Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 6:58:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro . UM cvarcima nece nista faliti. Ja nemam zivaca da pravim pogacice sa cvarcima jer mi oduzme pola dana, premesi pa premesi pa premesi pa premesi aman....
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 7:05:25
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 7:39:37
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro narode Serpi kako si ? Kada ides na prvi UZ? Nisam upratila.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 7:57:28
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,jel neko za kaficu,fino sam se naspavala pa ću ja spremati
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 8:00:21
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: pipi_coco Dobro jutro narode Serpi kako si ? Kada ides na prvi UZ? Nisam upratila. Pipii dobro sam hvala bogu,13.oktobra idem na prvi uz,sledecg ponedeljka i ne mogu da docekam ako verujes.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 8:28:27
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro jutro i od mene Emicee, pijem kafu ja Ama, ne mogu da se odmorim...sinoc sam legla u 22h, odmah posle srpske verzije ER (urgentni centar) deluje vrlo mlako za moj ukus, je l' gledao neko?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 9:13:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutrooo i od mene. Hvala MIso na savetu, imam domace pa cu ih jedna dan izvadiiti i napraviti
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 9:29:09
|
|
|
|
Lu
|
Mod Ne želim da vam začatavam teme, valjda je ovo kafana ili rehabilitacijski centar
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 9:50:11
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: serpica Pipii dobro sam hvala bogu,13.oktobra idem na prvi uz,sledecg ponedeljka i ne mogu da docekam ako verujes. Vjerujem, ni ja nisam uopšte poznata po strpljivosti
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 10:11:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro Sanjala sam baku, oko 3 ustala, skontala da je mnogo zagusljivo pa izluftirala ...budile smo se rano jutros kad je tata ustao za posao pa smo nastavile. .sve u svemu opet sam ukocena.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 10:46:14
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Lu Mod Ne želim da vam začatavam teme, valjda je ovo kafana ili rehabilitacijski centar Lu baš sam se obradovala kada sam te videla! Jes ovo je kafana, al se odvikavamo od septembarske nagradne igre Nadam se da će te biti malo više ovih dana?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 10:56:00
|
|
|
|
lesica
|
Ahooooj! Ste dobre? Od sutra sam tu ( zapravo prekosutra, sutra završavam po lekarima koješta)
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 11:02:22
|
|
|
|
serpica
|
Les vratile ste se? Mod ajde na kafu
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 11:21:26
|
|
|
|
lesica
|
A neee, još smo ovde, večeras imamo let za Bg.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 12:00:16
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutros mi nestalo struje dok sam uzivala u tisini i pila kafu, i dosla kad se A. probudio. Sad sam uspela da sednem.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 12:03:03
|
|
|
|
Klarita
|
O, lesice, je l' ste dobro? Citala sam negde za virusnu infekciju MM, kafa i cigarka, a? Ko kuva?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 12:07:19
|
|
|
|
anita
|
Zdravo zene. Ko je za kafu . Ja dosla iz grada pa ispijam prvu kaficu od jutors.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 12:08:27
|
|
|
|
mali_mis
|
Pokusavam pokusavam. Jaoj jedva cekam da zaspi
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 12:13:24
|
|
|
|
Modessty
|
izvolte
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 12:32:07
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dete mi spava. Sama sam kuci. - to je za mene uzivancija Evo ja sam slobodna da sluzim. Sta radite zene?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 12:33:46
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Mod ovakvu kafu jos pila nisam ali je super ideja. Moracu da probam.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 12:36:27
|
|
|
|
Klarita
|
Ce gu popijes za Veligdan sve me stra ce zavri Ko kuva, bre?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 12:38:15
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sto bre nece z'vri? Vidis kako ima zar. Ovoj je mnogo dobar patent. Dodjes kod mene za Veligden da popijemo ovakvu jednu.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 12:41:28
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Pa Mod skuvala, a ja sluzim
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 7.10.2014 12:43:51
|
|
|
|
Modessty
|
Sanjalice već ti pisah u Crticama. Ne mogu bre da te navatam po forumu Pošalji mi u pp ime i datum rođenja deteta da te ubacim u spisak mama.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?