|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
6.10.2014 9:48:23   
Trcosava
Ete vidiš!

Nego, Von ti se to nadaš da ćeš u roku? user posted image (što sam groznaaaaaa)

Šalim se ja malko user posted image

Odo' da ribam po kući. Bidnite dobre user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 426
6.10.2014 10:02:27   
serpica

IZVORNA PORUKA: vonavoj

user posted image serpice,sudjeno je da se strpis jos malo! i tada ce se sve vec videti!
vidis,i meni je termin 13.10..ja odlazim a ti dolazis zvanicno!user posted image

Vidis,ima tu nesto user posted image e onda ne zamerite ako me nema stalno kod vas,upisacu se zvanicno na spisak tog dana user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 427
6.10.2014 10:03:21   
vonavoj
Nemo da me strecas!user posted image Moram u roku!
A sto se svi cimaju kad ih pozovem,prvo sto pitaju jel krenulo..jutros zovem mm,kaze jel se porodjas!>
Nocas isla u wc i kleknula da legnem na krevet,a on skocio "sta je bilo,jel krenulo"..reko jeste,dupe tvoje!user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 428
6.10.2014 10:04:05   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: srculence25

Ne nerviram se ali me izbaci iz takta.zvala zaova da mi kaze kako jeje duboko rasekao i sva uvredjena da ubuduce nedrzim zilete u kupatilu.a mislim se pa ti drzi dete pod okom.

Smešno mi ovo, a gde da držiš žilete? U kuhinji?

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR
Srculence, nije ta članica više ovde (DelijaGirl) ti ne možeš da zamisliš pitanja koja sam joj postavljala user posted image
Zanm da nešto što se navlačilo preko glave mi je bilo najveći problem user posted image posle dva dana se uštosiš. Budi bez brige.

Jao, DelijaGirl! Živa li je ona?

Ni meni moja dr ne govori puno na Uz, ja enmam pojma ni kolika je beba, ništa... SAmo mi kaže da je sve u redu. Ali ne brinem se, znam da je ok i rvu trudnoću mi je dovela lepo do kraja, a i sestrinu...
Ja sam u prošloj trudnoći prvi put otišla kod dr kad mi je ona rekla da dođem, mislim da sam već bila deseta ili 12ta nedelja. Ali tad sam stvarno imala školsku trudnoću i nikakvih problema od početka do kraja. Sad sam išla u Betaniju 2x jednom u 4. jednom u 6. nedelji (ja mislim), ali zbog krvarenja... Strpi se serpi još malo, biće sve u redu. user posted image
Branki, ljubimo Božu i tebe! user posted image

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Ipo,nije isto biti panicar I oprezan..tako su mene napadali u ovoj trudnoci..jer Sam u prvoj morals da mirujem,rano skratio grlic.. I onda Sam bila oprezna,Ali Sam opipavala teren I ponasala se posle normalno!

Slazem se Von, to i ja isto mislim. Ja sam samo mirovala malo vise i lezala prva tri meseca jer sam imala bas jake bolove neke i set_nja ih je pogorsavala, ali sad uzivam stvarno, i zato kazem bas me briga kad mi dodju neke zene iz okruzenja i nabijaju na nos kako su one radile svih 8 meseci user posted image sta mene to briga, sve se mislim ti radi, ja uzivam,sta ti ja mogu user posted image A pojedine babe iz porodice, pocele su da me obavestavaju kako je Jovana Joksimovic sa Pinka radila u trudnoci i plus sad cim se porodila user posted image ja umrem od smeha, pa kakve ja vezeimam sa Jovanom i sta me briga sta ona radi?!?! user posted image uopste ne razumem tu ljudsku potrebu da me obavestavaju o takvim stvarima ali dobro user posted image mozda sam ovo trebala da pisem u temi sta ne treba pricati trudnicama user posted image

Inace, ni j anisam upratila, sta bi sa Bozom user posted image

Nadam se da za taj rad u trudnoći niste mislile na mene. user posted image Nemam nameru da se razmećem šta radim, samo vam se pohvalim. A budala jesam, i svesna sam i ja da treba ad stanem a ne da radim 14h dnevno, ali moj posao je takav, a kosad odbijem mušterije, one mi se posle neće javiti i ajko me je strah toga, jer ne želim da izgubim stalne mušterije i da mi posao stane kad se porodim. A generalno imam više posla i ne mogu da ležim po ceo dan i odmaram, zato što imam već jedno dete. U prvoj trudnoći sam i ja leškarila.

Ja sutra idem kod dr. Jedva čekam, da vidim šta mi ej sa tim pojačanim sekretom, mislim da mi Ginodaktanol ništa nije pomogao i grozan mi je osećaj dole. Videću i bejbi verovatno. user posted image Bože, ušla sam u 29. nedelju. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 429
6.10.2014 10:18:01   
eca89
Cao drugarke moje, evo ja vam se davim u pudingu od cokolade user posted image , mislila sam kasnije malo u set_nju, dan je divanuser posted image . Serpi, bice sve ok, vidjeces, Branki da sve dobro prodje, sve vas punoooooooooooouser posted image

< Poruku je uredio eca89 -- 6.10.2014 10:19:14 >

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 430
6.10.2014 10:22:22   
Ipokrisia
jaaao bas mi zao sto ispade da sam nekog prozivala ovde, nisam se lepo izrazila, vise sam mislila na zene koje ja poznajem, iz svog okruzenja, naravano ni na koga sa foruma, jer lelo ti si prava vrednica i zaljubljenik u svoj posao i naravno nikome to ne nabijas na nos. Za razliku od tebe mnogi imamo poslove koje bas ne volimo, i naravno da necu na njemu da provedem svoju trudnocu.Mislim sto bih, ako mogu da primam 100% platu i sedim kuci.Pogotovo sto znam da sigurno zbog moje zrtve ne bih bila nagradjena na poslu niti bi to iko cenio, niti bi me stedeo.Ali ja isto kao i ti sad kod kuce radim privatno ono sto sam po struci i sto volim, honorarno user posted image Jedino sto je tebi malkice teze jer zahteva i fizicko angazovanje (stajanje i slicno).Lelo svaaaaka tebi cas_t, ti si umetnik pravi! user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 6.10.2014 10:24:19 >

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 431
6.10.2014 10:24:18   
anita
Dobro jutro drage moje user posted image .
Ja nocas nisam nesto spavala, vrtela sam se, budila. Kad sam ustala podocnjaci do pola obraza. Nadoknadicu ja to danas user posted image .

Serpice jos malo pa ce i 13.-i i videces da ce sve biti ok. user posted image

Sanjalice mislim na tebe danas. Javi se kad mozes. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 432
6.10.2014 10:27:24   
Ipokrisia
Anita, i ja sam se celu noc okretala. Cesto u sred noci me uhvate neki bolovi.Ako spavam na desnom boku uzasno me posle izvesnog vremena pritisne rebro na nesto i boli ko djavo,pa moram na drugu stranu.Odem na levi bok, ono posle boli ruka uzasno tu kod ramena ne mogu da je maknem od bolova.U jednom trenutku me i uvo zabolelo,tj ova koscica uveta user posted image user posted image znaci haaaos user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 433
6.10.2014 10:34:21   
lelaigor
Ipo, hvala! user posted image Sad mi je lakše, već sam mislila da sam se razmetala.
Moja beba je podivljala. Žene, ona spava možda 4h dnevno...ja ću izludeti, kako može non-stop da lupa i da se pomera????

Ja sam se sa Dariom do ove nedelje ugojila već 14kg user posted image a sad 7kg.

< Poruku je uredio lelaigor -- 6.10.2014 10:42:03 >

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 434
6.10.2014 10:45:07   
wivern

A sto se svi cimaju kad ih pozovem,prvo sto pitaju jel krenulo..jutros zovem mm,kaze jel se porodjas!>
Nocas isla u wc i kleknula da legnem na krevet,a on skocio "sta je bilo,jel krenulo"..reko jeste,dupe tvoje!user posted image

Von ajde sto se tvoj streca, ali sto je i moj poceo da skace a imam jos ihahahahaaj.
Juce me steglo nesto u donjem stomaku, a on skocio "meri na koliko imas kontrakcije" Ja u soku, koje bre kontrakcije, steglo me jer sam satima peglala. I samo vice proveri da ti nije pukao vodenjak, ahahahahahahahaha. Koje uzbudjenje user posted image
Ja odoh na pijacu, moram da dokupim jos gajbica, i neke sitnice. E sa cim vi perete mebl na kaucima. Sad cu i da pisem u odgovarajucoj temi.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 435
6.10.2014 10:48:43   
Anoniman
Wiw, Bubi, i ostale trudnice brzo u temu haljine, treba mi pomocuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 436
6.10.2014 10:55:21   
vonavoj
wiv,car!user posted image
Nisi postavljala slicicuuser posted image ,ili mi je promaklo!
Oterajte me da peglam..slozila sam ves,oribala kuhinju i sad me mrzi da ustajem..a ni rucak jos nisam stavilauser posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 6.10.2014 11:05:14 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 437
6.10.2014 11:09:50   
wivern
Von nisam stavljala jer nisam zavrsila, idem po jos gajbica pa kad sve skockam postavljam user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 438
6.10.2014 11:11:26   
vonavoj
Cekamo!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 439
6.10.2014 11:14:22   
plačljiva
Drage moje samo da vas pozdravim...Kod mene ništa novo...Čekam da mi se dr vrati sa odmora user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 440
6.10.2014 12:08:36   
Trcosava
Ja oribah što sam imala da oribam, odnela neku staru vagu na potkrovlje, prekopala celo ne bi li našla zmske čizme i jesenje. Ceo tavan sam prekopala, jedva ih nađoh!
Spremila dnevnu i spavaću, ostalo mi da dovršim ručak i operem sudove. A mrzi me da trepćem....

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 441
6.10.2014 12:42:26   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ja oribah što sam imala da oribam, odnela neku staru vagu na potkrovlje, prekopala celo ne bi li našla zmske čizme i jesenje. Ceo tavan sam prekopala, jedva ih nađoh!
Spremila dnevnu i spavaću, ostalo mi da dovršim ručak i operem sudove. A mrzi me da trepćem....

a bas to!user posted image
Zavrsila peglanje,beba je sad poludela,skace po besici,vrti se..stavila sam batkove za rucak,i pire krompir i supa i dosta od meneuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 442
6.10.2014 12:53:36   
anita
Ja sredila sudove, spremila rucak i ocistila kuhinju. Sada sedim i pijem kafu. Ceka me jos mnogo toga ali ... neka ceka

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 443
6.10.2014 12:57:52   
vonavoj
neka ceka anita..mislim da je i od mene dosta..beba ce mi izaci sad kroz pupak,sve mi je u spic!user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 444
6.10.2014 13:21:17   
anita

neka ceka anita..mislim da je i od mene dosta..beba ce mi izaci sad kroz pupak,sve mi je u spic!user posted image user posted image

Jao Von verujem ti za bebu a i divim ti se user posted image .
Ja sam jutros dok sam radila po kuhinji osetila neku stegnutost u stomaku i resila da sve sto ceka ostavim da ceka. Mozda se do kraja meseca i selimo u drugi stan.. samo mi je jos to falilo ali..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 445
6.10.2014 13:35:12   
vonavoj
joj,sad i selidba? bolje i sad nego kasnije!
gotov rucak,mislim da cu jesti bez mm i T,gladna sam..

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 446
6.10.2014 13:59:34   
bubulence
Von, nesto mi se javlja da je sutra tvoj dan d!
konacno sam ispratila sve goste, sve oprala i sredila i uspavala dete. sada sam mirna bar sat vremena... obecala sam joj da je posle vodim na ringospil...
nama su podstanari otkazali stan, sele se krajem meseca, znaci imacu da ribam i spremam za sledece podstanare...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 447
6.10.2014 14:01:48   
vonavoj
bubulence,ajde da vidimo..taman danas perem kosu...to mi je najveci stres..da odem sa prljavom i tamo ne mogu da peremuser posted image
komsinica mi kaze prekosutrauser posted image
ako je po prvom uz onda ce biti 9.10.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 448
6.10.2014 14:20:36   
anita

joj,sad i selidba? bolje i sad nego kasnije!
gotov rucak,mislim da cu jesti bez mm i T,gladna sam..

Jos nije 100% sigurno ali mirise mi na to da ce biti. U ovom stanu smo 7 godina i gazdarica je bas sada nasla da nam poveca kiriju. A pri tom ne dozvoljava da izbacimo neke njene stvari koje su nam visak, smetaju nam user posted image .
Kako bude, znacemo do kraja ove nedelje da li se selimo.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 449
6.10.2014 14:36:47   
Sanjalica1980
Drage moje, ja sam u bolnici. Cekam da me prozovu. Uspela sam da resim komisiju pre ovoga.
Javljam vam se predvecer.
Kiss

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here