Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 18:42:40
|
|
|
|
Chipsy
|
Joj zenice...malopre mi bili sestrici, i ovaj stariji da se pozdravi i navali mi se onako na desnu polovinu stomaka. Jel mogao da mi naudi, sta mislite, iskreno? Sad me kao taj deo malo boli, al mozda je to i iz glave
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 18:48:31
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy jos je to malo da bi ti naudio i dobro ugnjezdeno. Normalno je da se stresiras i brines. Mozda nije iz glave, mozda te bolucka jer je i boluckanje normalno pa ti se samo pojavilo u nezgodnom trenutku. Ja vucem jako i prasim, i cekam jako lepe vesti za par dana
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 18:53:28
|
|
|
|
Chipsy
|
Wiv
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 19:02:47
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, nije moglo nista da se desi,a ako ima boluckanja to je dobar znaka
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 19:05:26
|
|
|
|
wivern
|
Sve te razumem, sad je najgorih par dana nervoze. Drzi nam se pa da proslavljamo posle srede i cetvrtka
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 19:07:35
|
|
|
|
17 joka
|
jeste sad najgora neizvesnostz ali zato smo mi tu ja znam da se radujemo u cetvrtak puno te
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 20:51:57
|
|
|
|
micaubica83
|
Da li se Profertil kapsule piju 2 odjednom ili 1 ujutru a 1 uvece?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 22:30:01
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Draga koliko ja znam dve za vreme ili odmah posle jela. Znaci odjednom.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 11:49:24
|
|
|
|
bubili023
|
Cao devojke Samo da se javim. Danas mi je 4 dt, uzivam kod kuce, citam knjige, gledam filmove...juce sam bila u setnji a i danas planiram. Sve u svemu zivim normalno, jedino sto sam oslobodjena svih kucnih poslova. Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 15:40:43
|
|
|
|
micaubica83
|
Zene prosla sam drugostepenu komisiju pre mesec dana a vec danas su me zvali iz Visegradske u proces.Zakazali mi za 4 novembar.Jel tada pocinjem sa stimulacijom ili idem samo na konsultaciju???
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 15:56:41
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene, samo da se javim, danas sam krenula sa suprefactom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 16:51:38
|
|
|
|
Chipsy
|
Mico, mislim da ides na konsultaciju, radice ti UZ. Maraj, sa srecom Bubili, samo uzivaj. Kad vadis betu? Ja za 2 dana
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 17:25:59
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Maraj, srecan pocetak Bubi samo uzivaj. Javljaj kada je beta pa da te pratimo, Chipsy, priblizilo se. Jedva cekam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 18:17:52
|
|
|
|
micaubica83
|
Pa UZ su mi vec radili na drugostepenoj u Nisu i rekli su mi u RFZO da cekam poziv za proces u Visegradskoj.Zasto bi mi sad opet radili UZ u Visegradskoj?Rekli su mi iz RFZO da uzmem zeleni uput i da dodjem 4 novembra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 18:28:41
|
|
|
|
pozitivna
|
Drage moje sad mi pise klinika ovako Ovde su papiri za ICSI da potpisem ja se iznenadi otkud sad ICSI i neke cene paprene ,i stim da se placa jedan deo odmah i ako se ne uspe nikom nista i takodje ako nesto bude krenulo naopako sa fertilitetom Oni nisu odgovorni zato . Dali je i kod vas tako nesto postojalo ? Kiss
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 19:24:10
|
|
|
|
Cipelicka
|
A u kojoj klinici ti radis VTO? ICSI je samo jedan metod VTO-a. Cini mi se da si vec rekla da ce to da vam rade. Takve papire svi potpisuju za sve metode VTO-a.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 20:08:20
|
|
|
|
17 joka
|
Maraj, srecan pocetak Mico mora na UZ i da ti kazu na kom ces biti protokolu kad kreces sa stimulacijom Pozitivna,, svi to potpisuju
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 20:18:11
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: pozitivna Drage moje sad mi pise klinika ovako Ovde su papiri za ICSI da potpisem ja se iznenadi otkud sad ICSI i neke cene paprene ,i stim da se placa jedan deo odmah i ako se ne uspe nikom nista i takodje ako nesto bude krenulo naopako sa fertilitetom Oni nisu odgovorni zato . Dali je i kod vas tako nesto postojalo ? Kiss Pozitivna i ja sam potpisala takav papir. Nakon transfera sam dobila i izvestaj (koliko jc je vraceno, kog kvaliteta,koja metoda je radjena i sl.) ISCI je skuplja metoda. Gde radis vto? Mi smo sve placali na dan transfera.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 21:52:33
|
|
|
|
micaubica83
|
A kako cu izabrati dr kada su mi vec zakazali za novembar? Znaci da su mi zakazali kod nekog koga mi oni odrede?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 22:20:30
|
|
|
|
pozitivna
|
Joj drage moje neznam sta da im odgovorim ,neka me panika i strah hvata ! Razmisljam o tome da sam prosli mesec sa Gonallom imala stimulaciju i nijedan folikul .. Pomozite m i ,sta da radim Kiss
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 22:25:54
|
|
|
|
17 joka
|
Sta znam nemoj opet raditi sa gonalom.e da ja sam placala posle transfera. Svi smo potpisali to tako nemas cega da se plasis.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 23:08:02
|
|
|
|
micaubica83
|
Zar niko ne zna odgovor?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 23:45:26
|
|
|
|
Cipelicka
|
A je l' ti poznajes doktore tamo pa znas kod koga bi zelela?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 6:18:04
|
|
|
|
pozitivna
|
MICOUBICO !Pozovi ih i kazi: Imam tad i tad vreme rodjena sam tad i tad ,zelim da znam koga dr.ste mi odredili,pa ako ti se ne svidi a ti kazi zelela bih da promeni .Nadam se da sam pomogla Poz.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 6:25:14
|
|
|
|
pozitivna
|
Ma Joki bojim se sve je na engleskom ja prevodila na google nemam pojima sa engleskim
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?