Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 14:43:01
|
|
|
|
anita
|
Sanjalice . Milsim na tebe
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 14:44:40
|
|
|
|
lelaigor
|
Žene, i ja sam rešila da ostavim sve da čeka. Idem sa D po rezultat krvi i demo u šetnju i kod naših drugarica, ja se družim sa mamaom, a ona sa ćerkom. Nerazdvojne smo inače, ali zbog posla u zadnje vreme se nismo ni viđale. Završila sam mog čikicu na motoru, a ostalo sve može da čeka. Evo, da vidite sa čime se ja još bakćem, osim onih silnih keksića... tetovaža je najbitnija Nisam baš 100% zadovoljna, kako ej ispao, ali mislim da će proći. Anita, bolje sad nego kasnije. Teška je selidba kad si trudna, evo, ja sam živi dokaz. Ali, bolje sad nego pri kraju... Sanjalice, držim fige, javi nam se večeras!
< Poruku je uredio lelaigor -- 6.10.2014 14:50:49 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 14:54:58
|
|
|
|
anita
|
Lelo lepo se provedite. Super je cika na motoru
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 15:07:00
|
|
|
|
jovicaa
|
joj zene, ja sam juce usla u cetvrti mesec i dalje se nista ne menja... ja ne mogu da se probudim bukvalno, spavam kao blesava, nekontrolisano, bez 10 sati sna ne mogu da funkcionisem.. strasno.. osecam se kao trut, ali kao da sam zavisna od tog spavanja, ne mogu bez njega... nadam se da ce uskoro proci... ne secam se da sam ranije bila bas ovako jako sanjiva.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 15:49:31
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Drage moje, ja sam u bolnici. Cekam da me prozovu. Uspela sam da resim komisiju pre ovoga. Javljam vam se predvecer. Kiss
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 15:52:21
|
|
|
|
jovicaa
|
super je motoras lelo!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 16:29:17
|
|
|
|
Kata90
|
Lelaigor.....svaka cast,no coment ja nebi znala tako nesto napraviti.....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 16:55:26
|
|
|
|
wivern
|
Lelo svaka cast , bas je dobro ispalo. Ja nasla kestenje na pijaci, danas cu se najesti kao svinjce
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 16:57:31
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Drage moje, ja sam u bolnici. Cekam da me prozovu. Uspela sam da resim komisiju pre ovoga. Javljam vam se predvecer. Kiss mislimo na tebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 17:07:34
|
|
|
|
serpica
|
Bravo Sanjalice
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 17:43:01
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Drage moje, ja sam u bolnici. Cekam da me prozovu. Uspela sam da resim komisiju pre ovoga. Javljam vam se predvecer. Kiss Ijuuuu ja sam ovo preskocila
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 18:07:54
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage moje, evo me na kratko. Sve je proslo kako treba. Stomak me bas jako boli ali tako treba. Krvaricu par dana i to je to. Lepo sam se probudila iz anestezije. Dobila sam terapiju i treba da se javim na kontrolu za 7 dana. Dr Stajic je divan. Idem sada da odmaram i da me ovo brzo prodje. Mislim na sve vas i grlim vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 18:10:29
|
|
|
|
bubulence
|
Sanjalice drago mi je da je sve proslo ok, odmaraj draga...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 18:12:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjalice sad samo odmaraj!,bice sve ok! Anita, da Li ce I tebi stavljati serklaz?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 18:15:42
|
|
|
|
wivern
|
Sanjalice bitno da je sada sve proslo , leskari i odmaraj
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 18:36:10
|
|
|
|
jovicaa
|
sanjalice super sto si pregurala to... odmaraj.. jao ja sam gladna, pojela bih samu sebe... samo mi je hrana u glavi, sad pravimo picu.. mada ko zna sta cu jos pojesti usput
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 18:48:21
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,jel gotov orman!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 18:51:47
|
|
|
|
wivern
|
Naravno da nije . Otisla na pijacu, pokpovala sve sto treba i da ne vucem kuci puna kolica, a svekijevci mi blizu ja svratila kod njih. Ceo dan uzivala, jela, pila.. Sveki mi pokazivala odelca mm kad je bio beba, svekar namestao kolevku u kojoj je spavao mm i ja nikako da krenem kuci. . Veceras da dokrajcim peglanje nekih portikli i sitnica i sutra mecem fotku. Ali sam odusevljena idejom. Prosto mi milina, nista se nece mesati i nece padati jedno na drugo.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 18:57:50
|
|
|
|
vonavoj
|
BItno je da se nece mesati i PADATI! Znaci uzivala si danas,pametno! Ja kao odmaram,a mm pegla,s tim da me T digne sto puta,mama piski mi se,daj soka,gladna sam..hocu sindjer boba.. a mm moze samo da pegla i nista vise.. Malo pre je doneo vruc lebac,sad kad navalim,pa se okupam,i mogu da se poradjam posle!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 19:06:11
|
|
|
|
srculence25
|
Zdravo drugari.bila sam kod geneticara.po nalazima je sve ok ali uradicu ac sitra da budem 100% sigurna.malo se bojim.pisem sa mob.javljam se sutra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 19:07:13
|
|
|
|
vonavoj
|
srculence,bice sve ok,nema razloga da ne bude! javi se!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 19:07:29
|
|
|
|
wivern
|
Ufff vruc lebac, a jos i PEGLA...hm...moracu ja mom da pokazem ovu poruku No bojim se da cu na svim stvarima imati istu aplikaciju-otisak pegle Srculence samo bez panike, videces da nije nista strasno a kad stignu rezultati onda si na konju. Nemas vise o cemu da brines.
< Poruku je uredio wivern -- 6.10.2014 19:08:26 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 19:10:22
|
|
|
|
vonavoj
|
ostale su njegove bele majice za peglanje,nemaju sliku a pegla bi im dobro dosla,kao otisak! ne znam ni sto ih pegla,kad spava u njima ja sam jutros T i moj ves ispeglala..haljinice njene i majicice sa slikama
< Poruku je uredio vonavoj -- 6.10.2014 19:11:38 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 19:24:32
|
|
|
|
anita
|
Ja celo popodne leskarim uvijena u cebence. Napolju kisa pljusti. MM je spremio palacinke za veceru pa otisao kod druga rodio se mali Pavle . Nas cetvoro ostali kuci da uzivamo u palacinkama.
< Poruku je uredio anita -- 6.10.2014 19:26:08 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 6.10.2014 19:24:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja mm peglam majce samo leti zimi ih nosi kao podkošulje, odnosno on uopšte ne nosi tregerke. 90% duskerica su termoflis i to se ne pegla. Kad dođe zima ja pevam. Samo pantalone peglam (i 2 majce na duge rukave) Sebi manje više isto ne peglam skoro ništa, a Ani gaćke i majce. I one stvari koje su baš gužvave. sutra me čeka peglanje i usisavanje - danas skuvala ručak za 2 dana
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?