lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Ne nerviram se ali me izbaci iz takta.zvala zaova da mi kaze kako jeje duboko rasekao i sva uvredjena da ubuduce nedrzim zilete u kupatilu.a mislim se pa ti drzi dete pod okom. Smešno mi ovo, a gde da držiš žilete? U kuhinji? IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Srculence, nije ta članica više ovde (DelijaGirl) ti ne možeš da zamisliš pitanja koja sam joj postavljala Zanm da nešto što se navlačilo preko glave mi je bilo najveći problem posle dva dana se uštosiš. Budi bez brige. Jao, DelijaGirl! Živa li je ona? Ni meni moja dr ne govori puno na Uz, ja enmam pojma ni kolika je beba, ništa... SAmo mi kaže da je sve u redu. Ali ne brinem se, znam da je ok i rvu trudnoću mi je dovela lepo do kraja, a i sestrinu... Ja sam u prošloj trudnoći prvi put otišla kod dr kad mi je ona rekla da dođem, mislim da sam već bila deseta ili 12ta nedelja. Ali tad sam stvarno imala školsku trudnoću i nikakvih problema od početka do kraja. Sad sam išla u Betaniju 2x jednom u 4. jednom u 6. nedelji (ja mislim), ali zbog krvarenja... Strpi se serpi još malo, biće sve u redu. Branki, ljubimo Božu i tebe! IZVORNA PORUKA: Ipokrisia IZVORNA PORUKA: vonavoj Ipo,nije isto biti panicar I oprezan..tako su mene napadali u ovoj trudnoci..jer Sam u prvoj morals da mirujem,rano skratio grlic.. I onda Sam bila oprezna,Ali Sam opipavala teren I ponasala se posle normalno! Slazem se Von, to i ja isto mislim. Ja sam samo mirovala malo vise i lezala prva tri meseca jer sam imala bas jake bolove neke i set_nja ih je pogorsavala, ali sad uzivam stvarno, i zato kazem bas me briga kad mi dodju neke zene iz okruzenja i nabijaju na nos kako su one radile svih 8 meseci sta mene to briga, sve se mislim ti radi, ja uzivam,sta ti ja mogu A pojedine babe iz porodice, pocele su da me obavestavaju kako je Jovana Joksimovic sa Pinka radila u trudnoci i plus sad cim se porodila ja umrem od smeha, pa kakve ja vezeimam sa Jovanom i sta me briga sta ona radi?!?! uopste ne razumem tu ljudsku potrebu da me obavestavaju o takvim stvarima ali dobro mozda sam ovo trebala da pisem u temi sta ne treba pricati trudnicama Inace, ni j anisam upratila, sta bi sa Bozom Nadam se da za taj rad u trudnoći niste mislile na mene. Nemam nameru da se razmećem šta radim, samo vam se pohvalim. A budala jesam, i svesna sam i ja da treba ad stanem a ne da radim 14h dnevno, ali moj posao je takav, a kosad odbijem mušterije, one mi se posle neće javiti i ajko me je strah toga, jer ne želim da izgubim stalne mušterije i da mi posao stane kad se porodim. A generalno imam više posla i ne mogu da ležim po ceo dan i odmaram, zato što imam već jedno dete. U prvoj trudnoći sam i ja leškarila. Ja sutra idem kod dr. Jedva čekam, da vidim šta mi ej sa tim pojačanim sekretom, mislim da mi Ginodaktanol ništa nije pomogao i grozan mi je osećaj dole. Videću i bejbi verovatno. Bože, ušla sam u 29. nedelju.