Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 14:39:51
|
|
|
|
bubulence
|
UM zar ti nisi trebala da dobijes pocetkom meseca!!?????
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 14:41:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Koji poklon?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 14:42:58
|
|
|
|
bubulence
|
sto se pravis luda !?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 14:43:36
|
|
|
|
Anoniman
|
nemam pojma o cem se radi IZVORNA PORUKA: bubulence sto se pravis luda !? pislaa sam ti na fb
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 15:30:45
|
|
|
|
Klarita
|
Op, op, op, UM, treba li da navijamo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 15:38:20
|
|
|
|
big mum
|
nećemo više čitati
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 15:44:31
|
|
|
|
serpica
|
Klarita dete samo sto se ne probudi ko zna dal cu budem tu za pola sata,a i ukocih se od sedenje i malo mi muka ce odem da prilegnem malo do objave a vi slobodno popijte po koju
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 15:52:39
|
|
|
|
Anoniman
|
ne Klari ovaj mesec odmaram
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 15:56:52
|
|
|
|
17 joka
|
odmaras kako ne a svake veceri se keksas pred horor film
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:00:35
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma to ona nas zeza, da joj ne skocimo na glavu sa pitanjem "Kad ce odraditi test?" A. je zaspao konacno. Valjda i na njega utice ovo sugavo vreme, pa odspava malo duze
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:12:15
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka odmaras kako ne a svake veceri se keksas pred horor film neka bogati mlada zena , kad ce da se svako vece ako nece sad bas da ceka da dodje u moje godine ( a njen puz u godine mog puza ) pa samo se gledamo odakle da se upotrebimo i je l da se koristimo il da bolje odspavamo UM , raspali sestro i ne pricaj
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:16:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kakvo odvikavanje kad su izbacili ovu lenju pitu kao recept dana? Stalno mi oko vrda na tu stranu.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:16:52
|
|
|
|
17 joka
|
Olga nema to veze sa godinama
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:21:35
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Olga nema to veze sa godinama oooo ima nekad smo mogli tri - cetri puta na dan a sad , stisle obaveze , godine , kojekakvi problemi i to se proredilo mora jedna glava vise da se koristi
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:27:40
|
|
|
|
Bibilib
|
Bila su to lepa vremena Olga....
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:28:21
|
|
|
|
17 joka
|
pa sta znam Olga i MM ima godina ali mi uzivamo kad god nam dodje a dodje cesto bogu hvala
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:29:25
|
|
|
|
Olga75
|
paaa desi nam se da izevociramo te uspomene pa se doVatimo par puta dnevno al mora svi racuni da su poplacani , ves popeglan , zvercica na gostovanju negde znaci mora da se poklope svi uslovi
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:32:23
|
|
|
|
17 joka
|
e to ok, kad budemo imali dete prica ce biti drugacija
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:35:53
|
|
|
|
Žapkić
|
Jooooooooj, čim me malo nema u "kliniku" vi odmah poludite!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:36:58
|
|
|
|
Klarita
|
100 puta od jutros pomislih na Mod Nadam se da su dobro i Nikolica i svekar Je l' se javljala nekome?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:38:19
|
|
|
|
Modessty
|
Ženske virkam samo na brzaka. Nikola slinavi za dvojicu i nikako ne spava. Evo sad se nadam da će malo odspavati pa da odremam i ja sa njim. Padam od umora. Danilo ode kod mojih, kaže dosadan N kad je bolestan :)
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:38:42
|
|
|
|
Žapkić
|
Mislim da danas nema adekvatnije od ove!!! Specijalno za Olgu, Joku, UM, Šerpicu, Klaritu... neka mi ne zamere ostale-nikoga nisam amerno izostavila... http://youtu.be/QnF7dJ4c5X0
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:40:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR paaa desi nam se da izevociramo te uspomene pa se doVatimo par puta dnevno al mora svi racuni da su poplacani , ves popeglan , zvercica na gostovanju negde znaci mora da se poklope svi uslovi Hahaha! Ma neka ide zivot!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:42:03
|
|
|
|
Modessty
|
Klari hvala što misliš na mene :) Svekar je kaže malo ugruvan ali je dobro. Uopšte ne znam šta se zapravo desilo. Odoh da probam da uspavam Nikolu. Sav je kenjkav. Kuckam večeras ako stignem
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 16:42:16
|
|
|
|
Klarita
|
Mod ozdravite nam sto pre, saljem vam poljupce i zagrljaje i energiju da pregurate! Zapkic, morala sam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?