Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:34:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ljubavi moja tugo, ti sto mucis srce mojeee zar ti ne znas sta su bolii kad se voli, kad se voliiiiii ......!!! Daj da zalijemo !
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:37:10
|
|
|
|
bubulence
|
leelee sta mi radite, jedva cekam sledeci vikend da idem u svadbu, da se iskacem i provedem. ja mLogo volEm muziku i provod. jako mi je zao sto moje dete ne podnosi narodnjake vec sada, nikada nece znati sta je dobar provod
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:38:15
|
|
|
|
Anoniman
|
ja narodnjake volim samo na svadbama i ja ima svadbu sleece nedelje
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:39:59
|
|
|
|
srculence25
|
ala je ovde veselo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:40:32
|
|
|
|
17 joka
|
ja volim narodnjake imaju neke pesme tezinu, neke dobar teks ali se zato imas zasta i igrati i pevati i ubiti od alkohol koji je ovdi zabranjen
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:40:38
|
|
|
|
Žapkić
|
Bez ovoga nikako ne sedim u kafani! http://youtu.be/Qjym0r6v3sk
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:41:20
|
|
|
|
Anoniman
|
mog tate omiljena pesma bio je u vojsci u Somboru
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.10.2014 0:42:24 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:42:52
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama mog tate omiljena pesma bio je u vojsci u Somboru I ja...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:43:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: Unina mama mog tate omiljena pesma bio je u vojsci u Somboru I ja... i ti si bila u vojsci
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:44:38
|
|
|
|
mati
|
Lepo sam napisala...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:45:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mati Lepo sam napisala... ahahahhhaa sta
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:45:45
|
|
|
|
Žapkić
|
Ovo je bila omiljena pesma moga tate... Ja je uvek naručim u kafani-pod obavezno i, ako sam u prilici-razbijem nešto!!! http://youtu.be/b4S49r9U2Gg
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:46:10
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 ala je ovde veselo hahah pa vidis da su svi pijani . ma nema nista bez narodnjaka ali pravih, kao sto su ovi ovde (Sladza se ne racuna). ove novije ni ne znam. zenio mi se rodjeni brat pre par meseci, ja napravila spisak za pesme, gleda kum i kaze ' daj nesto novije malo' . a tih dana sam cula pesmu 'dobro da nije neko vece zlo', neki klinac peva ali je ok. i sva srecna kazem evo, moze najnovija. oni popadali od smeha, kazu ta pesma je izasla pre 3-4 godine. a za mene je bila otkrice
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:47:06
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: mati Lepo sam napisala... ahahahhhaa sta Pa to. I ja.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:47:55
|
|
|
|
Anoniman
|
a od novijih volim samo ovo to bi bilo sve od mene za veceras narode
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:48:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad bez acetona , bila si u vojsci Mati?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:52:33
|
|
|
|
bubulence
|
UM pa to je taj mali, samo tu pesmu ne znam a ni sada ne mogu da je cujem
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:53:30
|
|
|
|
Anoniman
|
ONESI tekst Sta je sve lijepa moja moglo iz ovih ruku u te ruke na dar iz ovog srca u to srce prosla stvar Neke stjene kapi slome i ovu nasu ljubav su, sitnice sto manje govorim o tome sve mi je lakse da te gledam u lice a da ne umrem, zbog nas ne umrem Ref. Donesi stari smjeh iz dobrih godina bar jedno budjenje u jutra nemirna nove ljubavi neka pricekaju Donesi prvi snjeg i nasa proleca onda lazi me da se ne sjecas sta si bila tad' a sta si danas drugim ljudima, samo to vidi pa idi i ne nadaj se cudima Neke stjene kapi slome i ovu nasu ljubav su, sitnice sto manje govorim o tome sve mi je lakse da te gledam u lice a da ne umrem, zbog nas ne umrem Ref.2x Samo to vidi pa idi ne nadaj se cudima ne nadaj se cudima
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:55:57
|
|
|
|
bubulence
|
ovo vec ima smisla, a i cini mi se da sam ipak cula, mozda bas na svadbi... kude nam je Klarita!!??
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:56:31
|
|
|
|
Žapkić
|
Evo je ta pesma-inače Tinina omiljena! Kad je čuje-mi u kući ne smemo ni a dišemo, a ona uvek kaže :"Mama, mama, vidi-najlepši čiko peva!!!" http://youtu.be/Rc6_Z0-hGpo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:56:37
|
|
|
|
mati
|
Opasan ovaj aceton...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:57:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Prozivala sma je na fb, sa'ce dodje a ja odoh, dorucak imam, razvila sma pitu malopre, rucak cu da stavim cao karide mie
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:57:30
|
|
|
|
17 joka
|
Um, bas volimo iste pesme,a i ti Lili ubi me veceras
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:58:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mati Opasan ovaj aceton... umirem ahahhahhaha umirem majkoooooooooooo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:59:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Zapkic ciko je mnogooooo zgodan, ja ga uzpoznala 2010 godine na doceku srpske nove na kopaoniku, cas_tio nas pice mene i moje drugarice, pevali su tad na doceku, frajer i pooooooooooo
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.10.2014 1:00:17 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?