lelaigor
|
'Bar dan, žene! Ne mogu sve da iščitavam, puno ste pisale. Hvala svima, za komplimente za slike, ja sam presrećna i prezadovoljna. Baš volim što ćemo imati lepu uspomenu. I drago mi je što je drugarica bila voljna za tako nešto. Hoće i bejbi da mi slika kad se porodim. Volim da imam slike. One su baš lepa uspomena... Vidim da se spominje neko šišanje. Tako jemoja sveki protiv Dariine duge kose, a ona baš voli da ima dugu kosu, i ima lepu i kvalitetnu kosu. A sveki stalno tupi da treba da je šišamo i njoj ispira mozak. Ali, se D ne da, ona hoće da ima kosu kao moja setričina koja ima plavu dugu kosu do preko dupeta. Jedina uteha mi je što D nikad ne ostane sama sa njima, ap sveki nema kad da je ošiša Ja isto nemam nikakvu pomoć ni od koga i slažem se sa tim da sam dete sebi rodila i da mi niko nije kriv i dužan sad da pomaže...ali me nervira to što su svi vikali kako će ovo ono...svi i babe i dede i tetke...a nikoga nema. Moj tata živi u selu pored. On je totalno neuračunljiv, ja sa njim nemam neki odnos i on nikad ni o meni nije brinuo, tako da en očekujem da brine ni o mojoj deci. S njim imam neki onako platonski odnos, čisto zato što moramo. Moja mama radi i ona je sva u fazonu da je večito umorna, zauzeta, puna posla...ali ajd. i hoće nekad da dođe i pomogne. Svekijevci su uzimali D ranije, ali je ona umela da plače kad treba da ode na spavanje, pa je onda svekar dovozio uveče jer ne može da je sluša kak oplače. I oni su ui selu pored. Pomognu ponkeda, ali sveki mi ima visok pritisak i onda je sve to komplikovano. Dođu npr. da je pričuvaju i onda svekar nju pita da lie j edobro, hoće ićči kući, itd. A njoj dobro. O tetkama neću ni da načinjem temu. Bubi, srećna slava sa zakašnjenjem. Von, ne vidiš slike jer nismo prijatelji na fb-u. Dodaj me pa ćeš moći da vidiš. KLIK Wiv, ti baš žuriš. Nemoj, bre da žuriš. TAko sam ja bila ubeđena i nadala se da će krenuti ranije, a na kraju sam se porodila u 41. nedelji. Nemoj da baksuziraš! Branki nadam se da će sve biti ok, bbitno da ste bebica i ti ok. Šerpi, jedva čekam tvoj UZ Auuu, srculence, al' ti udeliše komplimente...brod, patka? Ja za gorušicu jedem sirove lešnike...uvek mi pomogne, uzmem par komada i kao da ništa nije ni bilo. Inače bi mi kiselina na uši izašla. Njica, jao, divno...krevetac, nosiljka...kako je to sve uzbudljivo sa prvim detetom. Ja sam u tome tako uživala prvi put. A sad mi je sve tako stresno, stalno brinem da li ćemo sve uspeti da završimo ok beba ne dođe. Von, joj držim fige da već krene! Srculence, kako nisi imala prednost za vađenje krvi??!! Žene, ja sam prešla na srećan broj 3! Uđoh u tridesetu nedelju, sad nema nazad. Sve je bliže i bliže...samo da prežvim taj porođaj.