|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
16.10.2014 8:21:44   
Trcosava
Jutar od mene!

Opet me drma spavanje, a mm juče hteo da umoči - tako da sam pila kafu popodne. Da ne zakuntm u 22 user posted image

Muka me hvata oko noktiju. Ne znam šta ću, čekam da platimo master i račune, pa da vidim kojo mi je činiti. Da li da idem kod moje standardne ili kod one njene bivše gazdarice. Pošto niko drugi ne radi urasle nokteuser posted image

Ostalo sve ok

Lelo, kako članak?
Von, javi se ako idete kući.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1101
16.10.2014 8:24:30   
daca77
Serpi, dobro sam...malo me dr nerviraju, ali navikla sam ja na to, kao i ti na mucnineuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1102
16.10.2014 9:09:44   
lelaigor
Jutro žene, evo i mene.
Taj bol u preponi što imam mi ne deluje kao istezanje ligamenata, imala sam i aj to, ranije, sa obe strane...ovo baš boli. N etrne mi noga, ne koči mi se, nego me boli u donjem levom uglu stomkaa, kad treba da se okrenem u krevetu, kad treba da sednem, ustanem, kad treba da podignem noge, kad treba nešto da podignem bože sačuvaj, juče sam jedva digla Dariu da ide u wc, nismo bili kući...užas. Reći ću mojoj dr kad budem išla na kontrolu, ako me baš jako bude bolelo otići ću ranije.
Sanjalice user posted image
Ja sa Dariom nisam ništa ni pila ni stavljala. A sad sam prvo pila Utrogestan, joj kako me je šlogirao. Baš kao što cockić kaže, nisam znala za sebe. A za drugo krvarenje sam dobila inekcije progesterona. I to me malo šamutilo, ali šta sad. Bitno mi je bilo da krvarenje prođe, a i tako sam taj drugi put morala baš da ležim, bilo mi je svejedno jel' sam ošamućena ili ne. user posted image

IZVORNA PORUKA: bubulence

mozda nije dobro podmazana user posted image ...
ako hoces da poteras Maksima moraces da popravis i razradis rampu... jer posle porodjaja treba da prodje bar 6 nedelja. kod mene je proslo vise od dva meseca prosli put... valjda cu sada imatu vise srece...

Ja imam problem sa podmazivanjem, joooj, i sa Dariom sam ga imala. user posted image Ali ipak smo tad češće i u trudnoći, a kad je prošlo 6 nedelja, sve redovno. A sad u celoj ovoj trudnoći ne znam da li smo 10 puta. Užas! user posted image

Von, joj ljubi i mazi malu Jovanu... Joj, sećam se te muke sa izmlazanjem i grudima, uf...ali kad krene normalno posle bude super i divnoiskustvo, barem je meni bilo sa Dariom. Obožavala sam kad sisa...i hvala Bogu nikakvih problema sa grudima nisam imala.

Članak je onako. Bolucka, leškarila sam juče. Samo što me je nerviralo to što sam htela juče puno stvari da obavim kad odvedem D u vrtić a na kraju sam preležala celo popodne. Neću je voditi u vrtić danas i sutra, pošto mm ne može da ide po nju, počinje mu kurs/seminar neki u firmi, pa hoću malo da oladim nogu, a i ona opet kašlje i puna je šlajma! Izludeću više...

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1103
16.10.2014 9:13:18   
Sanjalica1980
Dobro jutro drage user posted image

Ja ustala malopre i ne verujem da se javljam tu medju prvima user posted image

Spavala sam ok. Najvise mi se spava oko 18 h i bas se trudim ovih dana da ne zaspim jer onda ne mogu uvecer.

Ove moje devojcice se guraju od jutros user posted image

Kod mene nema problema sa podmazivanjem jer nema ni sexa. Povremeno obradujem muza ujutro ali ja nista user posted image

< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 16.10.2014 9:16:12 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1104
16.10.2014 9:55:01   
wivern
Njica ja sam isla kod Nade Lazic i super je skolica, stvarno.
Od jutros su nogice opet moje one prasece sam ostavila za veceras user posted image
Von drzim palceve da vas ekspresno posalju kuci, a za sisojke ne znam sta da ti kazem. Taj deo me najvise zabrinjava, no videcemo.
Trco ne razmisljaj se previse, idi kod bilo koga samo nek ti sredi to. Pa makar morala i svaki mesec da ides.
Sanjalice vredne devojcice, vezbaju od ranog jutra user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1105
16.10.2014 10:30:14   
anita
Dobro jutro
Ja ustala pre pola sata. Doruckovala i sada uzivam uz kaficu. Napolju pljusti kisa.

Von zelim vam da sto pre idete kuci.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1106
16.10.2014 10:35:12   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Ove moje devojcice se guraju od jutros user posted image

Kod mene nema problema sa podmazivanjem jer nema ni sexa. Povremeno obradujem muza ujutro ali ja nista user posted image

prvo bravo za devojcice, samo neka se guraju user posted image .
a za podmazivanje si me bas nasmejala user posted image . ali cuti, neka je bar muzu dobro da ne mora da se snalazi u komsiluku user posted image

Direktna veza do poruke: 1107
16.10.2014 10:58:56   
lelaigor
Jaoj nek se gurkaju devojčice! user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1108
16.10.2014 11:16:13   
Štetica
Dobar dan i od mene. Tek sad pijem prvu kafu,nisam stigla jutros jer sam se uspavala,a u 9 imala zakazano kod frizera,malo je falilo da zaspim dok mi je prala kosu.
Daco kod mene u labaratoriji je vrednost gvozdja 9-35,mada moj dr voli da bude iznad 11. Videcu sutra sta ce mi reci.
Sanjalice samo nek se one guraju,sve je dobro dok nepocnu da se istezu ili da udaraju-grebu po grlicu,to je bas neki neprijatan osecaj.
Ovaj moj vec dva dana cacka oko grlica,em sto boli em je neprijatno,podseca me na onaj bol sa aspiracije. Cekam sutra uz da vidim gde mu je dupe a gde glava,da znam sa koje strane da ga lupkam kad je nemiranuser posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1109
16.10.2014 11:18:22   
srculence25
Lelo dobro si prosla da se nisi puno povredila user posted image
Ja sam u poslednje vreme malo sepava i smotana samo zapinjem i sve mi ispada iz ruku.
To sto ti koci noga meni lici na trudnicki isijas.
Sanjalice user posted image predivan osecaj zar ne kako se gurkaju user posted image
Nocas sam imala burnu noc.Nista bez mene.Mm ima 2 nesposobna brata mrzim neodgovornost pa sam ja isla u pola 1 nocu da sacekam neke papire koje su poslate po busu iz ns.
Tako neko da nas izmajmunise pa stvarno smo mi budale sto racunamo na nekog.
Sve je dobro ispalo ali me jos drzi nervoza i bes koji sam dozivela.user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1110
16.10.2014 11:26:10   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: srculence25

Lelo dobro si prosla da se nisi puno povredila user posted image
Ja sam u poslednje vreme malo sepava i smotana samo zapinjem i sve mi ispada iz ruku.
To sto ti koci noga meni lici na trudnicki isijas.
Sanjalice user posted image predivan osecaj zar ne kako se gurkaju user posted image
Nocas sam imala burnu noc.Nista bez mene.Mm ima 2 nesposobna brata mrzim neodgovornost pa sam ja isla u pola 1 nocu da sacekam neke papire koje su poslate po busu iz ns.
Tako neko da nas izmajmunise pa stvarno smo mi budale sto racunamo na nekog.
Sve je dobro ispalo ali me jos drzi nervoza i bes koji sam dozivela.user posted image

Ali, ne koči mi se noga nego me boli leva prepona...

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1111
16.10.2014 11:29:33   
Trcosava
Samo da vi kažem da na fejsu videh da Von ide kući!!! Jeeeeej!!!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1112
16.10.2014 11:44:42   
srculence25
Jeeeee user posted image user posted image
Trco jel si ti pusac?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1113
16.10.2014 11:50:29   
Trcosava
user posted image Jesam, zašto?

Direktna veza do poruke: 1114
16.10.2014 11:51:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Samo da vi kažem da na fejsu videh da Von ide kući!!! Jeeeeej!!!

u onoj grupi, auser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.10.2014 11:52:28 >

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 1115
16.10.2014 11:51:33   
Sanjalica1980
Bubi i to sto kazes. Ovde kod nas u zgradi ima mnogo zgodnih komsinica studentkinja pa bolje da mi je mm zadovoljen user posted image

Jao nisam vam rekla,pre nekih nedelju dana u 23h nam neko kuca na vrata. Mm otvara kad ono komsinice ne mogu da otvore vino pa ga zamolile da im pomogne.
Par dana nakon toga opet neko zvoni na vrata oko 21h, ja otvaram (mm nije bio kuci ) kad ono komsinica (zgodna plavusa).
Kad me videla sva se zbunila i kaze mi : izvinite jel' vam muz kod kuce user posted image
Ja crkoh od smeha. Kazem nije i kako mogu da joj pomognem. Ne moze da udje u stan. Nesto je kljuc zeza. Provela sam sa njom nekih 10min pokusavajuci da pomognem.

Poslala odmah mm poruku da ga zezam da ga trazi devojka user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1116
16.10.2014 11:55:52   
srculence25

user posted image Jesam, zašto?

Pitam jer sam i ja pusac i sve samo ubedjena da sam negde procitala da si i ti pusac.Mm me tera da ostavim u fazonu beba ima umanjen kiseonik sa svakim dimom a meni bas tesko pa sam kao smanjila
ali mi naidje kad bi plaila jednu za drugom.
Jesi sad smanjila u trudnoci?
Sanjalice hahhahaa user posted image bas me nasmeja.Mora da se pogubila nije racunala na tvoju pomoc.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1117
16.10.2014 12:00:56   
lelaigor
Ajoj, Sanjalice user posted image

Direktna veza do poruke: 1118
16.10.2014 12:01:47   
Trcosava
UM - yep. Eto koristi :D

Srculence - Sa Anom sam extremno bila smanjila u prvom tromesečju, pa me mm drndao dodatno, ostavi mi po 3-4 cigare za 8 sati. I onda on ide da puši na sat vremena i zove me i kao 'jel ti se puši' Pred kraj prvog tromesečja sam doživela nervni sloN (što bi rekla moja Ana) počela da plačem i histerišem. Tad mi dade paklu i reče, je*ale te i cigare, puši!

Sad, od silnog 'stresa' do nuhalne nisam nešto mnogo smanjila, posle toga isto ne. Mislim, ima dana kad ne pušim mnogo, ima dana kad pušim. Najviše mi ode uz ćaskanje preko skype. Kad sam sama i kad imam posla desi se da ihahaj ne zapalim.

Znam da u porodilištu neću pušiti user posted image

Sanjalice - dobra ti fora ahahahahahahah dupe bi mu pomerala user posted image

Direktna veza do poruke: 1119
16.10.2014 12:04:39   
Anoniman

UM - yep. Eto koristi :D

ahahahhahaah ne bih se ja tamo vise vracalauser posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 1120
16.10.2014 12:07:31   
Sanjalica1980
Mene je bas moja dr prosli put pitala da li pusim. Ona kaze da cak nije ni dobro da se u trudnoci naglo ili drasticno smanji pusenje.
Objasnjavala mi je zasto ali ja po obicaju ne zapamtih user posted image

Srculence drago kako tvoja tibica?

Lelo jesi danas bolje?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1121
16.10.2014 12:08:31   
srculence25
Trco meni dr rece da od 10 cigara dnevno nemoze nastetiti i da nagli prestanak moze biti vise stete.
U smislu dodatna nervoza i stres tako da se ja pridrzavam do 10 a nekad bude i vise kad neko dodje na kafu i sl.
Juce kupim bombone da sisam da se zavaram od cigare i dok sam grickala slomim zub

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1122
16.10.2014 12:09:25   
Trcosava
Sanjalice, ovde ti svi po default-u kažu da ostaviš. Ja klimam glavom i teram po svom. Kako je sa Anom i ovom bebom sve ok ne žderem se previše oko svega.

Direktna veza do poruke: 1123
16.10.2014 12:10:12   
wivern
Pa da, ja vidim da na njenom profilu nema jos uvek nista user posted image a vi imate neke klanovske grupacije user posted image
Sanjalice extra, sto je nisi uvela na kafu da sacekate coveka kako dolikuje.
Nama vec par veceri neko zvoni na interfon, javi se mm i klinac mu se neki dere "ajde izlazi napolje", kaze mm pogresio si a ovaj opet " ne se*i bre nego izlazi" i tako tri veceri za redom.....sto je to lepo kad si tinejdzer, ih...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1124
16.10.2014 12:13:13   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Mene je bas moja dr prosli put pitala da li pusim. Ona kaze da cak nije ni dobro da se u trudnoci naglo ili drasticno smanji pusenje.
Objasnjavala mi je zasto ali ja po obicaju ne zapamtih user posted image

Srculence drago kako tvoja tibica?

Lelo jesi danas bolje?

Ovo sam i ja čula. Pošto je to standardna zavisnost kao i sve druge, ona kriza koja nastupi po ukidanju ponaročito naglom, nije dobra za dete.

Bolje, valjda. Samo ad mi dete ne kašlje i biću super. Sad baš gledam šta bih joj od vitamina mogla davati, pošto ti ništa ne pije...ona pije antibiotik non-stop i probiotik, a na vitamin nisam nipomislila.
Smišljam šta ću za ručak. Pijem kaFućino user posted image . Opet me uhvatila nek aorđendanska groznica, pa sad opet smišljam šta ću i kako ću. Sređujem nove slike za stranicu, smišljam kako da mušterijama saopštim da moram da prestanem da radim. user posted image

Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here