Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 2.10.2014 20:56:12
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: micaubica83 joko ti si bas jaka zena,svaka ti cast .Nisam bas u nekoj dobroj finansijskoj situaciji da bih mogla da pokusam i privatno ako mi ova dva puta o trosku drzave ne uspe.Citam po forumima da su zene radile po ko zna koliko puta privatno VTO i ko zna koliko to kosta i pitam se odakle ljudima toliki novac.Pa samo za jedan pokusaj treba minimum oko 3 000 evra.Da sam u dobroj finansijskoj situaciji sav novac bih dala za VTO.Tako da je moj najveci strah da mi ne uspe nijedna VTO o trosku drzave. anita gde si radila VTO i da li si bila na duzem ili kracem protokolu? I ja sam bas razmisljala o tome. Mi smo imali srece i da suprug i ja imamo dobre poslove i puno smo stedeli svih ovih godina. Nismo mislili da ce ustedjevina otici na silne vto postupke ali sam ipak srecna sto smo imali tu mogucnost i ne zalimo ni jedan dinar. Stvarno mi bude tesko kada vidim da neko isto ima problem a nema mogucnosti da ostvari svoj san. Dusa me boli. Mico zelim ti od srca da sada uspe. Budi samo pozitivna. Samo nizak amh kod tebe nije strasan problem. Verujem da ce biti dobro. Moja kuma je imala vto u Frontu sa par jc i uspela je iz prve. Evo je sada sa divni sincicem. Ja sam ukupno imala 14 blasti a uspele su tek 11 i 12 po redu. Nema pravila. Samo glavu gore
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 2.10.2014 21:12:08
|
|
|
|
micaubica83
|
sanjalice nadam se da cu i ja jednog dana biti majka,boricu se pa kako bude.Za tebe sam sigurna da ces biti divna mama joko nisam jos pocela ni sa prvom VTO a vec kukam .Bice valjda sve ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 2.10.2014 21:20:08
|
|
|
|
jess021
|
Joko, pretpostavljam da si radila do sad svakakve analize, ali vidim da se sad interesujes za laparaskopiju, pa razmisljam sto ne pokusas sa jednodnevnom dijagnostikom u Betaniji u NS? Ne znam da li ti je to opcija, ali mislim da se to radi trenutno samo kod njih. Ne znam koliko se ceka, ali isti dan ti odrade sve preglede i intervencije, ako ima potrebe za njima.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 2.10.2014 21:54:07
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: micaubica83 Meni ce raditi ICSI zbog loseg spermograma i niskog AMH.Ja se nesto i ne nadam da ce mi uspeti s obzirom da je problem i u meni i u suprugu.Javile su mi se neke cure koje su imale nizak AMH 0,20 i uspelo im je kod dr Radunovica.On je dao samo semu a njegova asistentkinja Dr Jelena ih je pratila.Ne znam ko je od njih bolji za ovaj moj problem.Cula sam i da je dr Tulic dobar.Tako da ne znam sta da radim Mico dr Tulic je nacelnik i od trenutnih lekara u Visegradskoj je najuspesniji, to pricam za proslu godinu. Malo mi je bezobrazno da dr koga ja odaberem da semu a da sve ostalo radi asistent. Ja biram lekara a ne asistente. No ti ako vise verujes Radunovicu nemoj uopste razmisljati. Idi kod njega, bitno je da imas poverenja u onoga ko radi proces. I ono sto je sigurno, a sto ti je rekla i Joka, ne smes sumnjati u ishod, pola posla je pozitivno razmisljanje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 2.10.2014 23:16:48
|
|
|
|
Cipelicka
|
IZVORNA PORUKA: pozitivna Cipelicka !!!!!!!! Javi se na pp. kiss Izvini, tek sad vidim ovo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 3.10.2014 10:02:25
|
|
|
|
suncica83
|
devojke treba mi savet...ja sam jednu laparaskopiju radila 2010..kako sada da izmuvam da bi uradila opet
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 3.10.2014 11:30:06
|
|
|
|
zece
|
Kod nas dozvolavaju tri puta za prvo dete I tri puta za drugo dete dozvoleno je I donacija jk I sperma I surogat majcinstvo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 3.10.2014 11:37:37
|
|
|
|
jess021
|
VTO o trosku grada Novog Sada, ako nekom bude potrebno. Za komisiju u Betaniji potrebni su Vam nalazi hormona i spermogram, komisije za VTO o trosku grada se rade iskljucivo petkom i od njih dobijete saglasnost. Zatim u socijalnom predate zahtev za izdavanje uverenja da ste imali dve neuspesne vto o trosku fonda, to resenje se ceka, otprilike, 2 nedelje. Kad dobijete to uverenje, u Gradskoj kuci na salteru broj 2 uzmete zahtev i popunite i na salter 13 ili 14 predajete taj zahtev, saglasnost iz Betanije, uverenje iz socijalnog, kopiju lk i kopiju zdravstevne knjizice. Dobijete potvrdu sa brojem da ste zahtev predali. Rekli su mi da zovem za 2 nedelje da vidim kad mogu ad ocekujem resenje. Eto, to je to. I ja sad cekam, opet.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 3.10.2014 11:46:40
|
|
|
|
17 joka
|
Zece, svaka cast za vasu drzavu, najtuznija sam sto zivimo u Srbiji Jess, sta tacno sve podrazumeva ta jednodnevna dijagnostika, ja bih laparo. to mi nekako najsigurnije radila sam masu analiza ostalo mi je jos nesto ali eto cekam bar da pocnem da radim pa da odradim i taj ostatak i posle tih 6 meseci planiram laparo onda cu zavrsiti sa spiskom svih mogucih analiza a ti draga , dokle ste vi stigli?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 3.10.2014 11:49:42
|
|
|
|
jess021
|
Joko, mislim da ima tema jednodnevna dijagnostika, pa pogledaj tamo. Ja nisam radila to vec samo laparo i histero. Danas sam predala zahtev za treci pokusaj, pa sad cekam da me zovu. Nemam pojma koliko se ceka ta o trosku grada, nadam se da ne dugo.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 3.10.2014 11:59:19
|
|
|
|
17 joka
|
Jess, ipak cu na laparo nekako mi najbolje a ja svim srcem navijam da te zovu sto pre i da jako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 3.10.2014 12:09:51
|
|
|
|
jess021
|
Hvala draga. Samo da znas da zelim tebi isto sto i sebi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 3.10.2014 13:09:00
|
|
|
|
17 joka
|
znam draga , verujem da ce tebi biti treca sreca,a i meni kad budemo u mogucnosti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 3.10.2014 20:35:32
|
|
|
|
zece
|
Nisam znala da me sleduje I bolovanje dok primam terapija oti mnogu lose se osecam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 3.10.2014 21:53:23
|
|
|
|
17 joka
|
to je super
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 3.10.2014 23:41:47
|
|
|
|
Dama Herc
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 jos cu da odem u visegradsku kod dr dokica da vidim sta ce mi on reci... ja sam danas podigla potvrdu da sam prosla komisiju..sad cekam da me zovu iz fonda...verovatno ce brzo, prosli put su me odma iduce nedelje zvali.. ja sam kod njega radila histro... U mom gradu se nije radila ,a kod njega sam otisla po preporuci...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.10.2014 19:59:42
|
|
|
|
bubili023
|
Zdravo devojke Danas smo imali et, oplodjene sve 4 jc, dobijena 4 4-celijska embriona, 1 a kvaliteta, 1 a na b i 2 b kvaliteta. Vracena sva 4, a transfer radila prof Kopitovic. Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.10.2014 20:34:32
|
|
|
|
anita
|
Bubili . Sada odmaraj, mazi bebe i uzivaj.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.10.2014 20:35:30
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: zece Nisam znala da me sleduje I bolovanje dok primam terapija oti mnogu lose se osecam Zece ja sam uzela bolovanje cim sam krenula sa bockanjem.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.10.2014 20:37:41
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: micaubica83 joko ti si bas jaka zena,svaka ti cast .Nisam bas u nekoj dobroj finansijskoj situaciji da bih mogla da pokusam i privatno ako mi ova dva puta o trosku drzave ne uspe.Citam po forumima da su zene radile po ko zna koliko puta privatno VTO i ko zna koliko to kosta i pitam se odakle ljudima toliki novac.Pa samo za jedan pokusaj treba minimum oko 3 000 evra.Da sam u dobroj finansijskoj situaciji sav novac bih dala za VTO.Tako da je moj najveci strah da mi ne uspe nijedna VTO o trosku drzave. anita gde si radila VTO i da li si bila na duzem ili kracem protokolu? Mica mi smo vto radili o nasem trosku. Iskostalo nas je ukupno 350.000 i radili smo u Spebu u Leskovcu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.10.2014 20:49:21
|
|
|
|
17 joka
|
Bubili, bice tu vise bebica, ja jako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.10.2014 20:52:22
|
|
|
|
Chipsy
|
IZVORNA PORUKA: bubili023 Zdravo devojke Danas smo imali et, oplodjene sve 4 jc, dobijena 4 4-celijska embriona, 1 a kvaliteta, 1 a na b i 2 b kvaliteta. Vracena sva 4, a transfer radila prof Kopitovic. Ljubim vas Bubili, cestitam i zelim isto sto i sebi. Prvi put cujem za te oznake kvaliteta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.10.2014 20:54:57
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Prvi put cujem za te oznake kvaliteta Mene bilo sramota da napisem, ali ii ja prvi put cujem. Sve u svemu neka je sa srecom to je najvaznije...sad da navijamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.10.2014 21:19:09
|
|
|
|
bubili023
|
Pa stvarno nemam pojma devojke, kao a kvalitet je embrion sa malo fragmentacije, ovi drugi imaju vise...tako mi biolog objasnjavao dok mi pokazivao embrione. Kazite mi kakvu ocenu kvaliteta vi znate?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 4.10.2014 21:23:15
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi diiivnooo Sada uzivaj
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?