Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:31:54
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Žapkić Ola, zenske! Šta ima u kliniku? sex, samo sex a nema nam jedne drage osobe A to nisam ja? Vidi ovu zzzzzzzzapkic prvo u K(afanu)LIniku svraca, a UM samo na keksici misli.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:33:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja obavila pos'o , mm ode u krevet sad mogu sa vama d alezim na klinici
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:34:33
|
|
|
|
mati
|
Za obavljen poso... Da se razumemo ovo je Aceton.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:38:26
|
|
|
|
bubulence
|
UM cim sam napisala da ti je lep muzic ti pobegla da skakuces
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:39:01
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Žapkić Ola, zenske! Šta ima u kliniku? sex, samo sex a nema nam jedne drage osobe A to nisam ja? Vidi ovu zzzzzzzzapkic prvo u K(afanu)LIniku svraca, a UM samo na keksici misli. Mati, ćero, sine-pa kud sam pristala ovako matora,razvedena i sa "Acetonom", nego u kafanu (molim-čitajte: "Kliniku"!)... Aj, , Mati, sine, ćero, daj neku muziku za mene, ljubi te "majka"!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:39:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence UM cim sam napisala da ti je lep muzic ti pobegla da skakuces ahahhhaha i pre toga Bubi, sta ces kad me covek iznenadi
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:46:32
|
|
|
|
bubulence
|
uuu a ti jadna nisi ocekivala . mm radi nocnu, nema ko da me napadne , zato dajte neko picAnce i muziku
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:51:02
|
|
|
|
Žapkić
|
Cccccc...opet mene čekate za muziku? E, pa -neće da može!!! Dosta su moji momci vas zabavljali skoro ceo septembar-valjda sam zaslužila da "poručite" neku muziku za moju dušu!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:55:37
|
|
|
|
bubulence
|
zapkic ne mogu da porucujem sa tel, mogu jedino da izrazim muzicku zelju
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:55:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e moja baba je obozavala pesme Miroslava Ilica i kad god pevam karaoke kazem da je za moju pokojnu babu i svi se valjaju od smeha (inace nemam pojma da pevam) tako da evo jedna od moje babe klik
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:56:05
|
|
|
|
mati
|
Aj kad si zapela... KLIK Ljiso baba ima ukus, pogodi me...
< Poruku je uredio mati -- 2.10.2014 23:58:21 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:57:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Miso u prethodnu kafanu, Miroslav nije slavno prolazio, videcemo kako ce d'ide u kliniku
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:58:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e mati ova moja je poznatija , ja znam samo ko je Aca Lukas a pesmu nem pojma
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 2.10.2014 23:58:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Miso u prethodnu kafanu, Miroslav nije slavno prolazio, videcemo kako ce d'ide u kliniku zar ta legenda od coveka nije imala prodju??? Ne verujem.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:00:37
|
|
|
|
mati
|
Imas tekst ispisan. Ma nasla sam je u "pretrazivac" za odvikavanje... Vise nista ne slusam sem OVO...
< Poruku je uredio mati -- 3.10.2014 0:02:25 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:02:44
|
|
|
|
bubulence
|
Aca Lukas ima onu Licnu kartu. a Cika Miki moju omiljenu, polomicu case od kristala! sledeca omiljena ‘ jesen u mom sokaku‘... Tozovac itd...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:06:12
|
|
|
|
17 joka
|
Nemojte Čačanina da mi dirate moze nesto ovako i
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:06:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mati Ljiso baba ima ukus, pogodi me... ma Miroslav je bio deran i po
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:06:23
|
|
|
|
bubulence
|
Sladza ce morati da saceka do sutra , ne mogu da cujem reci preko tel. , sva sreca
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:07:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Sladza ce morati da saceka do sutra , ne mogu da cujem reci preko tel. , sva sreca Sladja Djogani Sedmi sprat Ovaj tekst je pregledan 64 532 puta Pritisni dugme, sedmi sprat pritisni dugme, pritisni dugme sedmi sprat Nista licno, nista licno Dobro te znam, dobro te znam ti bi broj da ti dam pa bi onda nesto vise ja sam sama, ti si sam al' necu da ti dam Necu da ti dam, vidi koji si blam koji si blam, dobro te znam dobro te znam ne nisam ja od juce i sve muske price znam meni isto tako zvuce daj ostavi me sad budi dobro kuce Kola, stan, kola, stan ti si jedini osiguran nece moci, nece moci da ti se posreci ove noci Jer kod mene s' tim ne mozes proci nisam pijana i nece moci nisam ni luda nece moci dobro te znam nece moci Ref. 2x Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak bas se vidi da si lak Nista licno, nista licno Dobro te znam, dobro te znam ti bi broj da ti dam pa bi onda nesto vise ja sam sama, ti si sam al' necu da ti dam Necu da ti dam, vidi koji si blam koji si blam, dobro te znam dobro te znam ne nisam ja od juce i sve muske price znam meni isto tako zvuce daj ostavi me sad budi dobro kuce Kola, stan, kola, stan ti si jedini osiguran nece moci, nece moci da ti se posreci ove noci Jer kod mene s' tim ne mozes proci nisam pijana i nece moci nisam ni luda nece moci dobro te znam nece moci Ref. 2x Stigli smo na sedmi sprat stigla si na sedmi sprat nista licno, nista licno, nista licno al' meni nesto drugo fali ego ti je veliki a obraz ti je mali nista licno znaj ti nisi nivo moj, ti nisi nivo moj Ref. Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak tako si lak Ref. Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak tako si lak Ref. 2x guglala samo za bubi
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:08:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao zene ajte odoh ja treba da budem prva ujutru ovde da se ne pita Olga di sam sta sam . skroz te me iskvarile nemam reci ijuuu jos samo da dodam da nem pojma za ovu Sladzinu pesmu, ali znam da Dzogani cepa Sladzu a Sladza gorču kafu
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 3.10.2014 0:09:21 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:09:37
|
|
|
|
17 joka
|
Ljišo, mi te pokvarili UM, dobro si naslaa ovu pesmu kidam se od smeha
< Poruku je uredio 17 joka -- 3.10.2014 0:13:21 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:10:17
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: mati Ljiso baba ima ukus, pogodi me... ma Miroslav je bio deran i po Ih... Jos kad lizne sa jezice, a baba padne u nesvest...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:13:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Odlazim da pokiselim pasulj za sutra, ujutru rano idem na pijac pa vam s ejavljam kad stignem, o jeeeeeeeeee, necu vas zaboraviit, necete me se tako lako resiti ahahhahhh Miso aahhahahah, nemam onaj smajli sto se valja a ahahhahhaha Joko samo za Bubi
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.10.2014 0:14:30 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?