Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 13:54:28
|
|
|
|
baby_blue
|
Mi smo danas krenuli sa suprefactom, odmah sam samoj sebi dala i nije nista strasno. To dajem dok ne dobijem,dakle desetak dana, a čim dobijem,uključuje se i estrofem,otprilike dve nedelje i nakon pet dana od poslednje tablete sledi transfer. Znači,za oko mesec dana će sve biti završeno,nadam se uspešno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 13:57:59
|
|
|
|
Chipsy
|
Baby
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 14:11:01
|
|
|
|
anita
|
Chipsy Baby
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 14:11:10
|
|
|
|
baby_blue
|
Chipsy,uzivaj,bice sve ok. I setaj obavezno,ali umereno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 14:12:40
|
|
|
|
Chipsy
|
Cure, sad me zabrinuste za tu cirkulaciju (moram ja da se brinem zbog necega). A jel se vazi setnja po kuci? Imam puno stepenica do dvorista, ali sutra izlazim, obecavam!!! Juce sam se dva puta savila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 14:20:46
|
|
|
|
wivern
|
Ne vazi se. Vazi se samo lagana setnja dok jos ima lepog vremena i sunca, i obavezno kafenisanje u nekoj basti. Moras pokusati da se relaksiras i opustis, dala si svoj maximum (zanemaricu sto nisi dovoljno uzivala u suncanim danima ) i to mora biti nagradjeno. Ja se osecam kao da ja treba da vadim betu uskoro
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 14:30:02
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy,setaj uzivaj ti si to svi znamo ja sa takvim nestrpljenjem cekam tviju veliku betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 15:22:05
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Baby, srecan pocetak Chipsy, ti treba samo da uzivas. Radi sta se tebi radi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 16:31:24
|
|
|
|
Chipsy
|
Bila sam napolju, setala po dvoristu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 16:34:24
|
|
|
|
17 joka
|
A bravo samo radi sta ti pravi dobro raspolozenje i sta ti prija.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 16:34:47
|
|
|
|
anita
|
Chipsy
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 16:34:57
|
|
|
|
Chipsy
|
Joko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 16:35:27
|
|
|
|
Chipsy
|
Anita
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 16:37:40
|
|
|
|
Chipsy
|
Wiv, sta je bilo sa onom tvojom drugaricom sto je bila kod Vlaisavljevica? I dani, sa tvojom? Ljubim vas obe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 18:21:49
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Bila sam napolju, setala po dvoristu E to mi kaziiiii Prazan folikul na kraju ...ali idemo u nove pobede. Ne sme da odustane sada kad joj pada fsh.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 19:15:07
|
|
|
|
micaubica83
|
Ne mogu da verujem da jos uvek postoje osobe kao sto je sanjalica.Jos jednom da ti se zahvalim draga sto si mi poslala lek koji nije nimalo jeftin.Drugi ljudi su lek prodavali na forumima a ti si poklonila i hvala ti od srca.Zahvaljuje ti se i moj suprug i zelimo ti sve najbolje :*
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 20:31:07
|
|
|
|
Chipsy
|
Prazan folikul na kraju ...ali idemo u nove pobede. Ne sme da odustane sada kad joj pada fsh.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 21:07:34
|
|
|
|
17 joka
|
Mico, tek ces shvatiti da su na RR divne zene , divna druzina jedna vrlo divna ,topla i puna ljubavi velika porodica u kojoj ces uzivati, dobijati podrsku i savete kad je to preko potrebno, puno pozitivne energije i navijanja i naravno puno radosti i cestitka iskrenih od srca bar ja jesam , eto ja bez RR i ovih divnih zena nemogu, bile su tu kad sam bila na dnu, kad sam osecala da nema dalje one su me naterale da ustanem obrisem suze i kolena, pruzile ruku da krenem dalje, svakim danom taj vetar u ledja te reci podrske znace vise nego ista na svetu zaista ja mnogo dugujem svima ovde i tek cu, znam da hocu , verujem u to gnjaviti ih sve pitanjima i strahom za trudnocu , za bebu....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 21:11:07
|
|
|
|
plašljiva
|
Joko ti si jedna divna ženica i zaista verujem da ako postoji pravda na ovome svetu ti moraš biti majka. Ljubim te puno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 21:17:37
|
|
|
|
17 joka
|
hvala draga moja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 21:38:24
|
|
|
|
Chipsy
|
Joko i ja tako mislim Sanjalica jeste divna, zaista , ali , kao sto rece Joka, mnogo je ovde divnih zena
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 21:55:28
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: micaubica83 Ne mogu da verujem da jos uvek postoje osobe kao sto je sanjalica.Jos jednom da ti se zahvalim draga sto si mi poslala lek koji nije nimalo jeftin.Drugi ljudi su lek prodavali na forumima a ti si poklonila i hvala ti od srca.Zahvaljuje ti se i moj suprug i zelimo ti sve najbolje :* Draga, meni je stvarno drago da sam mogla bar malo pomoci. Ne moras mi se vise zahvaljivati. Ja cu biti presrecna da mi samo javis lepe vesti. Pozdravi svog muzica i uzivajte. Ljubim te.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 21:57:09
|
|
|
|
branki*
|
sanjalice chipsy,drzimo palceve
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 22:00:38
|
|
|
|
Skijasica
|
E, zenice. Ja sam malo zabusavala pa sam bila samo na temi u veyi VTO VA. Chipsy draga kako si? Ja se blizim jos malo drugom pokusaju VTO. Malo me prate pehovi ali znam da ce na kraju biti sve ok.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 1.10.2014 22:02:48
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: Skijasica E, zenice. Ja sam malo zabusavala pa sam bila samo na temi u veyi VTO VA. Chipsy draga kako si? Ja se blizim jos malo drugom pokusaju VTO. Malo me prate pehovi ali znam da ce na kraju biti sve ok. Ja sam ti upravo pisala na temo vto va Vijam te da ti pozelim srecu
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?