Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 18:34:56
|
|
|
|
Klarita
|
Daj bre sta ce pijemo?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 18:37:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ha ha! Ostavih muza da pricuva bebu dok stavim veceru , ja ulazim on spava pored nje , kad me slog nije strefio !
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 18:39:40
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Daj bre sta ce pijemo? sta se nudi ?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 18:58:15
|
|
|
|
amelia
|
Meni jednu jaku kaficu da smirim malo zivce..i ponoco je mm otisao u grad sam bez mene pojest cuga kad dodze
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 19:18:30
|
|
|
|
emicaa
|
Amelia sad se i ti spremi pa u grad bez njega
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 20:13:08
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Daj bre sta ce pijemo? Šta je samo bi pila aaa aa,špajizarko jedna Evo ti za prvu ruku
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 20:20:53
|
|
|
|
Bibilib
|
Predjite na nesto blaze
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 20:31:06
|
|
|
|
17 joka
|
dobro vece u kliniku, a moze meni jedan sokic danas sam svasta radila umorna sam jako
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 20:38:41
|
|
|
|
anita
|
Dobro vece i od mene. Moze i meni jedan sok, najela sam se ko
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 20:57:34
|
|
|
|
Anoniman
|
I meni jedan sok, najela sam se takodje, mantije su mi bile vrhhhhhhhhhhh
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 21:06:08
|
|
|
|
17 joka
|
UM, ti bese neveceravas? sad me mucis sa mantijama cccccc
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 21:07:32
|
|
|
|
bubulence
|
hocu recepAt za mantije! jel ga imamo vec negde?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 21:21:33
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ja ne znam sta je vise sa te mantije. Hocete da vam posaljem par komada.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 21:22:34
|
|
|
|
Anoniman
|
klikkkkk Bubi IZVORNA PORUKA: bubulence hocu recepAt za mantije! jel ga imamo vec negde?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 21:27:07
|
|
|
|
17 joka
|
pravih i ja samo malo drugacije, stavila sam recept u C kuhinju
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 21:55:08
|
|
|
|
emicaa
|
Samo da vam mahnem i pošaljem cmok cmok,odoh u krevet.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:00:26
|
|
|
|
bubulence
|
a koliko stavite mesa? 1kg mi deluje previse... emice lepo spavaj... ja cekam mm da dodje sa posla i gledam radnu akciju, uvek se rastuzim kada gledam
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:09:48
|
|
|
|
Anoniman
|
ja pravim pola mere svega ispadne jedna tepsija
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:19:47
|
|
|
|
Modessty
|
Opet bančite u kafani?! Cccc a kao sve domaćice :) Ja da vam kažem Dobro veče i laku noć
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:21:59
|
|
|
|
Klarita
|
Idite u persun bre s tim mantijama Sad mi se jedu. UM dolazim u NP ili ove subote ili one naredne e tamo cu jedem mantije BM, nikako se ne ''srecemo" ali zeMo voPi jos uz mantije, uh, uh, uh S'a ima? S'a nema?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:22:13
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi pola kg mesa. I ja gledah radnu akciju pa sam Sad cu da trazim neki film
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:23:43
|
|
|
|
Jole84
|
Kude ste be mačke
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:25:37
|
|
|
|
Klarita
|
Eve ni mori, na plot
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:28:19
|
|
|
|
Jole84
|
Kojo rabotite na plotnu
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:29:43
|
|
|
|
Klarita
|
Podgrevamo gi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?