Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 19:15:37
|
|
|
|
wivern
|
Lelo dobro je da se nisi mnogo ni ugruvala. A za kilu ne znam nista . E sad da li te boli ili ti se koci leva noga, ako se koci moze biti i zbog kicme. To sam imala kao problem. Njica odakle si ti, pitam zbog skolice.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 19:49:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Krenule muke sa grudima..leva je ogromna..a nema mleka! Natekle bradavice... Valjda cemo sutra kuci!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 19:50:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Von kako je bebica? Bice mleka... no siki riki
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 19:54:00
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Njica i onda "hvatamo" vreme za nas uz neki film. tako smo mi jedno 5 puta počinjali da gledamo šerloka i svaku put zaspali posle 15 min ahahahahahhahaha Sorry, samo se set_im sebe, nas iz tog perioda Von, nadam se da ćete što pre kući i da će stanje sa sojkama da se sredi
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 19:54:30
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lelo draga
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 20:21:19
|
|
|
|
serpica
|
lelo odmaraj Von pomaze li pumpica? Ja sam danas odmarala,pojavio mi se braon iscedak pa sam uzela da pijem utrogestan.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 20:23:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Pumpica jos ne moze nista..jer nema mleka,a bradavice natekle.. Beba je dobra,ista T..krestalina..spavka!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 21:35:35
|
|
|
|
wivern
|
Von bas te malopre spominjah...sutra ce da vas puste kuci pa ce ti biti malo lakse... Serpi bolje stavljaj vaginalno ima bolji efekat, bez obzira sto ti nesto curka. Jao zene ja sam pocela bas da oticem, noge su mi tj zglobovi kao krofne. Ba ssam se uzasnula kad sam ugledala..mislila sam sve ja necu oticati kad ono mucak
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 22:05:52
|
|
|
|
bubulence
|
serpi slazem se sa wiv, stavljaj ga vaginalno, bar 2x dnevno. a mozes i ujutro da pijes a uvece vaginalno ako ti je tako lakse... wiv, ti si zeno na kraju, otices jer se voda skupila u organizmu. bio je i red ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 22:08:52
|
|
|
|
serpica
|
Popila sam dva,preko dana ne mogu da stavljam jer nemam kad da lezim,a sad cu pre spavanja da stavim.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 22:12:56
|
|
|
|
lesica
|
Drage, samo da uletim i izgrlim na brzinu Serpi, biće to ok, nema druge. Wiv, šta da ti kažem, izgleda da to mora tako pred kraj. Von, drž'te se biće bolje kad stignete kući. Ja sam kul, mislim toliko imam obaveza da ni ne primećujem kako vreme odmiče, ali dooooobro, i to valjda mora tako, treba sad odraditi za otplatu skitaranja kojekude
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 22:19:27
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: bubulence wiv, ti si zeno na kraju, otices jer se voda skupila u organizmu. bio je i red ... Pa ja sam mislila bicu zgodna do kraja, otkud znam mozda u porodilistu budeneki stazista a meni noge k'o Serpi ja uopste nisam lezala posle utrogestana, stavljala sam ga 3 puta dnevno. Koji si uzela tj od koliko? Lesice to je super, sto vise obaveza na pocetku znaci manje nepotrebnog razmisljanja
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 22:24:35
|
|
|
|
cockic
|
ja da malo upadnem kod vas.virkam Utrogestan sam koristila u obe trudnoce,sa cerom oko 8 nedelje sam pocela,sa sinom mozda i ranije.ali kad se pije mene bas ošamuti,i posle nekih 30min od kad ga popijem ja se komiram secam se kuma me zvala 100 puta,bila ispred zgrade ja nisam cula ni fix,ni mobilni ni zvono na vratima vaginalno je po meni bolje.meni gin za to jutarnje stavljanje je rekao da je dovoljno 30min da se lezi.ni ja nisam mogla duze da lezim,sin mi je imao 16meseci kad sam bila trudna sa cerom.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 22:26:31
|
|
|
|
bubulence
|
e pa Wiv sto bi ti bila bolja od nas . negi, usla si uveliko u deveti mesec, jesi li pocela da napadas muza?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 22:30:39
|
|
|
|
cockic
|
a za to oticanje ja sam sa sinom otekla uzas,u 8 mesecu sam krenula da oticem.licna karta mi je iz 8 meseca trudnoce kad je vidim smejem se svaki put.usta kao da sam stavljala silikone,ma ne samo usta celo lice ma sou sam bila.sa cerom kad sam bila trudna nisam uopste otekla.burmu sam skinula pred porodjaj,a ni tad nisam morala.nego pravilo je da mora.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 22:33:36
|
|
|
|
bubulence
|
cockic blago tebi. ja sam sa Emom uzasno oticala pred kraj ali kazu i da je normalno jer sam se porodila u julu... leto, unosi se mnoogoo tecnosti. mada ja i sada pijem izmedju 3 i 4l vode odnosno tecnosti na dan...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 22:36:26
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: bubulence e pa Wiv sto bi ti bila bolja od nas . negi, usla si uveliko u deveti mesec, jesi li pocela da napadas muza? Staaaaaa propustila si moj post?!? Pa napala ja, ali Milka Canic se toliko stisla da je pala rampa od mog kukanja kako me boli
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 22:40:42
|
|
|
|
bubulence
|
aaaaaa ne verujem da sam to propustila . pa sta si ocekivala, gospodja Canic se zacementirala . nego ajde brzo jedan popravni...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 22:49:07
|
|
|
|
wivern
|
Ne radi rampa vise za mene...do daljnjeg A ko ce izdrzati jos neko vreme..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 15.10.2014 22:56:01
|
|
|
|
bubulence
|
mozda nije dobro podmazana ... ako hoces da poteras Maksima moraces da popravis i razradis rampu... jer posle porodjaja treba da prodje bar 6 nedelja. kod mene je proslo vise od dva meseca prosli put... valjda cu sada imatu vise srece...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 2:49:15
|
|
|
|
Njica
|
Wiv, bila sa Novog Beograda, sad sa Miljakovca, posto sam u Frontu preporucili su mi naravno Nadicu Lazic, pokusavala tamo guzvanjac pa reko da probam sa Domom zdravlja Rakovica. Samo me sad hvata prpa koja je trebala malo vise letos, ali dobro, uspecu negde sigurno. Koliko ste me odusevile bubulence i wiv sa ovih par postova Smejem se kao luda!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 5:58:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Cekam vizitu i odluku da li idemo kuci..trebalo bi. Odneli su je oko ponoci i doneli u 5...evo spavka..dobila dohranu tamo,a meni mleko stize.. Desnu praznim ok,a levu ne mogu da uhvatim! Wiv.sad ces i ti uskoro..i onda ces da splasnes! Sve vas puno grlim i pozdravljam!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 7:33:27
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro ,muka mi je verovatno cu za koju nedelju da kukam na mucnine ali sam sada zadovoljna sto je tako. Wiv pijem utrogestan 3x100,dobro ga podnosim za sada,malo mi se spava ali izdrzim. Nije se ponovio onaj braon iscedak,nadam se da ce sve biti ok. Von ljubi bebca i da brzo odete kuci.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 8:18:42
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Von, sta kazu dr? Hocete li kuci, danas? Serpice, bice sve ok, a vidim da bas uzivas kada ti se jave mucnine Wiv, jos malo i procice i otoci...mene bole i dalje zglobcici na sakama.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 16.10.2014 8:20:07
|
|
|
|
serpica
|
Dacika neka ih mucnine navikla sam ja na njih samo da sve bude ok... kako si ti?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?