Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 8:22:05
|
|
|
|
emicaa
|
Sad sam gledala tvoje slike na fb,ženo kako ti dobro izgledaš,svaka čast
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 8:24:53
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Sad sam gledala tvoje slike na fb,ženo kako ti dobro izgledaš,svaka čast Ja?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 8:48:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro u kliniku
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 8:50:21
|
|
|
|
emicaa
|
Ti,ti IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: emicaa Sad sam gledala tvoje slike na fb,ženo kako ti dobro izgledaš,svaka čast Ja?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 8:56:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo me podsetilo na nasu kafanu ahahhha
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 8:57:24
|
|
|
|
Peace*
|
Dobro jutro. Blenula sam u TV do 00.30h, i sad mi se spava.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 9:42:52
|
|
|
|
Klarita
|
Jutro zene Ja usisala, prisredila malo tu i tamo, samo jos da prostrem ves i popeglam prethodne dve masine i na konju sam Znaci do veceras cu verovatno da kukam. Ali, sada prvo, maksimalno koriscenje spavanja N, znaci MM me razume
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 9:56:53
|
|
|
|
bubulence
|
dobar daaaan. Klarita, preko tel sam pa ne mogu da ti odgovorim na pp. citala sam naglas mm ali me je iskulirao. ja sam vristala. ali sam znala da ces dobiti takvu poruku jer sam sinoc procitala sta si tamo pisala .
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 10:13:53
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro i u kafanu,ovaj pardon kliniku Prvo da čestitam dobitnicama nagrada,tek sam jutros vidjela,drago mi je zbog svih vas,svaka čast. A sad kuvajte kafu molim vas,totalno sam koma danas.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 10:25:40
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Helou jeste li za malo snega, da vam pošaljem Helloooooooo Nikako ga ne salji...nikakooooooo Di ste zene..ja klasika odvalila spavanje do 10.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 10:34:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mirkam kuvam kafu!c Idem da dam maloj palentu sa ad mlekom, drzite fige !
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 10:41:40
|
|
|
|
Klarita
|
Palenta sa AD mlekom Nije tema, off, ali zasto ne kupis detetu zitarice tipa Milupa, Nestle, Hipp, one su obogacene onim sto vama u ovom trenutku treba. Bubi Mirkam, nisam ispratila, je l' ste radili MR? Ova gospodZa sto nudi sneg, neka si ga zadrzi, fala joj, ali neka fala
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 10:51:27
|
|
|
|
mali_mis
|
Srecom bebe su male, pa ne znaju koliko je AD mleko bljak. Jednom mi se desilo da nisam imala kravljeg mleka, i ludaca stavim AD u kafu. Popila sam gutljaj i na tome se zavrsilo Konacno nimulid poceo da deluje, sad mi je mnogo bolje.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 11:51:31
|
|
|
|
anita
|
Dobar dan u kafanu
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 11:57:45
|
|
|
|
lelaigor
|
Dobar dan. Spava mi se. UStala sam kao vampir da poognem mm da namestimo tepihe koji su došli sa pranja, pre nego što on ode na posao... Hoću da spavam!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 12:57:32
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobar dan. Kako ste mi danas?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 13:22:39
|
|
|
|
17 joka
|
Ana, sneg nikako, ja se i bez njega smrzavam ja malo spremala po kuci razmatrala sta za rucak da vidim sta se radi u kafanu- kliniku nasu evo malo da se zasladimo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 13:23:01
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar daaaan,jel kanišete,meni bi sad sjela limunada kao ludom šamara a nemam limuna.Odo nazvat mamu pa nastavljam razmišljanje šta da napravim za večeru,večeras ću ovom svom najaviti štrajk,ili nek on kuva ili nek bar rekne šta da kuvam
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 13:42:30
|
|
|
|
anita
|
Joko bas ti hvala za posluzenje.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 13:52:47
|
|
|
|
serpica
|
ovako nasa Cakana kad treba da objavi rezultate
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 13:56:06
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi, vala da znas
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 14:23:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi isli do mog devera da vidimo bebu, jaoj kolicka je, mm nije smeo da je drzi, Una je odusevljena, smao bi da je nosa, pa kaze mamam spusti je da hoda, pa joj daje keks, pa grozdje, ni kako da joj objasnimo da je beba mala
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 14:27:46
|
|
|
|
17 joka
|
UM, uskoro ces biti pa ces joj sve objasniti pametnica je ona
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 14:29:24
|
|
|
|
mali_mis
|
Nesto zestoko molim. A me urnise citav dan. serpi dobra slika
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 14:33:03
|
|
|
|
mirkam
|
Mi malo šetali,ruckali i evo M spava a ja da virnem koga ima u kafani.Al nema nikog Klari,radili smo MR,super je prošlo,još da vidim rezultate u ponedeljak pa da danem dušom,nadam se,što se tiče toga.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?