|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
30.9.2014 14:55:22   
plašljiva
Bebana mnogo mi je žao. Stvarno nekada ne razumem zar je toliko teško napraviti bebu, a nekima to tako lako ide od ruke. Razočaram se. Isreno se nadam da će se desiti čudo i da ćeš biti majka što pre. Grlim te najjače što mogu user posted image user posted image . Javi se kada budeš raspoložena da popijemo kaficu, ja sam na NBGD kao tiuser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 401
30.9.2014 15:04:55   
wivern
Bebana bitno je da odbolujes, pa opet sve iz pocetka. Nama je dr sad u poslednjem postupku na transferu rekao "uradili smo sve sto je do nas sad samo i ono nesto da nas pogleda"
Zato treba pokusavati dokle god imate snage. user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 402
30.9.2014 15:37:33   
pozitivna
Dali neka od vas zna sta bi mogao da bude razlog Da posle 8.dana Gonalla -f doza 300 ne dobijem ni jedan folikul ?
Pozdrav svima i zelim svima brz uspeh od srca

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 403
30.9.2014 15:48:13   
Štetica
Pozitivna to je promasena stimulacija,tj. Gonal nije za tebe.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 404
30.9.2014 16:11:45   
17 joka
definitivno tvoji jajnici neodgovaraju na tu stimulaciju

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 405
30.9.2014 17:05:24   
micaubica83
Bebana zao mi jeuser posted image
Da li neko zna nekog dobrog urologa u Nisu?Suprug je dobio uput u DZ kod dr Jablana,zna li neko kakav je on?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 406
30.9.2014 20:29:32   
zece
Bebana zao mi je hvala vam na podrsci puno mi znaci bebana mogu ti reci samo jedno ne se predavaj budi hrabra kao sto moj soprug kaze meni ti nisi zena ti si borec hrabra sinogo sada kada ces poceti sa IVF izbegavaj hrana sa gluten pij puno vitaminI minerali jedi puter od kikiriki I po et jedi brazilski orasi po tri na dan I izbegavaj plastika

(odgovor članu micaubica83)
Direktna veza do poruke: 407
30.9.2014 21:28:48   
pozitivna
Hvala vam na odgovorima ,oni mi opet nude Gonall + Perugon
A jedan mi drugi dr.rekao da ne razume njemu je Gonal isto sto i Perugon
Ja neznam koji je ludji doktor ??????? Da se nasmejem od muke user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 408
30.9.2014 21:30:05   
pozitivna
Zece kazes : Izbegavaj plastika ? Sta je to ?

pozdrav

Direktna veza do poruke: 409
30.9.2014 22:38:59   
Cipelicka
Pozitivna, a koliko si imala antralnih folikula na pregledu 2dc? Mozda ti ne odgovara sinteticki fsh nego prirodni. Nisu ti pominjali fostimon?

Direktna veza do poruke: 410
1.10.2014 0:53:12   
Sanjalica1980
Meni je fostimon dao odlicne rezultate. Imala sam 9 blasti sa blagom terapijom. Nazalost tada se nisu primili.
Sa Gonalom su me namucili. Puno folikula svi razlicitih velicina. Izvukli 5 blasti i zavrsila u bolnici od strasne hiperstimulacije.

I ja mislim da mi je to bilo zbog stimulacije.

E sada sve smo mi razlicite. Treba videti sta ce tebi dati rezultat.

(odgovor članu Cipelicka)
Direktna veza do poruke: 411
1.10.2014 6:36:53   
pozitivna
Cipelicka ! fostimon nikako nisu pominjali ,samo Puregon to ce biti nesto novo, Pa sad prirodnim putem da dobijem menstruaciju i zapocnem sa Puregonom Ja sve mislim da meni nekako vise lezi stimulacija na bazi tableta a ne injekcija ali neznam nikakvu stimulaciju tabletama sem klomifena i DHEA .Jel postoji jos koja vrsta tableta?

KIss

Direktna veza do poruke: 412
1.10.2014 6:46:00   
pozitivna
Nisam imala nijedan folikul 8.dana Gonal -f i nista ,sta znam mozda me kontracepcija zeznula prvi put uzivotu da sam koristila kontracepciju Duphaston 10.dana i nisam dobila ,posle sam koristila Regulon 21 dan i jedva dobila ,a i bile paklene vrucine tako da je sve uticalo negativno na mene i cak sam Gonal morala ujutru u 7 da se bocnem i trk na posao ,tako da neznam mislim da je i to uticalo...
A sad cekam menstruaciju koja kasni bile dve tacke krvi i to je to i to bas na dan kada sam i ocekivala mens.user posted image . Ove tablete mi sve poremetile a do tad imala sam bas fine menstruacije ne bas u sekundu ili dane ali imala sam je.........

kiss

Direktna veza do poruke: 413
1.10.2014 9:12:06   
17 joka
Pozitivna neverujem da je kontracepcija uticala na folikule i dejstvo Gonala

jednostavno t5i ta stimulacija neodgovara
sam ciklus kad se uzima komntracepcija je oskudniji tako da za to nebrini

vidi sa DR. i promenite semu i sve i sledeci put bice dobrouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 414
1.10.2014 9:22:11   
Cipelicka
Ne verujem da postoji razlika u ucinku tableta i injekcija, pre je u pitanju sastav i kako lek deluje. Da li je fsh sinteticki ili prirodni? Da li je samo fsh ili i lh? Vecina lekova koji se daju za vto su sinteticki jer uglavnom zene reaguju na to. Imam prijateljicu koja uopste nije reagovala na sinteticki fsh pa su joj dali fostimon i sve bilo super. Probaj da ih pitas za taj lek.

Pitala sam te za antralne folikule, 2dc. Koliko si ih imala ako su ih brojali? I je l' ti ovo prva vto? Je l' imaju objasnjenja za nereagovanje na lek?

Direktna veza do poruke: 415
1.10.2014 11:04:03   
Bebana17
Pozitivna, žao mi je što nisi odreagovala na taj tip stimulacije, doktori moraju da stimulaciju prilagode tebi, sada znaju da gonali ne funkcionišu kod tebe, i definitivno ti treba drugačiji tip lekova. Valjda će nešto pametno smisliti za tebe, nisu džaba završavali medicinu i specijalizacije.

Zece, Jess, Plašljiva, Babyblue, NoraBo user posted image

Plašljiva, za za kafu sam uvek raspoložena, samo ne znam jesam li ovih dana najprijatnije društvo user posted image

Direktna veza do poruke: 416
1.10.2014 11:04:52   
Bebana17
Zaboravih Micuubicu user posted image , evo zagrljaja i za tebe user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 417
1.10.2014 11:28:26   
Chipsy
Bebana dragauser posted image
A jesi li sve radila kod istog dr?
Ne znam, mozda da probas Prag, znam mnogo ljudi koji su posle x pokusaja ovde otisli u Prag i uspelo im, ne znam sta bih te drugo posavetovala.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 418
1.10.2014 11:34:29   
wivern
Chipsy kako si nam ti, jel uzivas?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 419
1.10.2014 11:43:01   
17 joka
Cipsyuser posted image još 8 dana

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 420
1.10.2014 11:58:51   
Bebana17
Chipsy, draga, navijamo za tebe svi! Neka beta bude visoka, pa da nam budes trudnica. user posted image

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 421
1.10.2014 12:26:08   
Chipsy
Jos nisam bila napoljuuser posted image , a danas cu tek da operem kosu, izgledam kao vestica iz filma posetiociuser posted image . od juce sam pocela ponesto da raduckam, da spremam Juci obroke i tako to

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 422
1.10.2014 12:29:04   
soni
Chipsy user posted image user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 423
1.10.2014 12:33:37   
17 joka
setaj, radi sta god i zbog cirkulacije i zbog razmisljanjauser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 424
1.10.2014 12:39:32   
wivern
Chipsy opusti se i kreni malo da se kreces. Cirkulacija je vrlo vazna, zato sad udri po uzivanju i kafenisanju user posted image . user posted image user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here