|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
13.10.2014 16:21:10   
Mala Elena
Pih , za malo sam promasila! Ja rekoh u nedelju kad ono ponedeljak. ..user posted image
Srecno! user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 976
13.10.2014 16:39:36   
srculence25
Sanjalice secas se da sam ti pisala da bebice lupkaju na smenu sa leve strane i ispade tako user posted image
Jao bas se fino zagrejava tema Voooon user posted image cekamo user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 977
13.10.2014 16:48:10   
Bokac
Zdravo zenske. Ovde bas uzbudljivo. Hajde Von javljaj da je gotovo i da je proslo sve super u sta ne sumnjam.
A ovde ima i visestrukih trudnica pa to je super user posted image joj kako je to lepo kad krenu bebe da naviru user posted image

Ja sam se spremala za test imam danas iz matematike. Nadam se da sam spremna ali videcemo.
To je inace drugi od cetiri i a sva cetiri nose 60% od konacne ocene. Inace isla sam na neku kontrolicu zbog zdravstvenog osiguranja
ovde i vadili mi krv, proveravali holesterol i svasta nesto i merili pritisak. Slognula sam se kad sam cula da sam tog trenutka imala
147/75. Ja inace imam nizi pritisak od normale i u prethodnoj trudnoci sa blizancima kad mi je dr izmerila 130-80 posumnjala je na pre eklempsiju i bila je.
Sad sam se dodatno uspanicila i moram da zovem dr-ove da zakazujem pregled sto pre.

Serpice javljaj se da potvrdis da je sve ok.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 978
13.10.2014 16:57:26   
Njica
Von,dragaaa, srecno i da sve prodje brzo i lako, mislim na tebe i navijamo pa onda i za tebe, Wiv!
Sanjalice, divno za bebceuser posted image

Pljacljivaaaa, ti i ja smo blizu termini!
Ma ja mislim da cu jos oko mesec dana i to je to. Upravo prepisujem spisak sa sajta Fronta sta mi treba i odavde sta su kupovale trudnice i porodilje za taj dan.

< Poruku je uredio Njica -- 13.10.2014 17:00:03 >

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 979
13.10.2014 17:01:40   
Kata90
Von....zelim ti da prodje sve kako trebauser posted image svi cekamo da nam javis.......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 980
13.10.2014 17:02:17   
serpica
Devojke ubacila sam sliku na temi uz,za sada je sve ok,srce jos uvek nisam cula bice na sledecoj kontroli,sad sam mirna,uzudjena,uplasena user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 981
13.10.2014 17:02:55   
Bokac
Da a kad smo kod pomoci. Mi smo se doselili u Ameriku u januaru 2008 i u decembru dobili sina.
Nikog nisam znala a naravno ni moji ni muzevljevi nisu mogli da dodju. 2011 u maju smo dobili blizance i termin je trebalo da bude jun.
Tako da je moja mama dosla 4 nedelje nakon mog carskog a mm je nakon nedelju dana od carskog krenuo da radi.
Tako da sam bila sama sa dve bebe i decakom od dve ipo god i sa svezom ranom od porodjaja. Kad je mama stigla konacno malac bebac se
razboleo tako da smo imali svega dve nedelje mirnog boravka sa bakom i zagvaljujuci njoj sam uspela da prvih mesec dana budem sa bebcem u
bolnici a ona je bila kuci sa mojim sinom i drugom bebicom. Muz je izigravao taksistu i nosio moje mleko iz bolnice kuci da baka moze da hrani bebu.
Od kad je mama otisla kuci pa do dan danas smo non stop sami. Sad vise nema bebca a i baka je umrla i kao slag na tortu umrla je i mama mog muza.
Tako da vise ni ne mozemo da ocekujemo pomoc. Ostale su samo deke i nasa braca i ja i mm imamo po jednog.
Ali sve se moze kad se hoce samo da ova trugnoca bude sa jednom bebom i da nema te proklete bolsti....

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 982
13.10.2014 17:04:46   
Bokac
Serpice super za lepe vesti user posted image

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 983
13.10.2014 17:14:50   
serpica
Zaboravih da vam se zahvalim sto ste verovale vise nego ja sama user posted image
evo za sve jedan velikiiiiii user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 984
13.10.2014 17:17:28   
eca89
Serpi, mnogo mi je drago, da je sve ok user posted image !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 985
13.10.2014 17:18:16   
Sanjalica1980
Serpice, divne,divne vesti user posted image

Von ima li novosti? user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 986
13.10.2014 17:19:03   
serpica
Moram da u dz otvorim karton,tako da cu zakazati pregled i tamo pa mozda jos jednom vidim mrvicu do 1.novembra user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 987
13.10.2014 17:38:12   
anita

IZVORNA PORUKA: serpica

Zaboravih da vam se zahvalim sto ste verovale vise nego ja sama user posted image
evo za sve jedan velikiiiiii user posted image

Serpi user posted image . Vidis da je sve ok. Bas mi je drago.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 988
13.10.2014 17:39:13   
wivern
Serpi bravo, nisam ni sumnjala user posted image
Ja dosla od dr, ctg opet u petak pa u ponedeljak da me dr gleda vaginalno.
Vooon, nadam se da te nisu mnogo indukovali.... mislim na tebe user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 989
13.10.2014 17:43:28   
Njica
Wiv, kako se osecas? al'' me bre hvata frka kad vidim kako si i ti blizu, stalno gledam gde su druge trudnice sto idu pre mene u novembru,(a meni su pomerili termin za 19.11) npr. Ana13, nisam ja prva posle tebe al se tako osecam, sva se uprpihuser posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 990
13.10.2014 17:56:15   
wivern
Ja super, osim sto sam nestrpljiva da beba izadje. user posted image
Mlati me mnogo, sad pocele ponovo gorusice, malo oticem, umorim se dok se oblacim nenormalno, carape su mi najteze za obuvanje.. i tako user posted image super sam
E Njica, tako ce pred kraj da te hvata frka da ne preneses mnogo, jer su ove poslednje nedelje, kod nekih trudnica, poprilicno teske. Cak sam i ja pocela da ustajem nocu za wc, nikada do ove nedelje nisam ustajala.
E imas temu kamperski vodic za porodiliste, meni je mnogo pomogla i ja sam moju kesicu spakovala po uputstvu zenica sa rr. I mnogo sam im zahvalna.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 991
13.10.2014 19:05:36   
ishler
Dobro vece trudnicice drage,ja da gvirnem,koliko vidim napeto.Nadam se da ce Von brzo.Ja sam usla sa 7prstiju bez kontrakcije uz indukciju 5h porodjaja,ali krupna beba za moju karlicu,nadam se da se Von vec porodila.Mi rastemo,i zekimo.Ljubim vas sve

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 992
13.10.2014 19:23:57   
plačljiva
Njica,blizu su nam termini...Imaćemo najlepši novogodišnji poklon user posted image
Kako podnosiš ove dane?Ja nikako noću da spavam...
Ima li neko vesti od VON?

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 993
13.10.2014 23:15:44   
bubulence
ishler uzivajte!
bokac, uh, nije vam lako sigurno...
serpi, nisam ni ocekivala da bude drugacije...
eto, moja kugla je lepo rekla da ce se Von danas poroditi user posted image .
ja sam bila na euz, videla moju Mariju. sve je super, karlicno je ali ima vremena da se namesti... teska je oko 470gr mrvica moja... sve je u redu, sva mi je kulturna, lepo nam je mahala...

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 994
13.10.2014 23:16:13   
srculence25
Wiv jesi ti sledeca?
Sad gledam tiker 37+2 jaooo sad ce jos malo bas mi proletelo kao da je juce bilo kad si objavila beticuuu

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 995
13.10.2014 23:42:03   
wivern
Izgleda da sam ja..osim ako me neko ne pretekne u foto finisu user posted image
Jeste..bas je brzo proletelo..neverovatno..
Sad sam videla fotku od Von na fb-u, dve mamine i tatine smizle zajedno. Kakve su preslatke user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 996
13.10.2014 23:47:30   
anita

IZVORNA PORUKA: bubulence

ishler uzivajte!
bokac, uh, nije vam lako sigurno...
serpi, nisam ni ocekivala da bude drugacije...
eto, moja kugla je lepo rekla da ce se Von danas poroditi user posted image .
ja sam bila na euz, videla moju Mariju. sve je super, karlicno je ali ima vremena da se namesti... teska je oko 470gr mrvica moja... sve je u redu, sva mi je kulturna, lepo nam je mahala...

Bubi user posted image za tebe i Mariju. Bas mi je drago da je sve ok.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 997
13.10.2014 23:50:48   
srculence25
Mi nismo prijatelji pa nemogu da vidim.Neka su zivi i zdravi da ih prati sreca na svakom koraku user posted image
Jesi spremila sobicu?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 998
14.10.2014 6:50:05   
serpica
Dobro jutro, user posted image
Bubi user posted image
Da li mislite da je rano da se prijavim za spisak?user posted image

Direktna veza do poruke: 999
14.10.2014 7:09:38   
serpica
Sad sam primetila na dnevnom ulosku malo rozikastog sekreta,to mi se ranije nikad nije desavalo,da li treba da brinem?user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here