Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:07:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Posto sam rekla da poklanjam onda moja nagrada ide Uninoj Mami Joko hvala pisala sam joj na fb da je ostavi njoj, ona ne zeli.... Onda Cakana moja torba sa odgovOrom Torbicinim ili ne ide Olgi RR
< Poruku je uredio Unina mama -- 1.10.2014 17:08:45 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:07:28
|
|
|
|
17 joka
|
Serpi kad budem pripadala ovom forumu kao cekalica,trudnica ili mama. Do tada igram za vas. Uvek glasam za nagrade itd. Sve vas volim iskreno. Bubi izvini zbog nagrade evo sledeci put igram za vas
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:08:40
|
|
|
|
dijana1*
|
Iz teme Nestle. IZVORNA PORUKA: Mala Elena Ova mi se nagrada mnogo svidja ! Moram joj inace davati vise zitarica da dobije na tezini pa ako nekome ne treba njegov paket, tu sam. Mnogo sam nesto tuzna ME dok su zene radpolozene za menjanje Pa ako si voljna da menjas prvu nagradu za Nestle. Nemij da budes tuzna, verujem da ce neko pristati.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:09:44
|
|
|
|
Modessty
|
dijana carica si!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:11:21
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Serpi kad budem pripadala ovom forumu kao cekalica,trudnica ili mama. Do tada igram za vas. Uvek glasam za nagrade itd. Sve vas volim iskreno. Bubi izvini zbog nagrade evo sledeci put igram za vas Joko svaka cast.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:12:48
|
|
|
|
mati
|
Dijo ja mislim da je ME mislila na ono sto je pisala u temi o napredovanju, kad je napisala da je tuzna...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:14:04
|
|
|
|
Klarita
|
ME, evo ja se odricem svoje Nestle nagrade u tvoju korist, a ti pokloni prvu nagradu nekoj od Ringerajki
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:15:29
|
|
|
|
Modessty
|
Mati ne moraš da prevodiš. Odlično znamo na šta je mislila. ME čestitam. Uzela si ono po šta si došla. Svaka čast. A sad dosta više lažne skromnosti.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:15:30
|
|
|
|
dijana1*
|
Mati to nisam videla. Mislila sam da misli na Nestle paket.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:15:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Drage devojke, cestitam svima. Ako je moguce ja bi svoju nagradu poklonila nasoj dragoj Joki. Od
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:17:24
|
|
|
|
Klarita
|
Mod, imas poruku na FB
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:18:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Iz teme Nestle. IZVORNA PORUKA: Mala Elena Ova mi se nagrada mnogo svidja ! Moram joj inace davati vise zitarica da dobije na tezini pa ako nekome ne treba njegov paket, tu sam. Mnogo sam nesto tuzna ME dok su zene radpolozene za menjanje Pa ako si voljna da menjas prvu nagradu za Nestle. Nemij da budes tuzna, verujem da ce neko pristati. Nisam tuzna zbog nagrade! Hm. Nego zbog druge stvari-kontrole. Nisi citala sta sam pisala u drugoj temi. ..
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:20:17
|
|
|
|
dijana1*
|
Nisam. Sada cu. Ganjam se sa klincima pa kucam sa tel
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:21:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Mati ne moraš da prevodiš. Odlično znamo na šta je mislila. ME čestitam. Uzela si ono po šta si došla. Svaka čast. A sad dosta više lažne skromnosti. Ne mogu da verujem u ono sto vidim. To mnogo govori o tebi.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:21:38
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Drage devojke, cestitam svima. Ako je moguce ja bi svoju nagradu poklonila nasoj dragoj Joki. Od Draga hvala nekom drugom pokloni ja imam puno nakita a zbog alergije tesko i ono sto imam koristim ali hvala puno na zelji
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:23:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Nisam. Sada cu. Ganjam se sa klincima pa kucam sa tel Ma nije frka, nisi razumela. uzivaj , ne ljutim se.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:23:41
|
|
|
|
Olga75
|
cestitam UM , draga , zezala sam se za torbu , samo je ti u zdravlju nosi
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:25:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne, ne, poslala sam Cakani pp, nije moj stil, tako da ti je saljem :*
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:28:15
|
|
|
|
branki*
|
ja sad tek stigla i moram da se odmah spremam za rodjendan...cetitam svim devojkama,bravo bravo i za cakanu i za RR Svi koji su osvojili nagrade i zasluzili su ih,bili su aktivni i pisali,meni se dopadala ova akcija,bilo je bas zivo na RR ovog septembra kad se vratim sa rodjendana,uzimam lap top i zasedam!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:31:32
|
|
|
|
Trcosava
|
Čestitke svim devojkama!! Velik bravo za sponzore, a Cakani za čelične živce
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:34:45
|
|
|
|
Cakana84
|
Devojke drage, bacite pogled na moju objavu sa spiskom najboljih, tu sam pisala trenutne izmene. Torba za Olgu, Joka za Unu, Emica za Wiv, Peace za big mum... Povuci, potegni, iščupaćete nešto. Wiv, kome ti prosleđuješ svoju nagradu? Ujutru ću da postavim ceo spisak. Idem kući sada, sve vas pozdravljam. I još nešto, da ne mešamo Nestle paket sa ovom nagradnom igrom. Hvala
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 1.10.2014 17:35:43 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:37:17
|
|
|
|
Bibilib
|
Cakana a kad ce spisak za Nestle ?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:37:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cakana, zasluzila si odmor!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:38:19
|
|
|
|
mati
|
Caki caki cale... Idi kuci odmori, imas i ti dusu...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 17:38:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Cakana a kad ce spisak za Nestle ? Taj spisak daje administrator, ja mislim Lesica
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
kreme protiv celulitamtajcica83Da li koristite kreme ili gelove protiv celulita i strija i koje su to,ali provjereno dobre?? (
56%)
(
44%)
Ukupan broj glasova: 45Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!