Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 20:57:19
|
|
|
|
17 joka
|
Štetice jes bas tako bilo imala samo 2 posta grlim ja tebe Trudnjacice
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 21:02:53
|
|
|
|
Štetica
|
Joko samo da uskoro docekam da nam i ti budes u trudnicama ima da pocnem da igram sve ove nagradne igre i da ti prosledim sve nagrade. Skoro nisam imala priliku da se druzim sa tako divnom osobom,a nadam se da cemo imati prilike i da se upoznamo.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 21:07:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Cestitam,lavovska borba je bila za ove nagrade.A jos lepsi deo je sto ih razmenjujete,sta se kojoj svidja tj. sta kome odgovara. IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Mala Elena IZVORNA PORUKA: Modessty RR Mati ne moraš da prevodiš. Odlično znamo na šta je mislila. ME čestitam. Uzela si ono po šta si došla. Svaka čast. A sad dosta više lažne skromnosti. Ne mogu da verujem u ono sto vidim. To mnogo govori o tebi. veruj veruj. Sa ovim sam bas iznenadjena,mislim da neko ko ima 1800 postova za 6-7meseci nije tu samo zbog nagrada,vec aktivno ucestvuje na forumu,na temama koje su mu zanimljive i bitne. Nebranim ME vec sam se iznervirala kad sam procitala iz razloga sto nije prvi put da moderatori prozivaju osobe koje im "neidu uz dlaku",a znaju da stanu u odbranu clanova koji su na RR prisutni samo u nagradnim igrama. Mozda se ME svojevremeno prikljucila forumu zbog nagradnih igara,nemogu da tvrdim jer neznam njene razloge,ali je zena ostala na RR i kad nema nagrada. Stetice , hvala ti ali bilo ko da izrazi pozitivno misljenje o meni, bude ucutkan i bude mu obrazlozeno . Registrovan clan sam od ranije a objave su od septembra, dosla sam na forum po savet jer mi je dete palo sa kreveta i onda sam ostala. Bilo je zanimljivo, ali ne i uvek slatko, jer se sa nekim osobama ne moze. Zaista nikoga ne diram , dobronamerna ali kazu "lazno skromna". UM stara si clanica ali tvoj broj postova za dve godine ne mogu da protumacim u odnosu na broj postova u septembru. Bila si pre-aktivna ali meni ne smetas, ne znam cemu tvoj komentar. Svi ucestvujete redovno u nagradnim igrama, jedna drugoj cestitate , samo vam ja bodem oci. Ne znam sta da kazem .
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 21:13:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke, završavamo ovde priču o ME, molim vas. I ME kao i svaka od nas ima pravo da piše na forumu. Dajte više da se završi ova saga. Verujem da nikom više prijatno da čita prozivke (sa svih strana, nebitno ko piše), ni meni, ni vama a ni ME. Nastavljamo ovde o nagradama, evo i ja čestitam svim dobinitcama
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.10.2014 21:14:31 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 21:15:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo za sve dobitnice.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 21:16:34
|
|
|
|
Trcosava
|
Molim vas da se rasprave završe preko pp. Ovo nije nikako tema za tako nešto
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 21:22:52
|
|
|
|
big mum
|
Čestitam svim dobitnicama IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Peace, havla, objaviću kome dodeljujemo tvoju nagradu. A to je big mum. Sad sam tek vidjela-hvalaaaa Mislila sam da neću upasti ni među prvih 40 ali evo ni 21.mjesto nije loše.Još jednom hvala na na prepuštenoj nagradi.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 21:23:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dunjice ... dogovor je pao sto se mene tice ! Jel saljemo Cakani podatke preko pp? Nemam pojma. I kada se ocekuje , da budem kuci..
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 21:25:34
|
|
|
|
branki*
|
sve ce javiti cakana,pratite temu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 21:48:47
|
|
|
|
lelaigor
|
Čestitam svima, i hvala !
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 21:51:45
|
|
|
|
Didy
|
Čestitke svima! Bubi, ta Wow igračka je super, bila je u jednom paketiću, čini mi se na prvom RR Deda Mrazu, 2010. godine. Sigurna sam da će se Emi dopasti (ako je to onaj farmer, konj i krava), moji s eoboje rado igraju i još uvek je kao nova posle 4 godine.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 21:56:54
|
|
|
|
bubulence
|
ma naravno, ako ne Ema onda kumic a evo i brat za mesec dana dobija bebu pa ce se neko sigurno obradovati... danas smo dobili dve nagrade od rr, malo li je
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 21:59:38
|
|
|
|
Jole84
|
Čestitam devojke, u zdravlje da se služite nagradama i baš mi se dopalo što ste se razmenile međusobno Svaka čast za našu rr porodicu (reče Jole i dobi paradajz u glavu )
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 22:08:25
|
|
|
|
World
|
Cestitam zene
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 22:11:56
|
|
|
|
Anarunika
|
Čestitke svima !!!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 22:48:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Bubulence,hoces da se menjamo?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 1.10.2014 23:10:59
|
|
|
|
bubulence
|
Von pisala sam ti u trudnicama. Ema je videla sliku i odusevila se ... e sad, videcemo kako ce ujutro reagovati... meni nakit ne treba, ako se ona predomisli javljam ti
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 15:38:27
|
|
|
|
Cakana84
|
Samo da rezimiram, Torbica se odriče nagrade u korist UM. Torbice, ostaješ bez nagrade u tom slučaju. Sanjalica poklanje BranArt minđuše Joki, ona neće. Ako želiš Sanjalice možeš da ih ustupiš nekom drugom. Razmislite do ujutru, iskombinujte se pa da objavim konačan spisak. Za pola sata-sat se vidimo u Nestle temi.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 2.10.2014 17:17:27 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 15:40:34
|
|
|
|
serpica
|
Jaooo Cakana samo da se mali ne probudi inace ko zna kad cu da vidim spisak
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 16:58:45
|
|
|
|
milicicak
|
Cestitam svim dobitnicima Bravo za RR i divne sponzore
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 17:03:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Cestitam devojke Ovo je pravo RR bratstvo
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 18:21:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Samo da rezimiram, Torbica se odriče nagrade u korist UM. Torbice, ostaješ bez nagrade u tom slučaju. Sanjalica poklanje BranArt minđuše Joki, ona neće. Ako želiš Sanjalice možeš da ih ustupiš nekom drugom. Razmislite do ujutru, iskombinujte se pa da objavim konačan spisak. Za pola sata-sat se vidimo u Nestle temi. Mislim da ce UM da bude mnogo da joj se ostvare dve zelje . UM?
< Poruku je uredio Mala Elena -- 2.10.2014 18:22:29 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 18:52:43
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Samo da rezimiram, Torbica se odriče nagrade u korist UM. Torbice, ostaješ bez nagrade u tom slučaju. Sanjalica poklanje BranArt minđuše Joki, ona neće. Ako želiš Sanjalice možeš da ih ustupiš nekom drugom. Cek bre, Sanjalica ili ja tj emica? Auuu sta uradismo Cakanoj..
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 19:01:18
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Joko samo da uskoro docekam da nam i ti budes u trudnicama ima da pocnem da igram sve ove nagradne igre i da ti prosledim sve nagrade. Skoro nisam imala priliku da se druzim sa tako divnom osobom,a nadam se da cemo imati prilike i da se upoznamo. e i ja sad upoznacemo se naravno nismo preko sveta, ljubim te draga puno i mazi trbu Cakana minjđuše idu Sanjalici ta ogrlica Wiv ili Emici ja nekoristim nakit a one su te nagrade zasluzile.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 2.10.2014 19:11:04
|
|
|
|
soni
|
Bravo devojke
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
kakvo vam je ime Sonja?pisuljicaSvidja mi se (
40%)
Ne svidja mi se (
60%)
Ukupan broj glasova: 135Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!