Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:14:35
|
|
|
|
Bibilib
|
Jel moze Mati?
< Poruku je uredio Bibilib -- 3.10.2014 0:15:02 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:15:12
|
|
|
|
bubulence
|
hahahahahahahha UM sada mi treba dozvola da stavim milion smajlica sto umiru od smeha. zezas da postoji ovakva pesma!!?????????? aaa, moram sutra da je preskusam ali kada mi dete ne bude kod kuce da je ne stresiram
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:16:25
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahahahaha postoji kako ne postoji, ja se celo vece valjam u sebi kako citam temu koliko ih je bilo i sladza mi pada na pamet x 10000000000
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:18:04
|
|
|
|
Žapkić
|
http://youtu.be/Wg4R7UYYNZ8 da ne odstupamo od teme!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:19:07
|
|
|
|
bubulence
|
sada sam je jos jednom peocitala i dalje ne verujem da neko snimi ovo . ma SladZa je haos
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:20:08
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama I za kraj, da nas nema trebalo bi nas izmisliti moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu e to jeste! zapki kako si se samo setila!!??
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:22:40
|
|
|
|
17 joka
|
imala sam i ja na poameti neku dobru pesmu ali zaboravih Lili UM, rasplakaces me, laku noc drugarice moje
< Poruku je uredio 17 joka -- 3.10.2014 0:24:16 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:23:17
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Unina mama I za kraj, da nas nema trebalo bi nas izmisliti moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu e to jeste! zapki kako si se samo setila!!?? Zar si sumnjala u mene??? Jbt-nekad zeznem i brata mi Gugla!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:24:50
|
|
|
|
mati
|
E pa Bibi bas ti hvala... Ovoj UM nema vise ni aceton, pocela mesa slova po druge teme. Joko lepo spavkaj...
< Poruku je uredio mati -- 3.10.2014 0:25:33 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:26:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:26:14
|
|
|
|
Žapkić
|
Pa kaze: http://youtu.be/JM_rcYnCDAs
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:26:55
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ovu ja narucujem mm u kafani, ob0ozavam reci i ja ovu obozavam
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:28:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Oladismo ! Oladi i moja baterija a i zivci .
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:28:06
|
|
|
|
Anoniman
|
klikkkkkk
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:28:41
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: mati E pa Bibi bas ti hvala... Ovoj UM nema vise ni aceton, pocela mesa slova po druge teme. Joko lepo spavkaj... joki nema jos spavanja, spremam rucak
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:29:55
|
|
|
|
Žapkić
|
Ovo ja naručujem u kafanii! Uvek-pod obavezno! http://youtu.be/ieVuEUSdrzI
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:31:00
|
|
|
|
mati
|
Mislim da je tema trebalo da se zove Olgin RRanc Ovde se samo na misli
< Poruku je uredio mati -- 3.10.2014 0:33:24 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:31:07
|
|
|
|
Žapkić
|
Joooooooooj, UM!!!! Sklonite čase od mene!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:31:18
|
|
|
|
bubulence
|
iiii ju ju, sto bi rekle moje sremice kada zene sinove , pa onda masu rukama kao da pokazuju da neko nije normalan
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:33:01
|
|
|
|
Bibilib
|
JOJJJJjjjjjjjjjjjjjj u srce me dirnu,moja omiljena.... Cudna jadaaa od Mostara grada..............
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:33:31
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahhaa Bubi i kod nas e to radi ijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nije zivot jedna zena
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 3.10.2014 0:34:25
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Joooooooooj, UM!!!! Sklonite čase od mene!!!!!!!!!!!! KLIK
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?