kad sam bila trudna nisam uopste otekla.burmu sam skinula pred porodjaj,a ni tad nisam morala.nego pravilo je da mora.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1090
15.10.2014 22:33:36   
bubulence
cockic blago tebi. ja sam sa Emom uzasno oticala pred kraj ali kazu i da je normalno jer sam se porodila u julu... leto, unosi se mnoogoo tecnosti. mada ja i sada pijem izmedju 3 i 4l vode odnosno tecnosti na dan...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1091
15.10.2014 22:36:26   
wivern

IZVORNA PORUKA: bubulence

e pa Wiv sto bi ti bila bolja od nas user posted image .
negi, usla si uveliko u deveti mesec, jesi li pocela da napadas muza?

Staaaaaa propustila si moj post?!?user posted image
Pa napala ja, ali Milka Canic se toliko stisla da je pala rampa od mog kukanja kako me boli user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1092
15.10.2014 22:40:42   
bubulence
aaaaaa ne verujem da sam to propustila user posted image .
pa sta si ocekivala, gospodja Canic se zacementirala user posted image . nego ajde brzo jedan popravni...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1093
15.10.2014 22:49:07   
wivern
Ne radi rampa vise za mene...do daljnjeg user posted image
A ko ce izdrzati jos neko vreme..

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1094
15.10.2014 22:56:01   
bubulence
mozda nije dobro podmazana user posted image ...
ako hoces da poteras Maksima moraces da popravis i razradis rampu... jer posle porodjaja treba da prodje bar 6 nedelja. kod mene je proslo vise od dva meseca prosli put... valjda cu sada imatu vise srece...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1095
16.10.2014 2:49:15   
Njica
Wiv, bila sa Novog Beograda, sad sa Miljakovca, posto sam u Frontu preporucili su mi naravno Nadicu Lazic, pokusavala tamo guzvanjac pa reko da probam sa Domom zdravlja Rakovica. Samo me sad hvata prpa koja je trebala malo vise letos, ali dobro, uspecu negde sigurno.

Koliko ste me odusevile bubulence i wiv sa ovih par postovauser posted image Smejem se kao luda!user posted image

Direktna veza do poruke: 1096
16.10.2014 5:58:54   
vonavoj
Jutro! Cekam vizitu i odluku da li idemo kuci..trebalo bi. Odneli su je oko ponoci i doneli u 5...evo spavka..dobila dohranu tamo,a meni mleko stize.. Desnu praznim ok,a levu ne mogu da uhvatim!
Wiv.sad ces i ti uskoro..i onda ces da splasnes!
Sve vas puno grlim i pozdravljam!

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1097
16.10.2014 7:33:27   
serpica
Dobro jutro user posted image ,muka mi je user posted image verovatno cu za koju nedelju da kukam na mucnine ali sam sada zadovoljna sto je tako. Wiv pijem utrogestan 3x100,dobro ga podnosim za sada,malo mi se spava ali izdrzim. Nije se ponovio onaj braon iscedak,nadam se da ce sve biti ok.
Von ljubi bebca i da brzo odete kuci.user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1098
16.10.2014 8:18:42   
daca77
Dobro jutro!!!
Von, sta kazu dr? Hocete li kuci, danas?
Serpice, bice sve ok, a vidim da bas uzivas kada ti se jave mucnineuser posted image
Wiv, jos malo i procice i otoci...mene bole i dalje zglobcici na sakama.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1099
16.10.2014 8:20:07   
serpica
Dacika neka ih mucnine navikla sam ja na njih samo da sve bude ok...
kako si ti?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here