Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 16:21:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pih , za malo sam promasila! Ja rekoh u nedelju kad ono ponedeljak. .. Srecno!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 16:39:36
|
|
|
|
srculence25
|
Sanjalice secas se da sam ti pisala da bebice lupkaju na smenu sa leve strane i ispade tako Jao bas se fino zagrejava tema Voooon cekamo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 16:48:10
|
|
|
|
Bokac
|
Zdravo zenske. Ovde bas uzbudljivo. Hajde Von javljaj da je gotovo i da je proslo sve super u sta ne sumnjam. A ovde ima i visestrukih trudnica pa to je super joj kako je to lepo kad krenu bebe da naviru Ja sam se spremala za test imam danas iz matematike. Nadam se da sam spremna ali videcemo. To je inace drugi od cetiri i a sva cetiri nose 60% od konacne ocene. Inace isla sam na neku kontrolicu zbog zdravstvenog osiguranja ovde i vadili mi krv, proveravali holesterol i svasta nesto i merili pritisak. Slognula sam se kad sam cula da sam tog trenutka imala 147/75. Ja inace imam nizi pritisak od normale i u prethodnoj trudnoci sa blizancima kad mi je dr izmerila 130-80 posumnjala je na pre eklempsiju i bila je. Sad sam se dodatno uspanicila i moram da zovem dr-ove da zakazujem pregled sto pre. Serpice javljaj se da potvrdis da je sve ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 16:57:26
|
|
|
|
Njica
|
Von,dragaaa, srecno i da sve prodje brzo i lako, mislim na tebe i navijamo pa onda i za tebe, Wiv! Sanjalice, divno za bebce Pljacljivaaaa, ti i ja smo blizu termini! Ma ja mislim da cu jos oko mesec dana i to je to. Upravo prepisujem spisak sa sajta Fronta sta mi treba i odavde sta su kupovale trudnice i porodilje za taj dan.
< Poruku je uredio Njica -- 13.10.2014 17:00:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 17:01:40
|
|
|
|
Kata90
|
Von....zelim ti da prodje sve kako treba svi cekamo da nam javis.......
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 17:02:17
|
|
|
|
serpica
|
Devojke ubacila sam sliku na temi uz,za sada je sve ok,srce jos uvek nisam cula bice na sledecoj kontroli,sad sam mirna,uzudjena,uplasena
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 17:02:55
|
|
|
|
Bokac
|
Da a kad smo kod pomoci. Mi smo se doselili u Ameriku u januaru 2008 i u decembru dobili sina. Nikog nisam znala a naravno ni moji ni muzevljevi nisu mogli da dodju. 2011 u maju smo dobili blizance i termin je trebalo da bude jun. Tako da je moja mama dosla 4 nedelje nakon mog carskog a mm je nakon nedelju dana od carskog krenuo da radi. Tako da sam bila sama sa dve bebe i decakom od dve ipo god i sa svezom ranom od porodjaja. Kad je mama stigla konacno malac bebac se razboleo tako da smo imali svega dve nedelje mirnog boravka sa bakom i zagvaljujuci njoj sam uspela da prvih mesec dana budem sa bebcem u bolnici a ona je bila kuci sa mojim sinom i drugom bebicom. Muz je izigravao taksistu i nosio moje mleko iz bolnice kuci da baka moze da hrani bebu. Od kad je mama otisla kuci pa do dan danas smo non stop sami. Sad vise nema bebca a i baka je umrla i kao slag na tortu umrla je i mama mog muza. Tako da vise ni ne mozemo da ocekujemo pomoc. Ostale su samo deke i nasa braca i ja i mm imamo po jednog. Ali sve se moze kad se hoce samo da ova trugnoca bude sa jednom bebom i da nema te proklete bolsti....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 17:04:46
|
|
|
|
Bokac
|
Serpice super za lepe vesti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 17:14:50
|
|
|
|
serpica
|
Zaboravih da vam se zahvalim sto ste verovale vise nego ja sama evo za sve jedan velikiiiiii
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 17:17:28
|
|
|
|
eca89
|
Serpi, mnogo mi je drago, da je sve ok !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 17:18:16
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Serpice, divne,divne vesti Von ima li novosti?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 17:19:03
|
|
|
|
serpica
|
Moram da u dz otvorim karton,tako da cu zakazati pregled i tamo pa mozda jos jednom vidim mrvicu do 1.novembra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 17:38:12
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: serpica Zaboravih da vam se zahvalim sto ste verovale vise nego ja sama evo za sve jedan velikiiiiii Serpi . Vidis da je sve ok. Bas mi je drago.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 17:39:13
|
|
|
|
wivern
|
Serpi bravo, nisam ni sumnjala Ja dosla od dr, ctg opet u petak pa u ponedeljak da me dr gleda vaginalno. Vooon, nadam se da te nisu mnogo indukovali.... mislim na tebe
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 17:43:28
|
|
|
|
Njica
|
Wiv, kako se osecas? al'' me bre hvata frka kad vidim kako si i ti blizu, stalno gledam gde su druge trudnice sto idu pre mene u novembru,(a meni su pomerili termin za 19.11) npr. Ana13, nisam ja prva posle tebe al se tako osecam, sva se uprpih
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 17:56:15
|
|
|
|
wivern
|
Ja super, osim sto sam nestrpljiva da beba izadje. Mlati me mnogo, sad pocele ponovo gorusice, malo oticem, umorim se dok se oblacim nenormalno, carape su mi najteze za obuvanje.. i tako super sam E Njica, tako ce pred kraj da te hvata frka da ne preneses mnogo, jer su ove poslednje nedelje, kod nekih trudnica, poprilicno teske. Cak sam i ja pocela da ustajem nocu za wc, nikada do ove nedelje nisam ustajala. E imas temu kamperski vodic za porodiliste, meni je mnogo pomogla i ja sam moju kesicu spakovala po uputstvu zenica sa rr. I mnogo sam im zahvalna.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 19:05:36
|
|
|
|
ishler
|
Dobro vece trudnicice drage,ja da gvirnem,koliko vidim napeto.Nadam se da ce Von brzo.Ja sam usla sa 7prstiju bez kontrakcije uz indukciju 5h porodjaja,ali krupna beba za moju karlicu,nadam se da se Von vec porodila.Mi rastemo,i zekimo.Ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 19:23:57
|
|
|
|
plačljiva
|
Njica,blizu su nam termini...Imaćemo najlepši novogodišnji poklon Kako podnosiš ove dane?Ja nikako noću da spavam... Ima li neko vesti od VON?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 23:15:44
|
|
|
|
bubulence
|
ishler uzivajte! bokac, uh, nije vam lako sigurno... serpi, nisam ni ocekivala da bude drugacije... eto, moja kugla je lepo rekla da ce se Von danas poroditi . ja sam bila na euz, videla moju Mariju. sve je super, karlicno je ali ima vremena da se namesti... teska je oko 470gr mrvica moja... sve je u redu, sva mi je kulturna, lepo nam je mahala...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 23:16:13
|
|
|
|
srculence25
|
Wiv jesi ti sledeca? Sad gledam tiker 37+2 jaooo sad ce jos malo bas mi proletelo kao da je juce bilo kad si objavila beticuuu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 23:42:03
|
|
|
|
wivern
|
Izgleda da sam ja..osim ako me neko ne pretekne u foto finisu Jeste..bas je brzo proletelo..neverovatno.. Sad sam videla fotku od Von na fb-u, dve mamine i tatine smizle zajedno. Kakve su preslatke
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 23:47:30
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ishler uzivajte! bokac, uh, nije vam lako sigurno... serpi, nisam ni ocekivala da bude drugacije... eto, moja kugla je lepo rekla da ce se Von danas poroditi . ja sam bila na euz, videla moju Mariju. sve je super, karlicno je ali ima vremena da se namesti... teska je oko 470gr mrvica moja... sve je u redu, sva mi je kulturna, lepo nam je mahala... Bubi za tebe i Mariju. Bas mi je drago da je sve ok.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 13.10.2014 23:50:48
|
|
|
|
srculence25
|
Mi nismo prijatelji pa nemogu da vidim.Neka su zivi i zdravi da ih prati sreca na svakom koraku Jesi spremila sobicu?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 6:50:05
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro, Bubi Da li mislite da je rano da se prijavim za spisak?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 14.10.2014 7:09:38
|
|
|
|
serpica
|
Sad sam primetila na dnevnom ulosku malo rozikastog sekreta,to mi se ranije nikad nije desavalo,da li treba da brinem?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?