|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRsko odvikavanje
7.10.2014 13:02:29   
Sanjalicaaa

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Sanjalice već ti pisah u Crticama. Ne mogu bre da te navatam po forumu user posted image Pošalji mi u pp ime i datum rođenja deteta da te ubacim u spisak mama.

user posted image user posted image user posted image evo saljem

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 776
7.10.2014 13:23:12   
Modessty
Sad čitam ovo : "Ukinuto trudničko bolovanje" i ne verujem! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 777
7.10.2014 13:29:27   
lelaigor

Ja sam se sad ožučila kad sam pročitala. Mislim, ja ne radim...radim kod kuće, privatno, ali opet...ne mogu da podnesem ovu vest!

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 778
7.10.2014 13:29:40   
Sosa Mena
Dok ne izadje zvanicno saopstenje ne verujem u internetska piskaranja.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 779
7.10.2014 13:31:27   
Sanjalicaaa

Nemoguce. Sumnjam da bi isli toliko daleko.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 780
7.10.2014 13:34:27   
Modessty
i meni je neverovatno. ali u ovoj državije sve moguće!

Kolega mi skuvao kafu! Nisam skoro pila lepšu kafu! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 781
7.10.2014 13:38:14   
Sosa Mena
Ma ajde pisao neki tamo. Sluze se svim i svacim samo da privuku paznju i unesu nemir. Juce kad sam bila kod dr trudnice bile po doznake za bolovanje ni jedna ne rece da ih komisija odbija.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 782
7.10.2014 13:40:02   
vonavoj
soso,jos nisu dosli do komisijeuser posted image ..nadam se da je laz..ali kao od oktobra vazi!

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 783
7.10.2014 13:40:50   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Ma ajde pisao neki tamo. Sluze se svim i svacim samo da privuku paznju i unesu nemir. Juce kad sam bila kod dr trudnice bile po doznake za bolovanje ni jedna ne rece da ih komisija odbija.

To i ja na prvu pomislih.

Direktna veza do poruke: 784
7.10.2014 14:06:45   
bubulence

kao sto dam vec rekla, ne verujem. a ako je , ne daj Boze tacno, trudnice moraju da reaguju. reaguju pederi, prosvetari, studenti a mi da cutimo... zbog cega? a opet, ako budemo citale i tek tako prihvatile onda neka nam ukinu i porodiljsko, sta ce nam kada smo curke. toliko o tome.
mm otisao na posao, dete spava, ja skuvala kafu i sada hocu da nadjem neku knjigu za opustanje...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 785
7.10.2014 14:08:57   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

I ja ne verujem u ovo, mislim smesno i nakaradno bi bilo da je to mera stednje !

Direktna veza do poruke: 786
7.10.2014 14:17:49   
Modessty
evo da vas malo oraspoložim pre nego što odem! user posted image

user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 787
7.10.2014 14:22:42   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: vonavoj

soso,jos nisu dosli do komisijeuser posted image ..nadam se da je laz..ali kao od oktobra vazi!

Ma ove sto su vec duze na bolovanju. Niko nista o tome ne prica.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 788
7.10.2014 14:25:51   
vonavoj
mod,sta nam radis..joj kako bi mi prijala jedna casa!
soso,daj Boze da je neka izmisljotina..

Direktna veza do poruke: 789
7.10.2014 14:29:14   
Modessty
treba da idem u DZ po doznake za bolovanje a mrzi meeeeee. Ići ću popodne kad mi muž dođe s posla.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 790
7.10.2014 14:32:29   
emicaa
Jaoo što me djete udari po oku suze mi ne staju,kod nje nema onog ne diži ruku na majku user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 791
7.10.2014 14:41:05   
Sosa Mena
Ako pa nije izmisljotina onda treba govnjive motke pa udri. Odo da stavim Manju na spavanje ne mogu vise da slusam mutaciju englesko-ruskog-nemackog izvodjenja pesama.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 792
7.10.2014 16:48:56   
mali_mis
Vratili se iz setnje. A na pola puta zaspao, opet je pomerio vreme spavanja. Taman se naviknem na jedan raspored, on promeni.
Konacno sam uzela da jedem.
Kafa i cigara su na cekanju user posted image

Direktna veza do poruke: 793
7.10.2014 17:02:40   
Anoniman
Gde ste zenskeuser posted image mi bile do grada i do mojih, sada smo usle u kucu U rucala, i odoh da iskupujem sta mi treba od kozmetike. Haljina stigla odlicna je cak mi je i broj taman, stoji kao salivenauser posted image .

Veceras pravim mantije, odoh da user posted image zamesim...

(odgovor članu mali_mis)
  Direktna veza do poruke: 794
7.10.2014 17:10:13   
Mala Elena
Izasli smo da setamo da tati damo oduska ..user posted image podigla sam joj naslon u sedeci polozaj al se nesto klati kao da ce prevagnuti napred, neka hvala! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 795
7.10.2014 17:19:46   
mati
ME stavi je u polusedeci a ona ce sama da se podigne kad oseti da moze...
UM ja upravo ispekla one tvoje poznate kiflice.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 796
7.10.2014 17:23:30   
serpica
Uspela sam da odspavam sat vremena,pijem kafu pa da idem po dete u skolicu,napolju hladno,duva...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 797
7.10.2014 17:36:37   
Anoniman
I Mati utisakuser posted image

Ja upravo u parfimeriji dadoh 2600 din skoro kao haljinu sto sam platila, a za sta ni za stauser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 798
7.10.2014 17:40:58   
mati
UM ce napravis domacicu od mene. I ja sam pre dva dana pukla za kozmetiku komplet, sve mi nestalo, a i sto nije za svaki slucaj...
A danas sam se toliko iznervirala na poslu da sam u povratku zalecila bes jednom majcom i jednom bluzom za sebe. A deci kupila igracke...user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 799
7.10.2014 18:28:22   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Unina mama

I Mati utisakuser posted image

Ja upravo u parfimeriji dadoh 2600 din skoro kao haljinu sto sam platila, a za sta ni za stauser posted image

jbt pare nestaju. sada gledam u novcanik, ispadne da sam danas potrosila 4000din a donela kuci jednu kesu...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here