|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
1.10.2014 22:07:52   
Skijasica
Hvala, user posted image Sanjalice!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 451
2.10.2014 9:40:35   
bubili023
Jutro devojleuser posted image
Nije me bilo par meseci...tako da cestitam svima koji su ugledali svoje user posted image
Mi smo juna udsli u proceduru i zapoceli sa kontracepcijom, da bi na kraju prve kutije dr Bjelica na uz video folikul, koji je kanije narastao u cistu od 35 mm. Na sledecoj kontroli u julu dr mi je rekao da zavrsim sa zapocetom drugom kutijom kontracepcije i da mu se javim u avgustu pa ce videti ako cista nije pukla onda ce je punktirati...Medjutim, ja sam na svoju ruku prekinula kontarcepciju, otisli smo na more i docekala 2 prirodna ciklusa, tako da na kontroli 03.09. ciste nije bilo. Dr Bjelica, menja semu i pocinjem 07.09. sa dugim protokolom, od 21 dana ciklusa krecem sa Dipherelinom, 22.09. imam prvo vadjenje krvi (lh i e2) i uz. hormoni su bili dobri kao i nalaz uz i tog dana krece stimulacija 2 amp. Puregona, a sa Dipherelinom nastavljam do kraja stimulacije. 26.09., 5 dan stimulacije, imam drugu kontrolu e2 i uz, rezultat e2 dobar (137), a na uz se vide 6 folikula na svakom jajniku od 12,5 i 13 mm. nastavljam dalje sa terapijom i 29.09. dolazim na uz, gde se vidi puno folikula od 18-19 mm. Tog dana u 20.45 dobijam stop i juce 01.10. je bila aspiracija. Bilo je prilicno bolno, jer je bilo puno folikula, ali na moje iznenadjenje samo 4 jc. Moram priznati da sam se malo deprimirala...u subotu u 8h zakazan et, ako mi do subote ne jave drugacije.
Eto devojke, ukratko to je to. Ljubim vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 452
2.10.2014 10:12:43   
wivern
Bubili nemoj se deprimirati, ja sam imala samo 4 folikula i 3 jc, i evo me u devetom mesecu. Nije bitna kolicina nego kvalitet user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubili023)
Direktna veza do poruke: 453
2.10.2014 11:05:59   
Sanjalica1980
Bubi i ja da te podrzim. Vise ne znam gde sam pisala ali i ja sam u Jevremovoj imala 7jc a folikula koliko hoces. Bilo sigurno oko 10 na svakom jajniku.
I ja sam sada kuci sa moje dve srecice u tibi user posted image

Bice to sve dobro. Kao sto Wiv kaze,bitan je kvalitet.

Javi se kada ti jave za et.

user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 454
2.10.2014 11:07:55   
bubili023
Wivern, Sanjalice user posted image
Javm se u subotu posle et user posted image

Direktna veza do poruke: 455
2.10.2014 11:43:53   
Bebana17
Bubili, navijamo da se sve četiri postanu cakum pakum embriončići, i da se prime dve pa da čekaš user posted image user posted image a da dve zamrzneš, da ima i za posle user posted image

Direktna veza do poruke: 456
2.10.2014 12:01:24   
Dani.kv
Chipsy ova moja je dobila cetiri jc. Oplodile se tri. Vracene dve dobrog kvaliteta i ceka betu jedanaestog. Kad ti radis betu?

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 457
2.10.2014 12:36:11   
anita

IZVORNA PORUKA: bubili023

Jutro devojleuser posted image
Nije me bilo par meseci...tako da cestitam svima koji su ugledali svoje user posted image
Mi smo juna udsli u proceduru i zapoceli sa kontracepcijom, da bi na kraju prve kutije dr Bjelica na uz video folikul, koji je kanije narastao u cistu od 35 mm. Na sledecoj kontroli u julu dr mi je rekao da zavrsim sa zapocetom drugom kutijom kontracepcije i da mu se javim u avgustu pa ce videti ako cista nije pukla onda ce je punktirati...Medjutim, ja sam na svoju ruku prekinula kontarcepciju, otisli smo na more i docekala 2 prirodna ciklusa, tako da na kontroli 03.09. ciste nije bilo. Dr Bjelica, menja semu i pocinjem 07.09. sa dugim protokolom, od 21 dana ciklusa krecem sa Dipherelinom, 22.09. imam prvo vadjenje krvi (lh i e2) i uz. hormoni su bili dobri kao i nalaz uz i tog dana krece stimulacija 2 amp. Puregona, a sa Dipherelinom nastavljam do kraja stimulacije. 26.09., 5 dan stimulacije, imam drugu kontrolu e2 i uz, rezultat e2 dobar (137), a na uz se vide 6 folikula na svakom jajniku od 12,5 i 13 mm. nastavljam dalje sa terapijom i 29.09. dolazim na uz, gde se vidi puno folikula od 18-19 mm. Tog dana u 20.45 dobijam stop i juce 01.10. je bila aspiracija. Bilo je prilicno bolno, jer je bilo puno folikula, ali na moje iznenadjenje samo 4 jc. Moram priznati da sam se malo deprimirala...u subotu u 8h zakazan et, ako mi do subote ne jave drugacije.
Eto devojke, ukratko to je to. Ljubim vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubili023 bice sve ok. Samo budi opustena. Javi se nakon et. Jako navijam user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 458
2.10.2014 13:16:11   
branki*
bubili,ja sam imala samo jednu jajnu celiju i oplodila se i to je sad moj sin.srecnouser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 459
2.10.2014 13:27:56   
17 joka
Bubiliuser posted image bice tu lepih 2-3 embriona mozda i sva 4 buitan je kvalitet ne broj

zelim ti uspeh, cekamo izvestaj sa ET-a

navijam svim srcem za uspehuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 460
2.10.2014 13:30:12   
Chipsy
Dani, ja radim 9.
Bubili, srecnouser posted image
Kumi moje drugarice Ljubic izvadio 14jc, a samo dve su se oplodile i vracene drugi dan i uspelo je! Inace ima 41 godinu.
Meni niko nije rekao kakvog su kvalitetauser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 461
2.10.2014 14:02:08   
wivern

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Meni niko nije rekao kakvog su kvalitetauser posted image

Nece te Vlaisavljevic time ni opterecivati. On je odabrao najbolje i tu nemas sta ti vise da razmisljas. Kod njega se sve svodi na sto manje naseg razmisljanja sto dovodi do manje napetosti i nervoze.
Nije ni nama nista govorio, ni koliki mi je bio estradiol (samo jednom sam ga vadila), nama cak nije hteo ni da govori koliko ima drugih folikula, rekao je samo ovaj jedan je sjajan drugo necu ni da gledam.
Tako da Chipsu spremamo ti docek devetog user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 462
2.10.2014 14:04:49   
Dani.kv
Chipsy jel rekao tokom postupka nesto profa?

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 463
2.10.2014 15:52:43   
suncica83
za vreme ovulacije mi je endometrijum bio 8.4mm a sada dan pred ciklus je 7,4mm..kako je to moguce..zar on ne raste??? a ne da se smanji od ovulacije do ciklusa

https://www.facebook.com/pages/Shiseido/1392958217610985

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 464
2.10.2014 15:55:00   
17 joka
moze da se desi da se spoarusi

nista nebriniuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 465
2.10.2014 15:59:33   
suncica83

IZVORNA PORUKA: 17 joka

moze da se desi da se spoarusi

nista nebriniuser posted image

user posted image sta znaci to da se sparusi..zbog cega to??? bila sam na ultrazvuku kod profesorke garalejic..nista mi ni ona nije rekla za hidrosalpinx..trenutno ga nije videla sto ne mora da znaci da ga nemam jer se on puni i prazni..i ajde kuci..posto sam se prethodno nacekala da dodjem na red da bi mi to rekla..

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 466
2.10.2014 16:00:59   
suncica83
i tako ja idem na drug vto sa nerazjasnjenim hidrosalpinksom..ali to njih bas briga

Direktna veza do poruke: 467
2.10.2014 16:25:31   
17 joka
nesto kao da endometrijum prezreli tako mi jedna dr. rekla

a za hidrosalpings neznam nisam pametna, zelim ti samo srecu i uspehuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 468
2.10.2014 16:30:36   
suncica83
hvala jokouser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 469
2.10.2014 16:32:20   
Chipsy
Sunci, a sta su ti rekli u privatnoj klinici?
Skijasice, hajde u nove pobedeuser posted image

Direktna veza do poruke: 470
2.10.2014 16:45:37   
Sanjalica1980
Suncice, on se stvarno puni i prazni. I ja sam se bojala da se ne napuni do fet-a. Pogotovo sto su mi oba zatvorena.
Dr je rekla da ne brinem jer ako se napuni samo bi ga punktirali i to je to.
On ne stigne bas tako brzo da se napuni.
Meni je fimbrioplastika radjena u februaru 2012 a ovaj uspesan fet u junu 2014 i sve je ok.

Bila si kod nekoliko lekara i ako kazu da ga nema ja mislim da je to ok.

Kada ti je ono planirana vto?
user posted image

Direktna veza do poruke: 471
2.10.2014 16:54:27   
suncica83
jos cu da odem u visegradsku kod dr dokica da vidim sta ce mi on reci... ja sam danas podigla potvrdu da sam prosla komisiju..sad cekam da me zovu iz fonda...verovatno ce brzo, prosli put su me odma iduce nedelje zvali..

Direktna veza do poruke: 472
2.10.2014 16:55:42   
suncica83
sanjalice sta je fimbrioplastika...jesu li tebi isto rekli da imas hidrosalpings

Direktna veza do poruke: 473
2.10.2014 16:59:10   
suncica83

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Sunci, a sta su ti rekli u privatnoj klinici?
Skijasice, hajde u nove pobedeuser posted image

u privatnoj me gledala citavih pola sata na 3d ultrazvuk..i rekla mi da ona vidi neku tecnost ali da nije sigurna da li je to hidrosalpinks ili slobodna tecnost od ovulacije

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 474
2.10.2014 17:25:10   
pozitivna
Cipelicka !!!!!!!! Javi se na pp.
kiss

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here