Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 18:42:40
|
|
|
|
Chipsy
|
Joj zenice...malopre mi bili sestrici, i ovaj stariji da se pozdravi i navali mi se onako na desnu polovinu stomaka. Jel mogao da mi naudi, sta mislite, iskreno? Sad me kao taj deo malo boli, al mozda je to i iz glave
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 18:48:31
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy jos je to malo da bi ti naudio i dobro ugnjezdeno. Normalno je da se stresiras i brines. Mozda nije iz glave, mozda te bolucka jer je i boluckanje normalno pa ti se samo pojavilo u nezgodnom trenutku. Ja vucem jako i prasim, i cekam jako lepe vesti za par dana
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 18:53:28
|
|
|
|
Chipsy
|
Wiv
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 19:02:47
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, nije moglo nista da se desi,a ako ima boluckanja to je dobar znaka
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 19:05:26
|
|
|
|
wivern
|
Sve te razumem, sad je najgorih par dana nervoze. Drzi nam se pa da proslavljamo posle srede i cetvrtka
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 19:07:35
|
|
|
|
17 joka
|
jeste sad najgora neizvesnostz ali zato smo mi tu ja znam da se radujemo u cetvrtak puno te
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 20:51:57
|
|
|
|
micaubica83
|
Da li se Profertil kapsule piju 2 odjednom ili 1 ujutru a 1 uvece?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.10.2014 22:30:01
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Draga koliko ja znam dve za vreme ili odmah posle jela. Znaci odjednom.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 11:49:24
|
|
|
|
bubili023
|
Cao devojke Samo da se javim. Danas mi je 4 dt, uzivam kod kuce, citam knjige, gledam filmove...juce sam bila u setnji a i danas planiram. Sve u svemu zivim normalno, jedino sto sam oslobodjena svih kucnih poslova. Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 15:40:43
|
|
|
|
micaubica83
|
Zene prosla sam drugostepenu komisiju pre mesec dana a vec danas su me zvali iz Visegradske u proces.Zakazali mi za 4 novembar.Jel tada pocinjem sa stimulacijom ili idem samo na konsultaciju???
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 15:56:41
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene, samo da se javim, danas sam krenula sa suprefactom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 16:51:38
|
|
|
|
Chipsy
|
Mico, mislim da ides na konsultaciju, radice ti UZ. Maraj, sa srecom Bubili, samo uzivaj. Kad vadis betu? Ja za 2 dana
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 17:25:59
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Maraj, srecan pocetak Bubi samo uzivaj. Javljaj kada je beta pa da te pratimo, Chipsy, priblizilo se. Jedva cekam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 18:17:52
|
|
|
|
micaubica83
|
Pa UZ su mi vec radili na drugostepenoj u Nisu i rekli su mi u RFZO da cekam poziv za proces u Visegradskoj.Zasto bi mi sad opet radili UZ u Visegradskoj?Rekli su mi iz RFZO da uzmem zeleni uput i da dodjem 4 novembra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 18:28:41
|
|
|
|
pozitivna
|
Drage moje sad mi pise klinika ovako Ovde su papiri za ICSI da potpisem ja se iznenadi otkud sad ICSI i neke cene paprene ,i stim da se placa jedan deo odmah i ako se ne uspe nikom nista i takodje ako nesto bude krenulo naopako sa fertilitetom Oni nisu odgovorni zato . Dali je i kod vas tako nesto postojalo ? Kiss
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 19:24:10
|
|
|
|
Cipelicka
|
A u kojoj klinici ti radis VTO? ICSI je samo jedan metod VTO-a. Cini mi se da si vec rekla da ce to da vam rade. Takve papire svi potpisuju za sve metode VTO-a.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 20:08:20
|
|
|
|
17 joka
|
Maraj, srecan pocetak Mico mora na UZ i da ti kazu na kom ces biti protokolu kad kreces sa stimulacijom Pozitivna,, svi to potpisuju
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 20:18:11
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: pozitivna Drage moje sad mi pise klinika ovako Ovde su papiri za ICSI da potpisem ja se iznenadi otkud sad ICSI i neke cene paprene ,i stim da se placa jedan deo odmah i ako se ne uspe nikom nista i takodje ako nesto bude krenulo naopako sa fertilitetom Oni nisu odgovorni zato . Dali je i kod vas tako nesto postojalo ? Kiss Pozitivna i ja sam potpisala takav papir. Nakon transfera sam dobila i izvestaj (koliko jc je vraceno, kog kvaliteta,koja metoda je radjena i sl.) ISCI je skuplja metoda. Gde radis vto? Mi smo sve placali na dan transfera.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 21:52:33
|
|
|
|
micaubica83
|
A kako cu izabrati dr kada su mi vec zakazali za novembar? Znaci da su mi zakazali kod nekog koga mi oni odrede?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 22:20:30
|
|
|
|
pozitivna
|
Joj drage moje neznam sta da im odgovorim ,neka me panika i strah hvata ! Razmisljam o tome da sam prosli mesec sa Gonallom imala stimulaciju i nijedan folikul .. Pomozite m i ,sta da radim Kiss
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 22:25:54
|
|
|
|
17 joka
|
Sta znam nemoj opet raditi sa gonalom.e da ja sam placala posle transfera. Svi smo potpisali to tako nemas cega da se plasis.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 23:08:02
|
|
|
|
micaubica83
|
Zar niko ne zna odgovor?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.10.2014 23:45:26
|
|
|
|
Cipelicka
|
A je l' ti poznajes doktore tamo pa znas kod koga bi zelela?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 6:18:04
|
|
|
|
pozitivna
|
MICOUBICO !Pozovi ih i kazi: Imam tad i tad vreme rodjena sam tad i tad ,zelim da znam koga dr.ste mi odredili,pa ako ti se ne svidi a ti kazi zelela bih da promeni .Nadam se da sam pomogla Poz.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.10.2014 6:25:14
|
|
|
|
pozitivna
|
Ma Joki bojim se sve je na engleskom ja prevodila na google nemam pojima sa engleskim
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....