Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 20:51:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e evo i mene, i ja osvojih nesto moram sad da se vratim nazad u temu da vidim proceduru
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 21:28:39
|
|
|
|
Torbica
|
Tako je Cakana, odricem se sa zadovoljstvom da ih malena princeza nosi u zdravlju!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 21:42:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Tako je Cakana, odricem se sa zadovoljstvom da ih malena princeza nosi u zdravlju!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 21:53:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
, znaci sad je sve ok , pa da. Ja cekam Cakanu da javi sta treba, tako rece Branki .
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 22:11:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko, Torbi hvala puno.... Olgic cekam sliku kada stigne torba, ce ti se slaze uz doktorsku kancelariju
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 22:14:28
|
|
|
|
17 joka
|
UM, nista mila, a ti obavezno da se usliknes u trenerki i macici
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 22:17:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko ti si srce, jedva cekam da se borim za tebe u nekoj nagradnoj igri
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 22:20:37
|
|
|
|
17 joka
|
bice prilike nadam se
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 22:36:05
|
|
|
|
Torbica
|
Veliki poljubac divnim zenicama, ljubim vas UM i Joko i ove ostale, znaju one
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 22:37:04
|
|
|
|
branki*
|
pa,da,kad se sve izdogovaraju oko trampe i poklanjanja,sta ide kojoj,cakana ce dati konacan spisak,a to je sutra.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 22:41:23
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Veliki poljubac divnim zenicama, ljubim vas UM i Joko i ove ostale, znaju one
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 22:42:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka IZVORNA PORUKA: Torbica Veliki poljubac divnim zenicama, ljubim vas UM i Joko i ove ostale, znaju one
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 3.10.2014 8:28:00
|
|
|
|
Leptiric123
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 3.10.2014 15:33:02
|
|
|
|
Cakana84
|
Konacan spisak nagrada i dobitnika: 1. Autorke (komplet suknja, bluza i narukvica)- Mala Elena 2. Jellyfish Art torba- Olgi RR 3. i 4.GINNA Fashion ( donji deo trenerke i majica) i Movanas Dizajn slikane čarape (uzrast od 2-4 godina)- Unina mama 5. Keprom Chicco paket- Klarita 6. Keprom WOW paket- bubulence 7. Movanas Dizajn slikane čarape (uzrast od 6-8 godina)- serpica 8. Takta Art Jewelry (ogrlica i narukvica)- prvom modu branki RR 9. Frajla Unikatni nakit (ogrlica i narukvica)- vonavoj 10. Keprom Chicco paket- anita 11.Grape Accessories ogrlica i narukvica- Wiv 12. Vanila kiss ogrlica- Žapkić 13. Keprom WOW paket- mali_mis 14. BranArt minđuše- Sanjalica1980 15. Vanilla kiss ( narukvica i minđuše)- mati 16. BranArt minđuše- Bibilib 17. Keprom Chicco paket- Misha i Ljisha 18. BranArt minđuše- lelaigor 19. BranArt minđuše- big mum 20. BranArt minđuše- nata11 Drage modove cemo naknadno obacestiti o nagradama. Hvala na razumevanju. Molim vas da mi podatke posaljete na pp (subject Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša) do i zakljucno sa 8.10 da bi vase podatke prosledili sponzorima. U suprotnom 9.10 objavljujemo sledeceg dobitnika po broju postova na mesto nagrade za koju se prethodni dobitnik nije oglasio. Veliki pozdrav
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 3.10.2014 15:55:21
|
|
|
|
wivern
|
Jaooo Cakana svaka ti cast Jos jednom cestitam svim devojcicama
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 3.10.2014 16:21:09
|
|
|
|
branki*
|
bravo,bravo i hvala
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 3.10.2014 16:21:28
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja cestitam divni ste svi A Cakani svaka cas_t na strpljenju i nagradama! I hvala RR, a specijalno hvala Joki, i Torbici
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.10.2014 16:22:08 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 3.10.2014 17:33:52
|
|
|
|
Cakana84
|
Nema na cemu devojke Samo da obavestim jednu od dobitnica da je prva nagrada Autorke, a ne Ginna Fashion. Moram javno, da ne bude zabune posle.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 3.10.2014 18:59:02
|
|
|
|
17 joka
|
Cakana jedno veliko bravo za tebe na strpljenju i svemu UM, sa srecom da nosis, ljubim puno tebe i malu lepoticu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 3.10.2014 19:15:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko, hvala, i mi tebe
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 3.10.2014 19:18:48
|
|
|
|
vikiveki
|
Čestitam svim dobitnicama ,nagrade su divne
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 3.10.2014 19:25:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cakana tnx izlapela u trenutku ali nisam ja inace problematicna osoba
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 3.10.2014 20:51:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hvala rr
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 3.10.2014 23:06:37
|
|
|
|
srculence25
|
Bravo drugarice moje
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 4.10.2014 17:43:05
|
|
|
|
rošula
|
Bravo za RR, i svaka čast Cakani na izlaženju na kraj sa ovoliko žena
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?