|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
22.9.2014 12:24:05   
vonavoj
Mod,dala bi.ali da imam 10000e platu@user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2026
22.9.2014 12:41:03   
cockic
ma realna cena nije ni priblizna ovim sto oni nalepe po radnjama.jer i kad snize 70% zaradjuju.evo ja skoro uzela majcu od lana na snizenju kratak rukav kostala je puna cena 2590din,a ja platila 330din user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2027
22.9.2014 12:45:23   
Mala Elena
O maj Gad! user posted image uzas sa tim snizenjima, zato je sve prazno... oni uvek imaju racunicu, o igrackama da ne pricamo...user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 2028
22.9.2014 12:49:49   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

IZVORNA PORUKA: cockic

mi tolike pare na patike nedajemo,jer imamo popust u jednom brendu.patike za sina puna deca adidasa top ten je 6.490din.bas mnogo.jesu lepe,ali preskupe.tako da mi prodjemo jeftinije.ovaj put bas dosta,jer je platila moja mama user posted image

Mi smo naše platili oko 2700din.Po meni je previše dati za dečije patike više od 4000din. Oni to nose dva tri meseca i ćao.

Sadad su mi se svidele one u daichmanu duboke, njih cemo

Slazem se...moja sestricina dobila na poklon Nike od 6000 na snizenju ..user posted image odusevile su me ali su zaista skupe a dete preraste i ne stigne da iznosi. A i ovo vreme vise nije normalno , ni jedno godisnje doba ne traje koliko bi trebalo i kako bi trebalo. user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2029
22.9.2014 13:43:32   
Modessty
mislim da stvarno preteruju! mislim na sniženju 6000 din! Jbt dal su pozlaćene ili šta?!
Tako se ja nerviram bezveze i onda dođe moj tata kog Danilo za 5 min smota i on mu kupi gumene čizme u Deichman-u koje koštaju 1700din na sniženju a verujem da ne vrede pola od toga! user posted image Mislim nije 1600 din mnogo. Ali daj bre za gumenjake! Samo zato što imaju auto iz crtaća na njima! A u Tempu gumene čizmice sa sve kabanicom oko 1000!

Nije tema, al povodom sniženja - sandalice Ciciban u jeku sezone koštaju oko 5000, a kad dođe vreme sniženja koštaju do 2000! Pa sad ti vidi koja je tu zarada!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2030
22.9.2014 15:29:02   
Klarita
Jao, Ljiso, moram da te razocaram 26 su broj i nisu za barice user posted image presudila je cena i Pepa, i to sto su tople. Inace nisu nesto, tj nisu po mom ukusu
user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2031
22.9.2014 15:58:50   
Anoniman
Klarita nove, ili polovne? Lepe su!

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 2032
22.9.2014 16:01:09   
serpica
Ja sam danas kupila mladjoj ceri patike u Djaku,crne,kozne,Nike,na snizenju 2360din,iste takve smo narucili za stariju,stizu za dva dana,prezadovoljna sam.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2033
22.9.2014 16:04:11   
mati
Mi smo Mati uzeli ove, jedini problem su pertle, sto moramo da ga obuvamo... Al tata i sin kupili iste, samo mm bele sa crnim.

user posted image

< Poruku je uredio mati -- 22.9.2014 16:06:06 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2034
22.9.2014 16:37:48   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Klarita nove, ili polovne? Lepe su!

UM, nosila ih K prosle godine, sada su polovne, ali nosene su 3 puta user posted image bile na akciji za 2300 sam ih uzela, ali cak i da je bilo snega, ne bi ih iznosila jer joj je siroko stopalo i zalila se da su joj neudobneuser posted image Ljisa trazila sliku pa sam metnulauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2035
23.9.2014 17:18:30   
Ivanka 75
user posted image

Ove desno u sredini, poluduboke umesto Hello Kitty aplikacija Mia. I Mia su malo tamnije, mnogo lepše su uživo nego na slici.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2036
23.9.2014 19:23:38   
Anoniman
Ivanka lepe su, ali sto kazes, nisu za ovo vreme, ma nista, ima puno patika, sledece nedelje joj stizu cizmice gumene, necu nista joj kupujem, sada cekamo zimske cizmice da nadjemo neke lepe, ali prvo da nam stigne jakna pa da ukopimo neke sa njomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2037
23.9.2014 19:29:07   
Ivanka 75
I ja čekam da odemo u Bugarsku u soping pa da joj teeek onda kupimo zimske čizmice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2038
23.9.2014 21:44:08   
branki*
ivanka,bas su lepe patikeuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2039
23.9.2014 22:55:20   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: branki RR

ivanka,bas su lepe patikeuser posted image

Samo da padne plata i da ima broj user posted image
A kako samo sija ono napred na prstima, šljkice i dijamanti što bi rekla ivka user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2040
24.9.2014 0:24:59   
17 joka
Ivanka, bas su fine patikiceuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2041
24.9.2014 0:28:54   
Žapkić
Klarita, čizmice su baš lepe!

Ivanka, Tina ima slične ovim dole Barbi-desno

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2042
24.9.2014 0:30:47   
Sanchy
Mi imamo od prosle godine Chiccove cizmice odlicne,prosle su mu bile velike dobili smo ih tako da ostadose i za ovu godinu..imamo gumenjake za jesen mada mislim da cu morati nove da uzmem knap su mu i dobio je jedne nike kozne a jedne smo mu kupili za jesen to bi bilo to

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2043
24.9.2014 0:46:11   
Azra_
Meni bi ovako nešto: user posted image bilo idealno za ovo vreme, ali nikako ne nalazim. Na netu samo u ovoj boji, što mi ne odgovara, a i ne volim da kupujem obuću, a da ne probamo.

Mi do sada nismo imali gumene čizmice. Mislila sam da uzmemo za ovu godinu. Da li se mogu koristiti za sneg? Mi smo kao male uvek imale neke takve čizmice. Doduše, bile su tople, nepromočive i udobne, i što je najbitnije, nisu se klizale. Da li je nečije dete isprobalo gumene čizmice po snegu?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 2044
24.9.2014 0:49:13   
mati
Azra Mata je prosle god nosio gumene cizmice... I ne klizaju jer imaju duboke sare. Mito kupismo zbog Pepe i barice ali ih je iznosio... Imas postavljene i bez postave. Pa i ja nosim gumene cizme, kupila ih jos kad sam bila sa Matijom trudna, nema sanse da klizaju.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2045
24.9.2014 0:55:13   
Azra_
Haha, i nama trebaju najviše zbog barica, ali rekoh da vidim da li može i za sneg. Videla sam da ima gumenih u Metrou i u Daichmanu. Gde ste vi kupovali?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2046
24.9.2014 0:55:43   
17 joka
sto kaze Mati neklizaju sigurno gledala sam ja ovde kod nas bas sa tim sarama dole to nikako ne bi moglo da se klize bar ne bi trebalo a to je za decu najprakticnije a i za nas matore

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2047
24.9.2014 0:57:46   
Žapkić
Azra, moja Tina je imala slične ovakve za prošlu zimu. I super su joj bile. Čizmice nam nisu ni trebale, jer nije bilo snega. Njene su bile u nekoj kombinaciji ciklama, zelene i sive boje i stvarno su mnogo lepe, tople i udobne bile.

Gumene cizmice, po mom mišljenju su idealne z azimu. Ne klizaju se, a sad ima onih sa baš lepim dezenima i lepo su naložene unutra , pa su baš tople. I ja razmišljam da kupim Tini gumene za zimu ( a Boga mi, i meniuser posted image user posted image user posted image )

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2048
24.9.2014 0:58:51   
mati

IZVORNA PORUKA: Azra_

Haha, i nama trebaju najviše zbog barica, ali rekoh da vidim da li može i za sneg. Videla sam da ima gumenih u Metrou i u Daichmanu. Gde ste vi kupovali?

E pa jedno od ta dva. Nemoj da mislis da necu da ti kazem, al kupio mmi samo doneo. A tamo je gledao pa me zvao sve vreme za konsultaciju.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2049
24.9.2014 1:04:02   
Sanchy
Mi smo prve gumenjake kupili u Daichmanu stvarno lepo dezenirane,ali nisam ih probala po snegu..inace ja imam gumene obicne sa postavom koja se vadi i ni njih nesto nisam probala po snegu..a danas gledam Office shoes Hunter cizme gumene 12500,00 za odrasle pa mislim stvarno da li su oni normalni,takve iste u Uradi sam za hiljadu i pouser posted image napisacu flomasterom Hunteruser posted image ..izvinjavam se za off mada mislim da imaju i decije preterase sa cenom

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here