Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:40:46
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Cakana a kad ce spisak za Nestle ? Mislim da ce Les da objavi taj spisak. Ona je proslog puta. Neka nam Caki odmori malo...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:42:03
|
|
|
|
Bibilib
|
Dobro onda cekamo Les....A jel u toku dana?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:44:13
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena IZVORNA PORUKA: Modessty RR Mati ne moraš da prevodiš. Odlično znamo na šta je mislila. ME čestitam. Uzela si ono po šta si došla. Svaka čast. A sad dosta više lažne skromnosti. Ne mogu da verujem u ono sto vidim. To mnogo govori o tebi. veruj veruj.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:49:42
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ne, ne, poslala sam Cakani pp, nije moj stil, tako da ti je saljem :* hvala ti puuuno draga znaci sledecu nagradnu igru moram da zapnem da ti se oduzim
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:52:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Nista mi duzna nisi, to radim zbog Torbi, ona je dobar drug i zasluzila je, a i zbog tebe, torba stvarno nije moj stil, a ti si od pocetka izrazila zelju da je imas Moja zelja su bile ili trenerka , ili carapice, evo Joka mi je ispunila zelju, pa cu Boze zdravlja jednoga dana i ja za njenu bebu juriti nagradu!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:55:32
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Nista mi duzna nisi, to radim zbog Torbi, ona je dobar drug i zasluzila je, a i zbog tebe, torba stvarno nije moj stil, a ti si od pocetka izrazila zelju da je imas Moja zelja su bile ili trenerka , ili carapice, evo Joka mi je ispunila zelju, pa cu Boze zdravlja jednoga dana i ja za njenu bebu juriti nagradu! Daj Boze A mozda i bebe
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:59:58
|
|
|
|
New Mom
|
Cestitke svim devojkama!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 18:04:21
|
|
|
|
wivern
|
Emica i ja smo se slozile ja moju nagradu prosledjujem Joki
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 18:07:20
|
|
|
|
bubulence
|
mod ne znam da li sam ti nekada rekla koliko si mi simpaticna . joko duso, salila sam se za nagradu. koliko sam shvatila osvojila sam neku igracku za decaka. dobila sam kumica nedavno pa cu mu pokloniti i svima lepo. mi smo danas vec osvojile one sirupice koji su stvarno fantasticni. hvala rr na nagradama
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 18:21:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: Bibilib Cakana a kad ce spisak za Nestle ? Mislim da ce Les da objavi taj spisak. Ona je proslog puta. Neka nam Caki odmori malo... Jeste, Lesica je zaduzena za taj deo posla, Cakana otisla da odmori
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 19:24:32
|
|
|
|
Žapkić
|
HJvala puno RR i sponzoru!!!! Meni se moja nagrada sviđa, ali ako se nekoj devojci sa RR baš, baš sviđa-rado ću je menjati!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 19:31:00
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, Emice hvala vam do neba ali ja stvarno nemogu da uzmem nesto sto nekoristim , neko od vas nek uzme nagradu zao mi je da stoji , ja sam sportski tip nenosim nista tako hvala na zelji ali stvarno nakit nestavljam
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 19:43:48
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: Bibilib Cakana a kad ce spisak za Nestle ? Mislim da ce Les da objavi taj spisak. Ona je proslog puta. Neka nam Caki odmori malo... Jeste, Lesica je zaduzena za taj deo posla, Cakana otisla da odmori Jok, Lesica samo prekontroliše sve, i prde sad sam na odmoru... tako da mrka kapa od mene ovog puta
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 19:44:55
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: 17 joka Posto sam rekla da poklanjam onda moja nagrada ide Uninoj Mami Joko hvala pisala sam joj na fb da je ostavi njoj, ona ne zeli.... Onda Cakana moja torba sa odgovOrom Torbicinim ili ne ide Olgi RR Draga, tvoje su! Samo nek Oldzi dobije torbu! Od srca poklanjam carape! Ne stizem da ispratim, spremam neki kolokvijum, ljubim vas sve!
< Poruku je uredio Torbica -- 1.10.2014 19:46:22 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 19:45:14
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, od srca vam svima čestitam
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 19:45:37
|
|
|
|
serpica
|
Juuuu Les znaci opet cekamo Cakanu a?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 19:59:53
|
|
|
|
Žapkić
|
http://youtu.be/4eTvmEtXCfM Cakana ce rešiti sve u okviru naše normalne RR porodice!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 20:00:56
|
|
|
|
Trcosava
|
Lesica, big sister, samo gleda i aminuje
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 20:07:48
|
|
|
|
Klarita
|
O, lesice, odmaraj, brat, slobodno, opusteno, vidis kako smo dobre i fine Aaa Cakana nema internet kuci i ne vidi da je ovo njena obaveza...kad se uslogira ujutru
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 20:39:50
|
|
|
|
Štetica
|
Cestitam,lavovska borba je bila za ove nagrade.A jos lepsi deo je sto ih razmenjujete,sta se kojoj svidja tj. sta kome odgovara. IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Mala Elena IZVORNA PORUKA: Modessty RR Mati ne moraš da prevodiš. Odlično znamo na šta je mislila. ME čestitam. Uzela si ono po šta si došla. Svaka čast. A sad dosta više lažne skromnosti. Ne mogu da verujem u ono sto vidim. To mnogo govori o tebi. veruj veruj. Sa ovim sam bas iznenadjena,mislim da neko ko ima 1800 postova za 6-7meseci nije tu samo zbog nagrada,vec aktivno ucestvuje na forumu,na temama koje su mu zanimljive i bitne. Nebranim ME vec sam se iznervirala kad sam procitala iz razloga sto nije prvi put da moderatori prozivaju osobe koje im "neidu uz dlaku",a znaju da stanu u odbranu clanova koji su na RR prisutni samo u nagradnim igrama. Mozda se ME svojevremeno prikljucila forumu zbog nagradnih igara,nemogu da tvrdim jer neznam njene razloge,ali je zena ostala na RR i kad nema nagrada.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 20:43:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Stetice da ne dubimo dalje, ona je 1.9. imala 2 posta, a za ovih mesec dana je nakupila tih 1900 postova kao ja za 2 godine, tako da nema tu sta da se prica, videcemo dokle ce ostati
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 20:43:21
|
|
|
|
Žapkić
|
Štetice, tih 1800 objava objavljeno je tokom septembra meseca. Gotovo 99% tih objava.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 20:47:34
|
|
|
|
Štetica
|
Ok. Onda uvazite samo onaj deo sa cestitkama.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 20:49:19
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala A hvala i mojoj dragoj Torbici
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 20:56:47
|
|
|
|
Torbica
|
nemas pojma koliko mi je drago Hvala tebi na dobroj volji da ucinis za Olgu, divna si! Samo da se malko ustosim sa poslom, vracam se ja vama, ovaj start moram da budem bas potkovana pa ucim kao manijak.... Cestitke svima!
< Poruku je uredio Torbica -- 1.10.2014 20:58:59 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
dok beba spavaVVVVSame ste kod kuce a beba spava. Sta najcesce radite?Gledam TV (
14%)
Citam (
6%)
Obavljam kucne poslove (
53%)
Telefoniram (
2%)
Radim (
3%)
nista od navedenog... Sta? (
21%)
Ukupan broj glasova: 133Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!