Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 7:48:19
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro trudnjačice Serpi koliko ja znam nije neuobicajeno krvarenje u ranoj trudnoci i ne znaci da nece sve proci u najboljem redu. Osim toga kod tebe je rozikasto, meni su rekli da sve dok se ne pojavi prava tamna krv da ne paničarim, a ni tada nije sve gotovo nego da se javim dr. Eto toliko ja znam iz svog skromnog iskustva. Bit ce sve u redu ne brini
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 7:59:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Pipi duso gdje si ti Nadam se ta ces se ovdje vrlo brzo preseliti..Serpi sve je to normalno.Malo odmora, i utrogestan.Ljubimo tee
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 8:06:10
|
|
|
|
pipi_coco
|
Cece draga Joj nadam se i ja, ali da ovde ne idemo u off, eno napisala sam svoj trenutni status tamo u crticama
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 8:24:28
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Serpice, sigurno nije nista ozbiljno, ali prati narednih sati. Bice to sve ok. Mene danas ceka komisija, rucno brojanje trombocita itd.itd.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 8:49:54
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ja sam bila na euz, videla moju Mariju. sve je super, karlicno je ali ima vremena da se namesti... teska je oko 470gr mrvica moja... sve je u redu, sva mi je kulturna, lepo nam je mahala... Dobro jutro djevojke, samo da vam poželim lijep dančić. Bubi, jako mi je drago zbog tebe i Marije .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 8:55:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Ju Bubi, pa jel ono moje džin? Nedelju dana starija trudnoća je bila, moja dr procenila na 800gr Jel dobijaju toliko na težini nedeljno tada? Šerpice, mislim da nije ništa strašno. Možda ti je samo sekret malo pojačan, ne znam. Mislim tripovala sam da je i meni sekret menjao boje Biće sve ok Ljudi moji koje blesavo vreme! Sinoć je bila provala oblaka, jutros ustajem - napolju ni oblačka! Samo magla
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 9:21:55
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: lelaigor Jao, von, super! Joj, bem me tako emotivnu sad ću se rasplakati od uzbuđenja! Lelo nasmeja me bas Placljiva nama sudjeno da budemo trudne zajedno Idem sad u temu, samo da ne zaplačem... IZVORNA PORUKA: serpica Zaboravih da vam se zahvalim sto ste verovale vise nego ja sama evo za sve jedan velikiiiiii Šerpi, baš mi je drago da je sve ok. A što se krvarenja tiče, mislim da dok je tako rozikasto ne moraš da se javljaš dr. Ili ako si u dobroj vezi sa njim i ako možeš da ga kontaktiraš, da ga nazoveš telefonom. Tako ja sa mojom, za takve stvari. IZVORNA PORUKA: plačljiva Njica,blizu su nam termini...Imaćemo najlepši novogodišnji poklon Kako podnosiš ove dane?Ja nikako noću da spavam... Ima li neko vesti od VON? Plačljiva, ja sam možda posle tebe? IZVORNA PORUKA: bubulence ishler uzivajte! bokac, uh, nije vam lako sigurno... serpi, nisam ni ocekivala da bude drugacije... eto, moja kugla je lepo rekla da ce se Von danas poroditi . ja sam bila na euz, videla moju Mariju. sve je super, karlicno je ali ima vremena da se namesti... teska je oko 470gr mrvica moja... sve je u redu, sva mi je kulturna, lepo nam je mahala... Bubi, za MAriju!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 9:48:01
|
|
|
|
bubulence
|
devojke hvala vam! Serpi mislim da nema razloga za brigu ali bih na tvom mestu pozvala dr da i on potvrdi. ja sam imala to rozikasto ali negde u 5. nedelji i receno mi je da ne brinem ukoliko nije bas sveza krv i ukoliko je nema mnogo... Trco nemam pojma. meni termin po uz kasni oko 5 dana ali dr kaze da je to ok jer jje beba karlicno pa ne moze lepo da joj izmeri butnu kost po kojoj se istvari meri duzina i tezina bebe. ali kaze i da treba da bide teska oko pola kg +- 50 gr... ali kaze i da su ovaj i sledeci mesec period kada mama i bena najvise dobijaju na tezini pa je mozda moguce i da toliko dobiju za nedelju dana... videla sam sliku sto je Von postavila, puno mi je srce, tako cemo i mi za 3-4 meseca.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 10:06:05
|
|
|
|
lelaigor
|
Meni ej dr tek sad prvi put rekla kilažu bebe, kaže da ranije nije htela da govori otprilike. Sad je 1300! Ja nisam prijatelj sa von na fb-u! Malopre sam čitala moju temu kad sam se porađala, joj, kako mi je frka ali je u isto vreme i sve uzbudljivo!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 10:44:07
|
|
|
|
anita
|
Dobro jutro
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 10:48:23
|
|
|
|
lelaigor
|
Dobro jutro vas četvoro!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 11:18:47
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro Bubi, ja ne znam kako ali nisam videla tvoj post. Divno za Mariju. Raste lepo. Serpi to rozikasto je normalno. Malo uspori i ubaci utrogestan a najbolje jos da pitas dr. Ja sam pisala da sam krvarila nekoliko puta. U 6 ,8 11ned i cak je jedno bilo obilno crveno krvarenje. Curilo niz noge i opet je sve ok. Bebe rastu. Desava se u prvom tromesecju da bude krvarenja. Bice to dobro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 11:21:10
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: bubulence devojke hvala vam! videla sam sliku sto je Von postavila, puno mi je srce, tako cemo i mi za 3-4 meseca. I meni puno srce krenule mi suze radosnice jao tako cemo i mi Bubi kad si ti saznala pol? Bas je lepo ime Marija Ja pijem kafu jos malo idem po rezultate
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 11:36:22
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Dobro jutro vas četvoro! Evo nas cetvoro ponovo. Spavali smo do 10:20 . Nocas sam sanjala da imam kontrakcije Skuvala kaficu, da procitam sta sam propustila na rr pa da nastavim pakovanje. Serpi mislim da nije nista strasno. I ja sam imala sekret u roze i braon boji. Mislim da ce utrogestan to da resi. Javi ako kontaktiras doktora. Devojke sve vas
< Poruku je uredio anita -- 14.10.2014 11:42:56 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 11:43:24
|
|
|
|
Štetica
|
dobar dan i od mene. Od jutros sam u nekoj akciji,koristim lepo vreme,isla da platim racune,da uzmem rezultate ks i urina,i tek sad dosla kuci i skuvala kafu da popijem. Polako ali sigurno mi KS se pogorsava,hemoglobin 100, a ref vrednosti su od 119 pa navise,tesi me gvozdje sto je 14,pa se nadam da mi nece ukljucivati nikakve lekove. A za secer cemo videti u petak sta ce da kaze,opet je 5,4 .
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 11:51:17
|
|
|
|
lelaigor
|
Štetice, mislim da ti neće uključivati ništa od lekova još...meni je dr tek sad kad mi je gvožđe 6.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 12:05:53
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Bubi kad si ti saznala pol? prvi put mi je rekao na prvom euz, tada sam mislim bila 14. nedelja ali je rekao i da nije 100% siguran. ali sam nekako od pocetka osecala da je devojcica iako mi je trudnoca skroz drugacija od prethodne... mi smo sada dosle iz setnje, napolju je predivno ali nisam htela vise da setam jer sam ovih dana preterala...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 12:21:18
|
|
|
|
bubulence
|
stetice mislim da ce ti uvesti totemu ili heferol (ako se tako zove). bas nam javi sta kaze za secer. moj dr je jako zadovoljan sa ks. jedino u urinu imam masu peska, verovatno me zato i bole bubrezi, rekao je da pijem caj od uve bar 1l dnevno+ najmanje 2l vode....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 12:55:26
|
|
|
|
wivern
|
Bubi divno za Mariju Eto nama jos jedne smizle. Diiiivnoooo Ja isla po briseve, sve je ok..sutra da pokupim ks i urin jos. Moj coveculjak juce na uz imao oko 3300 gr. Ja se samo nadam da mi je ks i dalje super bas bi mesmorilo da sad na kraju nije kako treba.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 14:23:09
|
|
|
|
daca77
|
Ja bila opet te srece da u Fondu nije bilo nikoga, te sam na komisiji zavrsila za 1min. Jos bila vredna pa spremila i paprike u senfu za zimu Stetice, a koje su ti ref.vrednosti gvozdja? I mene vise smori ova KS, danas sam radila trombocite-rucno brojanje, pa ce rezultat mm pokupiti s posla.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 14:27:01
|
|
|
|
anita
|
Ja zavrsila rucak, spakovala 10-ak kutija i sada odmaram. Pakovala bih jos ali nemam kutije. Popodne ako ne pada kisa idem da kupim poklone za sestrice i malo da se prosetam.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 16:13:54
|
|
|
|
jovicaa
|
joj zene ja sam tako nervozna... imala sam uzasno los osecaj sa tim odlaskom u nemacku i tako je i ispalo na kraju nisam htela da vas mracim, pa ne pisem ovde.. ali evo mm vec tri dana na putu i nista nisu nasli.. vraca se bez auta.. tako sam se iznervirala. a rekla sam mu da ne srlja i ne zuri, ne on je po svaku cenu morao da krene po auto, koji je meni bio jako sumnjiv.... tako sam besna na njega i na sebe, sto sam mu dozvolila da krene, a rekla sam mu da ne ide.. ispala sam vestica i na kraju evo ipak sam u pravu... samo da se vrati ziv i zdrav.. pa da ga razbijem od batina joj izludela sam nikad ovako nervozna, vec tri dana, jadno moje dete, samo smo se svadjali... jos je stomak poceo jako da me boli posto svako malo moram psa da vodim da pisa, peske sa cetvrtog pa gore.. budem li odrzavala trudnocu zbog ove njegove gluposti... joj ne mozete da zamislite koliko sam samo nervozna, besna, ljuta, tuzna... sve a da ne pricam da je uprskao priliku da uzmemo dobar auto i sad cemo bog zna sta uzeti u srbiji.. ipak je to malo para sto imamo za dobar auto ovde kod nas
< Poruku je uredio jovicaa -- 14.10.2014 16:15:17 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 16:33:25
|
|
|
|
wivern
|
Jovice bre, ne nerviraj se zeno, auto jeste bitna stavka ali nije vredan tolike nervoze. Vidis i da te stomak boli od nerviranja. Uzmi tog psa i dete i izadjite napolje i setajte, setajte do besvesti. Uzivaj sa njima na ovako lepom vremenu. Ne razmisljaj o j*** autu, trudna si zeno to je ipak najvaznije. Ja sam ionako skontala da trudnoca i pare ne idu zajedno. Nama je na pocetku trudnoce sve ostalo krenulo nizbrdo, ali ako je to cena koju moram da platim da bih bila trudna nemam nista protiv No sikiriki, na kraju to sve dodje na svoje.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 18:10:36
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa joj zene ja sam tako nervozna... imala sam uzasno los osecaj sa tim odlaskom u nemacku i tako je i ispalo na kraju nisam htela da vas mracim, pa ne pisem ovde.. ali evo mm vec tri dana na putu i nista nisu nasli.. vraca se bez auta.. tako sam se iznervirala. a rekla sam mu da ne srlja i ne zuri, ne on je po svaku cenu morao da krene po auto, koji je meni bio jako sumnjiv.... tako sam besna na njega i na sebe, sto sam mu dozvolila da krene, a rekla sam mu da ne ide.. ispala sam vestica i na kraju evo ipak sam u pravu... samo da se vrati ziv i zdrav.. pa da ga razbijem od batina joj izludela sam nikad ovako nervozna, vec tri dana, jadno moje dete, samo smo se svadjali... jos je stomak poceo jako da me boli posto svako malo moram psa da vodim da pisa, peske sa cetvrtog pa gore.. budem li odrzavala trudnocu zbog ove njegove gluposti... joj ne mozete da zamislite koliko sam samo nervozna, besna, ljuta, tuzna... sve a da ne pricam da je uprskao priliku da uzmemo dobar auto i sad cemo bog zna sta uzeti u srbiji.. ipak je to malo para sto imamo za dobar auto ovde kod nas Jovice ne sekiraj se sve ce doci na svoje mesto. Kupicete auto. Mazi tibu i uzivaj u trudnoci. Saljem ti
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 18:13:30
|
|
|
|
anita
|
Serpi kako si? Jesi kontaktirala doktora?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?