|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
25.9.2014 10:28:42   
Azra_
Mi imamo Naturino patofne-nisam zadovoljna. Odmah su počele da se gule, zapinju o parkt i sl. Od prošle godine ˝rain step˝ cipelice, takođe nezadovoljna jer su se ofucale nakon mesec-dva nošenja. Nakon toga mu kupili one Nike zimske patičice, iznosio ih samo tako, da čovek ne žali kada plati. Cipelice su bile prošle godine oko 5000-6000din, za te pare bi vredelo da potraju. Juče sam svraćala kod njih, slab izbor za dečake.

Mod, meni je na prvom mestu da su mu udobne, kao i svakoj mami, a boju gledam jer mi je lakše određene boje da uklopim uz odeću. Kada on proba i neće da ih skine, to je to! S tim, da mu u radnji ponudim 2-3 modela, pa da bira od tih.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2076
25.9.2014 10:34:29   
branki*
pa,ne znam..moguce da zavisi kako koja obuca,mi stvarno nikad nismo imali problema sa bozinom obucom,ni sa cim,bez obzira koja firma...sve mu je trajalo dugo ili traje i sad,ali je malo.jedino neke ribok patike su se ofucale nesto brze,ali su bile od one mekane prevrnute koze,pa moguce zato,mada je i njih nosio nekih 4 meseca.sve drugo uglavnom je ostalo manje vise novo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2077
25.9.2014 10:50:56   
Modessty
Naturino smo imali i+cipele i nisu mrdnule! Dala ih posle i drugarici injena ćera ih nosila par meseci! Stvarno su bile ekstra. A koštale su u fabrici negde oko 1500 din, tako nešto.

Što se tiče onih Lumi line što je Nikola dobio za rođendan, to ćemo tek da vidimo. Lepe su i lagane i od kože i spolja i unutra. kako će da podnesu Nikolu, videćemo user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2078
25.9.2014 11:47:57   
Anoniman
Stigle Unine sizmice, sada cu da vam postavim slikeuser posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 2079
25.9.2014 11:49:24   
vonavoj
cekamo slike! moze i model da ih proba!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2080
25.9.2014 11:52:32   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2081
25.9.2014 11:55:29   
vonavoj
Da li uzela oba para? Jesi carica! SUper su..i ja sam razmisljala..ali Tiki ne treba,i ove ne znam kad cu da iznosimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2082
25.9.2014 11:59:04   
Anoniman
oba, bile su dzabeuser posted image i sad kad joj stignu gumene taman da menja, a kad padne sneg, onda cu kao one sto je Bubi narucilauser posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 2083
25.9.2014 12:01:27   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Unina mama

oba, bile su dzabeuser posted image i sad kad joj stignu gumene taman da menja, a kad padne sneg, onda cu kao one sto je Bubi narucilauser posted image

A onda sve to lepo cuvaj,i posto ces da rodis decaka,sve to meni posaljesuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2084
25.9.2014 12:09:15   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Unina mama

A onda sve to lepo cuvaj,i posto ces da rodis decaka,sve to meni posaljesuser posted image user posted image

ahahhaha moze. Evo sad gledam njihov sajt podigli su im cenu bile su 990, a sad su 1500

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 2085
25.9.2014 12:53:16   
vonavoj
Uhvatila si poslednji voz..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2086
26.9.2014 16:12:51   
Azra_
Una, super su. Ima mesta za modiranje sa devojčicama samo tako, ali ne gomilaj, brzo preraste.

U sred moje potražnje, eto spasa! Za ove prelazne dane. Kada bude hladnije, ili padne sneg, videćemo. Ovakve sam i tražila, ne da budu cipele, a ne baš klasične duboke patike , i eto:

user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2087
26.9.2014 16:29:18   
Anoniman
Azra super su. Gde si ih naslauser posted image ?

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 2088
26.9.2014 16:55:24   
Sanjica26 RR
Pisala sam da smo sva tri modela Naturina za T platili 3.000. Slatko nosi sva tri modela. Lepi su i zenski modeli. Nama trebaju cizmice i patofne.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2089
26.9.2014 22:27:39   
lilelo
Koliko se krecu cene cipela u Naturinu u prodavnici u Beogradu. Nisam znala da je otvorena. Bila sam u njihovoj prodavnici, tj. u fabrici u Rumi i tamo su dosta povoljne.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2090
27.9.2014 0:28:29   
Azra_
U Nišu, ja sam gledala pre par dana, ima samo jesenje obuće, zimsko još ništa. Cipelice za dečake meni slab izbor, za devojčice jače. Cene, zavisi... Od 3000 do 5500, ono što sam ja videla. E sada, ove od 3000 su neke kao mokasine, ili kako da ih nazovem, a ove od 5500 su kožne.

UM, u Okaidi radnji sam ih našla.

(odgovor članu lilelo)
Direktna veza do poruke: 2091
27.9.2014 0:34:54   
Ana RR
Ja sam Marku opet kupila u Cicibanu, kožne su, duboke, biće mu super sad kad krene hladno vreme. Patike je bukvalno razvalio, đon se odlepio user posted image ali može još da ih aka ovde po dvorištu. Našla sam Cicban i ovde u Kalgariju pa ćemo ići kad krene sneg da kupimo čizme.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2092
27.9.2014 1:20:28   
Azra_
Super Anči! Mi smo prošle godine imali jedne zimske Ciciban i bile su dobre. Sada kada sam gledala, bio je slab izbor, bar za moj ukus. Da ne mašimo temu, ali mislim da su prvi znaci nostalgije tu! user posted image

E da, onaj moj post sa cenama se odnosi na Naturino radnju pošto je neko pitao. Nisu cene svuda takve.

< Poruku je uredio Azra_ -- 27.9.2014 1:22:43 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2093
27.9.2014 5:01:43   
Ana RR
Ma Ciciban sam tražila još dok smo bili u Bg user posted image da ja odmah vidim koje su mi opcije user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 27.9.2014 5:03:21 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2094
30.9.2014 0:51:20   
mati
Prolazila sam danas pored Metroa i ima bas lepih modela gumene cizme. Cena je 1990din. A tek za devojcice. Uvek su lepsi modeli i veci izbor.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2095
2.10.2014 11:24:13   
cockic
user posted image

a ovo su cerine cizmice user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2096
2.10.2014 16:50:29   
eleona
I mi gledamo jesenje i zimske dublje cipele
Prošle godine je obuća Pavle imala sjajne modele, jel neko svraćao ovih dana? Kakve su cene?
Ciciban su nosile prvih par godinica, i nisam uočila neke prednosti u odnosu na domaće proizvođače

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 2097
2.10.2014 18:27:51   
Azra_
Mati, za devojčice su prelepi dezeni. Mislim da su dečaci uvek malo zapostavljeni.

Pavle ima neku akciju, pogledaj na sajtu. Ja sam svraćala, manjih brojeva , tu oko 26 slabo ima. Nešto na pertlanje što mi se ne dopada. Na netu je veći izbor, ali nism bila posebno oduševljena. Cene sa sniženjem su korektne.

(odgovor članu eleona)
Direktna veza do poruke: 2098
13.10.2014 17:49:54   
minnica
Ovo su naše nove cipelice.
user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 2099
29.10.2014 22:46:11   
Enalen
Nama se svi smeju, ali mi smo kupili cipelice unapred user posted image i user posted image user posted image user posted image
Koga zanima, neki mi pise u PP, pronasla sam suer americki sajt sa zanimljivim stvarcicama za malisane (a i za nas, hehe), ispadne jeftinije nego mnoge stvari u Srbiji, a za mnoge je besplatna dostava!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here