|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
24.9.2014 1:05:29   
Azra_
Aha, ma samo da znam. Rekoh, možda u gradu ima još negde pa da pogledam. Ono što sam ja uspela da vidim, Metro i Daichman ih imaju, a za ostale ne znam.

Žapkić, gde ste našli patikice slične ovima koje sam postavila?

< Poruku je uredio Azra_ -- 24.9.2014 1:07:14 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2051
24.9.2014 1:08:09   
mati
E ima ih i u Tigrovim prodavnicama ili kako se vec zove. A cene su smesne. Ja sam moje uzela u Tempu za 1000din, a Matine mislim da nisu ise od 2000. Dezene da biras samo, ima bas lepih...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2052
24.9.2014 1:22:13   
Azra_
Hvala Mati. Pogledaću. Čim se detetu stabilizuje nos, da ga povedem u pohod na gumene čizmice. Ima lepih dezena, ali mi nije bitno, samo da može lepo d ahoda u njima. Imam utisak da su glomazne, krute, ne znam kako će se moj trapavko snaći u tome.

A sada videh u Frodu ove: user posted image , ali nema broja. user posted image Mislim, da kada bih našla ovakve ili slične, da bismo zimu prošli sa njima i sa gumenim čizmicama, pa onda u patike. Dosta mu je.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2053
24.9.2014 1:25:28   
Žapkić
Azra, u Čačku, prodavnica "Panda". Ja mislim da ta "Panda" ima po većim gradovima.

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2054
24.9.2014 1:26:19   
mati
Takve ima Pavle... KLIK

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2055
24.9.2014 1:32:55   
Azra_
Mati, mi svratili do prodavnice u centru, ali nisam videla da ima sličnih. Pogledaću sada na netu. Hvala ti.

Ako mislimo na istu Pandu, oni imaju i online prodavnicu. Rade Frodo, Ciciban, Nike, Adidas i još mnoge... Tamo sam i gledala ove Frodo koje sam stavila, ali nema broja.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2056
24.9.2014 1:37:48   
Žapkić
Jeste, Azra, to je ta "Panda"

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2057
24.9.2014 6:35:31   
Misha i Ljisha
D sam juce prvi put obula Uggsice i jako mi je bila smesna. Tople su i stvarno su dobre kad je suvo vreme a hladno, nego se ja tripujem jer ne spadaju u anatomsku obucu kao ni njene cizme za barice. Imamo cipele ciciban ali mislim da cu morati jos jedne da kupim jer su joj ove na knap. Na vezivanje su, savrsene su iskreno ne propustaju vodu (cak je u njima proletela kroz neku baricu ja pomislila da ce joj biti mokre carape kad sam je izula a carapice suve).

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2058
24.9.2014 8:17:34   
branki*
azra,bas su dobre ove patike sto si stavila..ili su cipele,ne znam.
sto se tice ugg cizmica decijih,ne znam...one jesu lepe i tople,ali i odrasli krive noge u njima i onako ih izvrnu na stopalima,ne znam da li bi bilo dobro za malo deteuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2059
24.9.2014 8:28:33   
Sanjica26 RR
Branki i meni se cini za ugg cizme, ali mi se svidjaju.
Mi smo letos prolazili kroz Rumu i kupili T tri para obuce. Jedne su patikice, a ostala dva para su cipele (kozne i plisane). Sve nas je ukupno kostalo 3.000 dinara.
Ne znam kako da postavim slike preko mobilnog.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2060
24.9.2014 10:37:49   
Azra_
Branki, meni su super, samo ne mogu da nađem nešto tako. A mogu da se nose kada je hladno, i na trenerke, i na pantalone. Imali smo nešto slično prošle godine, ali su nam knap.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2061
24.9.2014 11:44:46   
Anoniman
Ja narucila Uni ove prve i trece, prosle godine imali slicne, slatko ih je iznosala, a kasnije cu i ptrave zimske da joj kupim za sneg, ovo dvoje i gumene, ce joj biti valda dosta za ovaj prelazni period, nekad kada pogledam njen cipelarnik kao da gajim stonogu, a ne deteuser posted image

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 2062
24.9.2014 11:59:16   
bubulence
juce smo porucli ove https://www.facebook.com/photo.php?fbid=336717209843068&set=a.317411651773624.1073741954.100005143740518&type=1&theater

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2063
24.9.2014 12:03:46   
Anoniman
Bubi ove sam i ja gledala, kad stignu da mi javis kakave suuser posted image I jesu li svuda postavljene?

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 2064
24.9.2014 12:04:26   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Azra_

Branki, meni su super, samo ne mogu da nađem nešto tako. A mogu da se nose kada je hladno, i na trenerke, i na pantalone. Imali smo nešto slično prošle godine, ali su nam knap.

Imaš npvu prodavnicu u Dušanovoj, gde je bio Pavle. Zove se Lumi Line, imaju gomilu takvih modela. A reče mi drugarica da je tu negde između Socijalnog i Saborne crkve otvorena i prodavnica Naturino obuće

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2065
24.9.2014 12:06:13   
Anoniman
Mod cekam da mi jave za one cizmice sto nam se svidjaju, da ih narucim,ako budu imale javljam ti kakave suuser posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 2066
24.9.2014 12:24:00   
dijana1*
Vuku sam kupila Ciciban cipelice. Jos samo da mu kupim gumene cizmice i kabanicu.
Ovo je prvi put da mu nisam kupila plave cipeliceuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2067
24.9.2014 14:04:29   
Azra_
Mod, gledala sam pre neki dan, ne nađoh nešto što odgovara. Ako je model ok, nije boja, ili obrnuto. Imaš Naturino, preko puta Saborne, one zgrade, malo zavučeno. Pored igraonice je, a ulazi se kao da ulaziš u prizemlje zgrade. Ako nekoj mami zatreba da zna.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2068
24.9.2014 14:23:55   
Klarita
Dijana, koju ste boju kupili?

hmmm, nikad nismo nosili Naturino. Bas bih mogla da pogledam za N kad dodje vreme, deluju mi lepo muski modeli, zenski mi se uopste ne svidjajuuser posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2069
24.9.2014 18:51:34   
Žapkić
Meni UGG definitivno nisu za decu. Posebno malu decu. (ali to je, opet , samo moje mišljenje). Mojae dete je uvek nosilo obuću sa anatomskim uloškom , iako nema problema sa stopalima, tj. tabanima. I pedijatar mi je rekao da nije baš neophodno da joj svake cipelice / patikice budu sa anatomskim uloškom, ali je za nju udobnije i lakše za hodanje

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2070
25.9.2014 6:16:58   
Misha i Ljisha
za Ugg se slazem, no morali smo malo da ih "provozamo" s obzirom na to da su poklon od moje drugarice iz Londonauser posted image . A i cisto bas da vidim kako se snalazi u njima. Mislim da su one sjajne npr kad treba samo dete da "preneses" s jedne lokacije na drugu. U smislu obuje ih, u kola, dodjes gde treba i obujes joj anatomske patofne. Mislim zimi jel zato sto je hladno napolju.

A i gumene cizme nisu anatomske no tvrdje su. Ali sam se tripovala i oko tih cizama medjutim bez njih ne mozemouser posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2071
25.9.2014 10:09:47   
Modessty
Danilo je prethodne dve godine nosio Naturino kao kanađanke. Sjajne su! Mogo je da ih nosi i po snegu! Ne propuštaju vodu, imaju anatomski uložak, čvrste a lagane. Baš sam oduševljena. I moja drugarica kupila za sina.

Azra dobro je kad možeš da gledaš i boju! Danilo i Nikola u većinu modela i ciciban i pavle i naturino ne mogu da uđu, tako da je boja apsolutno nebitna (naravno neću im obući roze, ali to da lisu plave, zelene, bele - sve jedno)

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2072
25.9.2014 10:15:19   
branki*
sto se tice naturina,oni su imali fabriku(ne znam da li jos uvek)blizu nas u knjazevcu,bili smo kucni sa italijanom koji je bio zaduzen za proizvodnju u srbiji,jako paze na kvalitet i standard,njihova decija obuca je neunistiva malteneuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2073
25.9.2014 10:17:04   
Modessty
Fabrika je bivša Leda u Knjaževcu. Tamo imaju super popuste. Ja sam bila pre dve godine.

Naturino

< Poruku je uredio Modessty RR -- 25.9.2014 10:20:32 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2074
25.9.2014 10:21:03   
mati
Branki puno ljudi odavde ide da kupuje deci obucu u Knjazevac. Tj jedan tata iz vrtica je odatle pa klincim sve tamo kupuje, a kad vec ide povede sve koji zele sa njima. Kazu da je bas bas jeftinija decja obuca.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here