|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
14.10.2014 18:18:47   
bubulence

IZVORNA PORUKA: anita

Serpi kako si? Jesi kontaktirala doktora?

ovo i mene zanima!
jovice pa auta bar ima, naci cete nesto ,samo nemojte zuriti. jeli to sada vredno nerviranja? jok.
sto kaze Wiv, i ja sam skontala da pare i beba ne idu zajedno. kada sam prvi put ostala trudna mm je ostao bez posla. sada imamo tolike izdatke da ne znam odakle vise izvlacimo pare ali nema veze... neka su bebane tu, zive i zdrave. para ce biti...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1026
14.10.2014 21:27:42   
serpica
Devojke hvala sto mislite na mene,nije se vise ponovilo od jutros,dr nisam zvala jer nisam vise primetila nista,isla do apoteke da uzmem utrogestan za svaki slucaj ali nije ga bilo,pa cu sutra da trazim dalje. Verovatno sam se premorila oko dece,od sad cu vise da vodim racuna. Hvala,divne ste user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1027
14.10.2014 21:36:14   
anita
Serpi bitno je da se vise nije pojavljivalo. Saljem ti user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1028
14.10.2014 22:37:54   
Bokac
Zdravo zenske.
Kod mene citav dan sasavo vreme. Pljuskovi sa suncem. Ovo jos nisam videla...
Imam pitanjce za sve vas: Jel' imala neka od vas visok pritisak u pocetku trudnoce?
Ja inace imam nizak pritisak ali pre neki dan na kontroli za osiguranje su mi izmerili 147-75
Bas sam se uspanicila a zakazala sam kod ginekologa pregled za petak.

Idem sad da vozim sina na tekvondo pa po muza na posao.
Uf postala sam taksista mojoj porodici user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1029
14.10.2014 22:40:10   
bubulence
bokac mislim da za to ipak moras da se posavetujes sa dr, koliko znam sve preko 130 mora da se prati...a jeli to samo trenutnoo? ili ti je takav danima?
serpi user posted image

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1030
14.10.2014 23:02:26   
Sanjalica1980

IZVORNA PORUKA: Bokac

Zdravo zenske.
Imam pitanjce za sve vas: Jel' imala neka od vas visok pritisak u pocetku trudnoce?
Ja inace imam nizak pritisak ali pre neki dan na kontroli za osiguranje su mi izmerili 147-75

Bokac, pitaj bas lekara za pritisak. Ja sam imala par puta visi ali oko 135/80 inace sada imam 100/60.

Morala sam da primetim da ti dete trenira tekvondo. user posted image . Bas me zanima u kojem gradu?

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1031
14.10.2014 23:05:03   
Sanjalica1980

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

IZVORNA PORUKA: Bokac

Zdravo zenske.

Bokac, pitaj bas lekara za pritisak. Ja sam imala par puta visi ali oko 135/80 inace sada imam 100/60.

Morala sam da primetim da ti dete trenira tekvondo. user posted image . Bas me zanima u kojem gradu?
I ja sam se bavila time do trudnoce.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1032
14.10.2014 23:33:33   
bubulence
koliko se secam bokac je u Americi, ispravite me ako gresim...
kazite mi da li oticete? mislim da cu uskoro morati da skinem burmu... preko dana je sve ok ali uvece se samo naduvam od jednom

Direktna veza do poruke: 1033
14.10.2014 23:59:16   
Sanjalica1980
Draga ja sam otekla odavno user posted image

Mogu samo one patikice da obujem i to da ih ne zatvaram.
Faca mi je kao balonuser posted image

Direktna veza do poruke: 1034
15.10.2014 0:05:35   
bubulence
pa ti jos ne spavas !? user posted image
i ja sam sva kao balon, glava ogromna, noge otecene... ali najvise uvece. sada razmisljam da skinem burmu, jedino nju i nisim od nakita...
a jos uvek sve mogu da obujem, ali ne znam do kada...

Direktna veza do poruke: 1035
15.10.2014 0:34:54   
srculence25
Dobro vece user posted image
Bubi meni ruke oticu ali preko dana sto kazes imam utisak da ce mi burma puci a evo sad samo sto nespadne user posted image
Cini mi se da su mi stopala narasl.Nosila sam broj 37 a sad kad sam kupovala patike 38,5 mi pase user posted image
Neznam jel normalno ali mene prst jos boli od vadjenja krvi i jagodica je okolo natekla od uboda user posted image
Kad dotaknem to mesto oci iskacu
Da nemasim temu odoh u odgovaraju da pitam za krv imam mala odstupanja u rezultatima

Direktna veza do poruke: 1036
15.10.2014 2:50:17   
Bokac
E zanske ja sam u americi. A nadam se da je pritisak trenutni sad cekam petak pa cu proveriti sa dr-ovima.
A sa oticanjem sta reci u prvoj trudnoci su mi oticale samo noge i to tek pred kraj a u drugoj citavu trudnocu sam sva bila natecena.
Sa tekvondoom mi smo tek krenuli tj luka a ja imam crni pojas iz karatea samo sto je to bilo kad sam ja imala 15 godina user posted image

< Poruku je uredio Bokac -- 15.10.2014 2:51:03 >

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1037
15.10.2014 4:41:16   
vonavoj
Jutro,samo da mahnem..sinoc sam mislila da cu pasti od umora..pa su mi uzeli bebu..mleko jos nije krenulo,a ona gladna. Ubijaju me suljevi i tako..bradavice.. Jedva cekam kuci,ovde su nehumani uslovi.

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1038
15.10.2014 6:42:29   
anita
Dobro jutro
Von saljem ti user posted image i zelim da ti i Jovana sto pre idete kuci.

Devojke sto se tice oticanja ja za sada nemam tih problema. Nakit tj.burmu sam skinula jos na pocetku. Cak mi svi kazu da mi se faca uopste nije promenila.
Da doruckujem i popijem kafu pa idem do ambulante po recept za utrogestan i uput za komisiju.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1039
15.10.2014 7:08:28   
serpica
Dobro jutro devojke user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1040
15.10.2014 8:51:32   
daca77
Dobro jutro!!!
Vidi se ko je najvredniji-Nislijke, naravno user posted image
Serpice, drago mi je sto je sve ok-samo si se malo iscimala, juce.
A ja sada ponovo u KC-e vise su mi dr preko glaveuser posted image
Bice bum-tras kod hematologa, jer imam zakazano tek za mesec ipo dana, ali moram da rascistim oko trombocita i doze Fraxiparina. Ume dr da bude jako bezobrazna, ali ne zna kako izgleda kad ja poludimuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1041
15.10.2014 10:00:53   
Cecana
Cao svima,evo da se javim da sam se porodila juce,carskim rezom na svet je dosla moja princezica.Ja se polako oporavljam i jedva cekam da idemo kuci.
Zelimo sve najbolje svim trudnicama

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1042
15.10.2014 10:06:23   
cetvrtko
samo da vam svima pozelim lepo jutro ...... :) :*** i ostatak dana . aaaa cecana cestitam ti i zelim puno puno srece i uzivancije :) :*

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1043
15.10.2014 10:08:24   
bubulence
Cecana cestitam user posted image !
Von a jel znate kada cete kuci?
dobro jutro zene, jeste li lepo soavale?

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1044
15.10.2014 10:13:05   
cetvrtko
ja ne mogu da dodjem sebi od kada sam oci otvorila :D sve se nesto teturam i nista mi nije jasno user posted image

Direktna veza do poruke: 1045
15.10.2014 10:13:40   
wivern

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Jutro,samo da mahnem..sinoc sam mislila da cu pasti od umora..pa su mi uzeli bebu..mleko jos nije krenulo,a ona gladna. Ubijaju me suljevi i tako..bradavice.. Jedva cekam kuci,ovde su nehumani uslovi.

Uh Von, valjda cete sutra kuci. Kakvi god da su uslovi, a pogotovo kad je takav uzas, bolnica je bolnica a kuca je kuca. Svoj si na svome.
Zenske ja da vam mahnem odoh po ks i urin.
A gde nam je Ipa?
Bokac, vidi se da si dalekooooooo, dok mi spavamo ti pises i obratno user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1046
15.10.2014 10:36:26   
anita

IZVORNA PORUKA: Cecana

Cao svima,evo da se javim da sam se porodila juce,carskim rezom na svet je dosla moja princezica.Ja se polako oporavljam i jedva cekam da idemo kuci.
Zelimo sve najbolje svim trudnicama

Cecana cestitam. Zelim ti brz oporavak i da sto pre idete kuci.

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1047
15.10.2014 10:38:49   
bubulence
vidim da mi neko nedostaje a to su Ipokrisia i Branki user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1048
15.10.2014 11:14:24   
Ana13
Dobar dan,zeMske user posted image
Cecana,cestitam user posted image user posted image user posted image
Juce sam uzela sve upute za porodiliste,za analize,dala krv i urin... Isla na ctg.Sve je u granicama normale.
Jos imam majstore,pa samo da vas pozdravim user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1049
15.10.2014 11:21:02   
Sanjalica1980
Von zelim ti da sto pre odete kuci. user posted image

Cecana cestitam user posted image

Ja sam ustala malopre i po obicaju slogirana . Bebice su se sinoc ritale pa nisam mogla da zaspim.

Ja spavam samo na boku i to uglavnom levom zbog cirkulacije ali kao da im ne prija da tako lezim. Stomak mi je na krevetu i mozda ih stiscem.
Sinoc su udarale pa sam promenila polozaj i smirile su se.

Da li moze da im smeta neki polozaj kod spavanja?

Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here