Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:32:43
|
|
|
|
Jole84
|
Ću probudim Milče
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:33:30
|
|
|
|
Anoniman
|
ja opet jedem i opet pijem coca colu----------- a rekoh da necu da veceravam
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:36:55
|
|
|
|
Klarita
|
Jole smiri se, ne budi mi snajku, ce mi se mrgodi posle UM, i ja da imam 63-64 kg i ja bi veceruvala celu noc
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:41:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahaha Klarita ako ovako nastavim necu ni ja vise da ih imam
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:46:35
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Jole smiri se, ne budi mi snajku, ce mi se mrgodi posle UM, i ja da imam 63-64 kg i ja bi veceruvala celu noc Ja imaM 70 i jedem non stop
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:48:12
|
|
|
|
Klarita
|
Ti jedi, znas onu "omiljenu" zenama: "Ti sad jedes za dvoje"
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:52:45
|
|
|
|
17 joka
|
Serpi,klopaj zeno i uzivaj
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 22:57:03
|
|
|
|
17 joka
|
E da sam ja te srece Ko moze da mi pomogne da vratim ovo ispod avatara mi vise nepise pp mejl albumi itd kako to da vratim nesto sam slucajno pritisla kad sam potvrdila odgovor
< Poruku je uredio 17 joka -- 7.10.2014 22:59:54 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 23:06:45
|
|
|
|
Klarita
|
Bices, Joko, bices Ali nemam ti ja pojma da ti pomognem
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 23:09:12
|
|
|
|
17 joka
|
joj Klarita bas se sad iznervirah zbog ovoga
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 23:15:59
|
|
|
|
Klarita
|
Pa, idi na temu "Problemi i ideje na RR" 100% ce ti pomoci neko Ja odlazim polako, opasno sam se bacila na obnavljanje gramatike, pa citam nesto vrlo interesantno Laka vam noc, prijatelji
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 23:23:37
|
|
|
|
amelia
|
Laku noc i od mene drage moje odoh spavati...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 23:26:53
|
|
|
|
17 joka
|
Laki noc drugari nadam se da ce neko moci da mi pomogne pisala sam tamo u temi
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 6:18:44
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 6:48:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro.Sad ja moram d apitam gde nam je Olga? Evo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 6:48:56
|
|
|
|
serpica
|
Moze kafa...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 7:26:48
|
|
|
|
anita
|
Jutro drugarice Ajmo ko je za kaficu
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 7:41:11
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutrooo,kako ste danas?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 7:48:51
|
|
|
|
serpica
|
Ja sam se naspavala...cekam da se deca probude pa da spremam dorucak....
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 7:54:53
|
|
|
|
mali_mis
|
E sad me podseti da trebam da jedem pre nego sto se A. probudi
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 7:55:52
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro cure, joj Anita bas bi mi jedna prijala!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 7:58:21
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro I ja sam gladna, ali ništa mi se ne jede
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 8:34:02
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro svima,hvala na kafi Odavno sam ustala,spremila krevet,pomotala kamaru veša,drugi stavila da se pere,bacila smeće išla u prodavnicu,napravila Sofki i meni doručak.Prženice,ABC sir i kakao mmmm .Strahinja je sad ustao on će malo kasnije da jede. Za ručak ću samo rižu ,imam nekakvih šnicli od juče.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 8:37:34
|
|
|
|
pipi_coco
|
Kako si ti vrijedna BM Evo meni mužić donio dorucak na posao, kuhana jaja, suho meso i svekrvine pogačice mmmm
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 8.10.2014 8:39:43
|
|
|
|
Klarita
|
Ohohohoho, dobro jutro i od mene Imam goooooooomilu vesa da peglam. N spava, ja pocela da peglam, taman mozda ispeglala 1/4 kad se pomislih da je bolje da si popijem kafu domacicka, koje cu
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?