Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 0:56:01
|
|
|
|
Žapkić
|
http://youtu.be/p9LGpBphGko Mati, sine, ćero, evo i za tebe jedna od "majke"!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 0:59:38
|
|
|
|
mati
|
Zato njojzi fala... Di je "aceton?"
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 1:00:38
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Aj ti sestro lepo spavaj-ne brigaj mnogo za nas-neće biti kafanske tuče-fajront je blizu... a i klinika je aktivirana-kafana je ovaj mesec demode!!! Velika sestra - Lesica Taman zaspala i probudi me dete. E muke moje sada da zaspim grrr!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 1:07:45
|
|
|
|
mati
|
Ja reko Dijana nas pecka. Jer treba tebi mozda Aceton?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 5:16:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro u kliniku Kao da me je dete tuklo dok smo spavali, slomljena sam.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 5:22:23
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mišu,jesi se naspavala
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 5:25:15
|
|
|
|
mali_mis
|
emice tu i tamo. Ali legnem oko 22h. pa uspem da se naspavam, i pored budjenja kad A. zaurla. Ti?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 5:28:40
|
|
|
|
emicaa
|
I ja sam u 10 legla ali kao da sam u 1, a budne smo još od 4
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 5:37:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro. Vas dve ste bar spavale:-) ja iz nocne u prvu. Uspela sam da spojim 4 sata. Jeeeee Ovo moje dete ce me ubiti sa ne spavanjem.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 5:41:30
|
|
|
|
Olga75
|
jutro spavate je l ?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 6:37:37
|
|
|
|
Olga75
|
jos vas nema pa di mi je MILJ ? aaa pa nece to moci tako , nocas cu da vas rasteram ko sav posten svet u osam na spavanje vi nocom a ujtru vas nigdi nema , eeeee
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 6:46:31
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro ima li koga?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 6:55:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR jos vas nema pa di mi je MILJ ? aaa pa nece to moci tako , nocas cu da vas rasteram ko sav posten svet u osam na spavanje vi nocom a ujtru vas nigdi nema , eeeee eve me uspavala sam se smlatila me menstruacija posteno. I moja D spava jos uvek, moracu izgleda da je budim za vrtic. Evo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 7:41:28
|
|
|
|
emicaa
|
Ovo i mene po drugi put trpam se brownisima
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 7:44:54
|
|
|
|
serpica
|
Bas nesto mirno od jutro u kafani, ja pijem nes i cekam da se probude deca da spremam dorucak
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 7:45:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Helou jeste li za malo snega, da vam pošaljem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 7:47:25
|
|
|
|
emicaa
|
Ana zar ga već imate,meni ne šalji,ipak hvala Šerpi kako je reagovao mužić juče
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 7:48:54
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro radni narode Kod nas kiša,mislim nije odavno. Sinoć sam rano zaspala,jutros sam se probudila prije 6 i opet zakunjala.Jedva sam se probudila da vodim Sofku u školu.Onakva bunovna zaboravila sam se natrockati gelom za kosu te odvela dijete sa grivom na glavi.Izgledala sam kao Moji muški spavaju ja pijem kafu. Ana može malo snijega ali onog suvog finog mmmm
< Poruku je uredio big mum -- 2.10.2014 7:50:52 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 7:49:12
|
|
|
|
mali_mis
|
E tako, napravila cigare, sad sam mirna neko vreme Ni ja ne bih jos snega, nismo se opremili za sneg
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 7:53:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas je bilo lepo i sunčano, oko 18 stepeni. Ceo dan smo bili napolju, na igralištu, šetali... negde oko 8 je malo osvežilo, u pola 10 prolazim pored prozora i vidim da veje sneg mislila sam da će čitavu noć padati jer kad kod nas tako veje, ne staje danima. Međutim, brzo je prestalo, malo se trava zabelela i krovovi kuća, to je to. Sutra već malo toplije, od petka opet preko 20 stepeni. Definitivno je ludo vreme ovde
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 7:53:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Crna Olga! Pa kad ti ustaješ? IZVORNA PORUKA: Olga RR jutro spavate je l ? Ja kod lekara, čekam da vidim kakav mi šećer da li sme da mi da glukozu, biće ovo duuuuuug dan
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 7:54:21
|
|
|
|
serpica
|
Emice danas dolazi pa cu da mu vidim izraz lica,juce preko telefona reko samo znao sam,ali srecan je on,znam ga ja
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 8:08:39
|
|
|
|
emicaa
|
A on nije svaki dansa tobom, ma mogu mislit sreće kad si mu rekla,a vjerovatno se i šokirao
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 8:11:55
|
|
|
|
big mum
|
Ma kako nebi bio srećan,postaće bogatiji za još jednog malog anđela
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 8:17:50
|
|
|
|
serpica
|
mm radi van grada,cesto dezura a i preko vikenda nije s nama,ponekad mi idemo s njim,jer on radi u mestu odakle je tamo su njegovi,tamo imamo kucu pa kad ugrabimo priliku idemo svi tamo.Ovog puta je bio sam kad je cuo vest
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?