|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
29.10.2014 23:25:09   
choopa choops
Ja sam baš nezadovoljna sa kupljenom obućom djeci ove godine. Naime, ona nosi 28/29, a on 27/28. A kod nas sportske obuće od broja 26 do 30 nema user posted image Ili imaju neke Nike modele iz praistorije, samo im boju promjene. Užas.
Onda sam ćerki uzela neke čizmice u Deichmannu oko 30e, i u Original Marinesu oko 40e. Naravno sve glupa sintetičina, ali šta da radim kad nema njenog broja, a da je model lijep i da su kožne. Meni nije žao da dam pare za zimsku cipelu ako je kvalitetna.
Sin ima Bambi gojzerice postavljene pravim rznom koje sam Lari kupila prije tri ili četiri godine. Njima sporo raste noga, prvo ih je ona nosila, pa sada on. Računam da će moć da ih nosi bar do februara...I dalje su kao nove user posted image A patike sam mu uzela neke Adidas u Deichmann-u, isto 30-ak eura su bile.
Ja sam vidjela na nekoj FB prodaji Naturino čizmice za ćerku, ali je prošlogodišnji model, i kontaktirala sam ih, ali im profil nije aktivan više i pretpostavljam da ih više nema. A sve bih dala da takve nađem user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 2101
30.10.2014 8:44:35   
Rosita
http://www.deichmann.com/RS/sr/shop/home-deca/home-deca-obuca/00013501240322/De%C4%8Dje*%C4%8Dizme.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=home-deca/home-deca-obuca/home-deca-obuca-cizme

Mi smo kupili ove. Nisu anatomske. Lomila sam se oko toga, dete ima 19 i po meseci. Resila sam da uzmem anatomske patofne, u tome je cesce, a za cipele/ cizme sam imala ideju da su dublje, malo odignutiji djon, nepromocive. Ove su jeftine, ali i platila bih i vise, ucinilo mi se da ispunjavaju uslove. Kad ih je prvi put obuo , D nije umeo da hoda. Dva dana ih je nosio po kuci i vec je najnormalnije trcao i navikao se. Dvoumili se da l da vratimo jer zbog ove dubine nikako ne mogu pouzdano da procenim pogodnost velicine. Ali smatram da mora da je 23 jer smo u avgustu kupili 22, obuvace npr. termo carape tako da nema sta manje. Klizav mi je ovo teren jer prvi put kupujem tako, mimo klasicne decje radnje, ali nadam se da nisam pogrsila. On normalno hoda. Resili smo da ih zdrzimo. Pitala sam pedijatra da l mora anatomske, on je rekao da je bitno da po kuci hoda u necemu da stimulise stopalo, da je deci do tri godine najcesce vizuelno ravno stopalo i tako... nije rekao ni da ni ne. Ali, kao sto negde pisah, ortoped mi je za prvu obucu rekao- ojacana spreda i pozadi, dobro drzi stopalo, to su uslovi, moze i Kineska user posted image . Nadam se da nismo pogresili.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 2102
30.10.2014 9:36:13   
little_one
Rosita mi smo prosle godine kupili identicne za Andreu, samo u zenskoj varijanti i bile su super, i sto ti kazes nije bog zna koliko vremena provodila u njima al su joj super bile.

Mi uzeli ove za barice, a ove za snijeg.

Za svaki dan kozne Pavle

Ful oprema ove godine. user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 2103
30.10.2014 9:36:31   
branki*
lepesu cizme,rosi.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 2104
30.10.2014 9:41:25   
Peace*
Obojici sam uzela patike u H&M.

Na ovaj fazon: KLIK

Lukine su kombinacija teget i svetlije plavo sa narandžastim pertlama, a Markove su plave sa Angry birds trakicama (čičak).

Zadovoljna. Tople su.

Luki treba da kupim cipele za period snega, ne može u čizmama sedeti u školi, Marku neću ni uzimati, on može u čizmama do vrtića, a tamo se svakako preobuje.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2105
30.10.2014 10:11:11   
veselicaa
Uglavnom mi je vazno da je obuca kvalitetna ali kako obe imaju dosta pari obuce gledam da im patikice budu bolje jer u njima provode najvise vremena.Obozavamo baletankice i njih uzimam bilo kakve ne gledam nesto posebno kvalitet a trenutno obe imaju Olala i veoma su se dobro pokazale.Starijoj sam za skolu kupila Nike patike,mladjoj Pumine,obe imaju uggsice koje nisu skupe ali ih nose od prosle godine i kao nove su.Imaju i gumenjake koje su postavljene jedva sam ih nasla jer je mali izbor za dcu njihovog uzrasta(bar kod nas).Imam jednu molbu za mame koje narucuju preko neta ako im nije tesko neka mi posalju neki link u pp od nekog kod koga su narucivale i koji su dobri za saradnjuuser posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 2106
30.10.2014 14:14:02   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: veselica

Obozavamo baletankice i njih uzimam bilo kakve ne gledam nesto posebno kvalitet

E i ja to upopšte ne gledam. Baletanke sa anatomskim uloškom su preskupe. Ja joj najčešće kupim u OVS ili u H&M kad idemo i budu oko 10e. Unutra obično stavim uložak, koji prebacujem iz obuće u obuću. Opet u Zari su preko 25e. Nisu mi jasni, a niti su kožne, niti ne znam kako kvalitetne...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 2107
31.10.2014 8:31:03   
Modessty
Danilo traži da mu kupim ove Cars čizme u deichmann. Ja baš nešto nisam sigurna u njihov kvalitet. Ne bi da mu se raspadnu za mesec dana. A on zapeoooo! Danas idemo da ih vidimo i da proba. Kad je bio manji nijedne njihove cipele ni čizme mu nisu odgovarale. Ni Nikola ne može da nosi njihovu obuću. Jao ako nema broja biće plakanja da će ceo tržni centar da se trese!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2108
31.10.2014 10:00:52   
veselicaa
Nije im los kvalitet ja sam mojim kupovala neke cipelice i zadovoljna sam.A i cene su pristojne jos kad je snizenjeuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2109
31.10.2014 10:04:55   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Obozavamo baletankice i njih uzimam bilo kakve ne gledam nesto posebno kvalitet

E i ja to upopšte ne gledam. Baletanke sa anatomskim uloškom su preskupe. Ja joj najčešće kupim u OVS ili u H&M kad idemo i budu oko 10e. Unutra obično stavim uložak, koji prebacujem iz obuće u obuću. Opet u Zari su preko 25e. Nisu mi jasni, a niti su kožne, niti ne znam kako kvalitetne...

Ma ludost je kupiti baletankice koje kostaju 4,5 hiljada a moje cerkice ih i ne nose toliko puno vremena.Eto kad idemo negde na neko slavlje ili neka kratka setnja.Za sve druge prilike nose patike i vaznije mi da su one dobrog kvaliteta.Skoro sam starijoj za fizicko i folklor kupila Ciciban patikice,nesto nalik starkama ali sa cicak trakom(3reda)i imaju neke cirkone napred kod prstiju bile su na snizenju samo 20 e.Zato uvek treba pratiti ta snizenja

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2110
31.10.2014 10:14:03   
Mala Elena
Malo je teze biti u toku u vezi snizenja , jednostavno je manje vremena. ..Veselice , sta mislis jel bolje da kupim nehodajuce uggs ili hodajuce pa da joj bude duze valjda ce prohodati sa godinu dana, to je kraj marta?

Direktna veza do poruke: 2111
31.10.2014 10:38:31   
veselicaa
ME ja bih joj kupila nehodajuce jer ne verujem da ce prohodati dok je zima.Onda kada prohoda ti joj kupi dobre sa anatomskim uloskom i nema problema.Moja cerkica je prohodala sa 14,5 meseci a druga odmah posle 1 rodjendana tako da sve zavisi od deteta do deteta.I moje nisu mnogo volele da ih ucim da hodaju vec su puzale pa tek onda odjednom prohodale pa sam im kupovala nehodajuce sve dok ne pocnu samostalno da hodaju

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2112
5.11.2014 17:27:05   
mama krava
Ja bih da preporučim svinma koji su u okolini Bg-a ili Rume, da stvarno vredi otici u onaj Naturino outlet. Ja bila u ponedeljak i kupila cerki njohove kožne rainstep čizme za 3500 din, a identične sam joj probala u gradu u Beba kids radnji kako bih bila sigurna koji joj broj odgovara i cena je bila 7900 din!!! I jos sam joj kupila patofne za 1000 din i debelon extra fancy kožne cipelice, ali sam promašila br, tako da moram da ih menjam. Kad sam zvala da pitam d ali može da se menja, rekli mi d anaravno može, ali da bi bilo najbolje da dodjemo posle 20, novembra, jer im tada stiže roba i biće veći izbor.

Dakle, žene, ako vam treba i možete da odete, vredi otići.

Direktna veza do poruke: 2113
7.11.2014 8:05:01   
big mum
Strahinjine nove čizme,uvjek im kupujem Woolf max za zimu,nepromočive i jako tople.Nisu ni skupe kako su dobre

user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 2114
7.11.2014 9:19:14   
branki*
big mum,super su cizme.ja imam za sebe njihove cizme za sneg i traju mi evo treca godina,nisu mrdnule,niti se klizaju,niti propustaju.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2115
21.11.2014 18:12:58   
Mala Elena

ME ja bih joj kupila nehodajuce jer ne verujem da ce prohodati dok je zima.Onda kada prohoda ti joj kupi dobre sa anatomskim uloskom i nema problema.Moja cerkica je prohodala sa 14,5 meseci a druga odmah posle 1 rodjendana tako da sve zavisi od deteta do deteta.I moje nisu mnogo volele da ih ucim da hodaju vec su puzale pa tek onda odjednom prohodale pa sam im kupovala nehodajuce sve dok ne pocnu samostalno da hodaju

Veselice , ima sada nehodajuce ali mi se bas ne svidjaju vizuelno..pa cu joj uzeti druge dok nadjem da mi se svide .
Nego cujem preporuku da za mesec dana treba da je oslanjam na noge pa da uzmem hodajuce .
Mada ja je necu oslanjati napolju u svakom slucaju .

Direktna veza do poruke: 2116
24.11.2014 20:34:08   
Ivanec
Obrisan link.

Za reklamiranje se obratite marketingu Ringeraje. user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 27.11.2014 20:17:40 >

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2117
24.11.2014 20:37:15   
soni
Sto ima slatkih cizmica...Mi smo za zimu kupili vunene unutra i nepromocive...ovde je duga zima i drugo nista ne pomaze

Moje dete ima skoro 2 i po god, i nosi izmedju 27 i 28 br user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Ivanec)
Direktna veza do poruke: 2118
27.11.2014 17:06:35   
minnica
Mi smo se opremili za zimske uslove. user posted image
user posted image
user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2119
27.11.2014 17:13:22   
Sanjica26 RR
Mala Elena ne treba ti da je oslanjas na noge. Ona to sama treba da uradi. Nama.je fizijatar rekla nikako cipelice za hodanje dok ne prohoda. I kad prohoda samo za napolje cipele. Unutrra da bude bosa.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 2120
27.11.2014 17:46:17   
Mala Elena
Sanjice, meni je to receno ovako od neke persone koja ima dvoje dece a ne od fizijatra ..ne razumem se bas da li treba ili ne. Napolju je necu ni oslanjati dok je zima, na prolece ce valjda prohodati .A u kuci sam mislila da joj obuvam povremeno pa da je drzim pod miske da se malko osloni i oseti noge, a da se pravilno formiraju stopala.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2121
27.11.2014 17:59:53   
Ivanka 75
ME, ako ustaje, sama se podiže uz nameštaj ili u krevecu ona treba da oset_i svoja stopala, zato joj ne trebaju hodajuće cipelice. Ona ti još ne hoda.
Te cipelice se s pravom i zovu "hodajuće".
Kako će ona naučiti da održava ranotežu ako joj sputaš stopala i članke u cipelicama?
Nemoj na silu da je oslanjaš na noge, kasnije će biti nesigurna kad hoda jer je odpočetka držana ispod miške.
Kad počne sama da ustaje i pridržava se uz nameštaj i hoda pored nameštaja, onda je druga priča.

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 27.11.2014 18:02:15 >

Direktna veza do poruke: 2122
27.11.2014 18:58:40   
veselicaa
I ja sam mojim kupila hodajuce tek kad su same prohodale.Dotad samo nehodajuce.Nisam ni ja moje mnogo setala uglavnom su puzale i same se polako podizale drzeci se za krevetac ili krevet.Evo moja drugarica seta sina drzeci ga ispod miske jos od 7 8 mesecauser posted image i jos joj nije prohodao a ima 13 meseci.Nece nista na silu treba ih pustiti sami da se puste.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2123
27.11.2014 19:57:16   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Sanjice, meni je to receno ovako od neke persone koja ima dvoje dece a ne od fizijatra ..ne razumem se bas da li treba ili ne. Napolju je necu ni oslanjati dok je zima, na prolece ce valjda prohodati .A u kuci sam mislila da joj obuvam povremeno pa da je drzim pod miske da se malko osloni i oseti noge, a da se pravilno formiraju stopala.

Osetiće ona noge kada bude vreme, hodanje se ne uči već dođe kada je dete mentalno spremno za to. Mislim da nema nikave potrebe da joj sada kupuješ čvrstu obuću jer stopalo će se pravilno razviti samo ako je slobodno.

Pozz

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 2124
28.11.2014 1:08:47   
Azra_
Slažem se sa Anom. Moje dete je prohodalo malo nakon prvog rođendana, a da ga niko nikada nije ni pridržao. Bauljao je po kući, puzao, uspravljao se, padao...i jednostavno, samo jednom ustao i odšetao do kuhinje, i vratio se u dnevnu sobu, a to nije mala razdaljina kod nas. ježim se kada vidim decu koju roditelji drže ispod miške i tako ih uče da hodaju, a ona sva nagnuta ka napred. Neka proba neko vas tako da drži, a vi da hodate, osećaj je apsolutno neprirodan.user posted image A što se obuće tiče... Mi smo prohodali zimi, van kuće slabo da je gde šetao. Imao je neke cipelice, ali više fore radi, ostale nove. Prohodao u januaru, a u martu-aprilu smo kupili cipelice i aktivnije počeli da šetamo.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...
Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here