Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:42:17
|
|
|
|
Olga75
|
sto kazu
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:43:47
|
|
|
|
17 joka
|
Lili, legendo moja Mod, joj nadam se da ce te malo odmoriti i da ce Nikolica ozdraviti sto pre
< Poruku je uredio 17 joka -- 2.10.2014 16:45:58 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:47:08
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ovde je veselo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:47:17
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Klarita
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:51:09
|
|
|
|
big mum
|
Pričate o bludnim radnjma a ,sram da vas bude.Jooooj Odmah se sjetim jedne svoje poznanice Brane,ona je stalno govorila (ima jaaako kreštav glas) mi to ne radimo,mi to ne radimo!!I eto ide naša Brana i kaže joooj ja trudna.A mi šta bi Brano sestro draga
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:52:12
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahaha Klarita ahahhahahha, Zapkic ja volim taj keks Ne, ne odmaramo, radimo mi to, nego ne na bebi, bio je bolestan pa se ovaj mesec pazimo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:52:52
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić IZVORNA PORUKA: Klarita Ovo u stilu ovoga KLIK kad zapojem sutra vece u pravu kafanu ima da me ogovaraju tri meseca
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:53:19
|
|
|
|
emicaa
|
I mi to ne radimo,šta više ja sam još nevina
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:56:43
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: emicaa I mi to ne radimo,šta više ja sam još nevina I ja sam naravno, nisam džaba Djevica i Klarita je nevina
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:57:27
|
|
|
|
mali_mis
|
Opet o keksu Motam cigare po 100 put danas.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:57:41
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Žapkić IZVORNA PORUKA: Klarita Ovo u stilu ovoga KLIK kad zapojem sutra vece u pravu kafanu ima da me ogovaraju tri meseca Ooooooooo, ništa bez "mojih" momaka!!! Klarita, hoću i ja u kafanu!!!! Pa, neka me ogovaraju-ogovaraju me i bez da lumpujem po kafani i bez da igram na astalu!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:58:01
|
|
|
|
Olga75
|
da mi je kogod kazo da cu becarac i ro brazobrazno sramotni slusati a da sviraje na armoniki kazla bi :"ta ajde molim te
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:58:33
|
|
|
|
emicaa
|
Obično kažem i nastavak,nevina kao majka devet Jugovića
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:59:29
|
|
|
|
big mum
|
Koja je još nevina aa aaa
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 17:02:30
|
|
|
|
milicicak
|
Dobar dan u kafanu/kliniku :) treba mi i jedno i drugo :) Na poslu se jedan haos upravo zavrsio, drugi pocinje sutra, mini buba ima temperaturu a ja ne mogu da ostanem kuci... Veselje na sve strane...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 17:03:11
|
|
|
|
Olga75
|
ja moram da reklamiram ove momke , svirali su kod mog brata u svatovi a i njeva dica idju s mojom u vrtic , sto oni pivaje becarce kojekeke , tacno ti sramota slusat al nisu se okacili na jutub a ovo je stogod tako KLIK
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 17:06:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Aloooo, kako ide odvikavanje? Kod nas počinje rodjendanska ludnica, treba jos i tortu praviti, nista nisam počela, ali za RR imam vremena
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 18:07:25
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR da mi je kogod kazo da cu becarac i ro brazobrazno sramotni slusati a da sviraje na armoniki kazla bi :"ta ajde molim te I-kako ti se dopada?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 18:42:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Pozdrav svima Bila sam odsutna duze vreme ali nadam se da cu sad biti vise tu.Vidim vise nije bar sada je otreznjenje
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 19:26:38
|
|
|
|
17 joka
|
e dobro vece mi bili u setnjicu dobro raspolozenje nema sta da se kaze a tek muzika ko casti sa sokici?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 19:34:35
|
|
|
|
emicaa
|
Joko ajde na sokić,hoćeš žuti ili crni,dobićeš čak i kiflice
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 19:38:14
|
|
|
|
17 joka
|
zuti sok ako moze negazirani a za kiflice hvala sad pazim sta jedem kad smrsam jedem pa cu ti ja javiti kad da mesis ponovo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 19:41:55
|
|
|
|
emicaa
|
Ma de šta ti jedna kiflica a i mlijeko u njima je sa najmanje masnoće pa ti to dodje kao dijetalno .Može može negazirani,lično ću ga cjedit
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 19:57:50
|
|
|
|
17 joka
|
a sve sam izbacila ponovo poram nekako sebe naterati jos to da sredim i onda cu lako racunam ovog meseca bar 5-7kg i iduceg jos malo i etogac
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 20:15:17
|
|
|
|
emicaa
|
Koliko imaš sad,meni na onoj slici baš fino izgledaš?!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?