|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/14 [chat]
20.9.2014 19:08:31   
doktorkakristal
bas mi je dargo JOLE i tek ce da bude lakse

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 776
20.9.2014 19:37:16   
Mala Elena
Dijana, bravo , ne znam sta da kazem osim da dobro poznajes materiju! user posted image Valjda cu i ja doci u tu fazu..kao sto bebe imaju faze, tako i mame user posted image
Mati i ja sam razocarana, od toliko pompe, ulozenih para i glumaca nista specijalno.user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 777
20.9.2014 20:54:11   
mirkam
Dobro vece mame.
Lilo je i kod nas bas dobro.
Mm nahranio i uspavao M, ja ocistila pod, preprala zvecke, glodalice i ta cuda i napravila i sad stavih da se pece kolac od maka. Mmmmm, ja ga obozavam.A danima se kanim da napravim neki kolac.Ujutro kad bude hladan bice super. Pa izvolte ko voli kolace s makom user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 778
20.9.2014 21:06:26   
doktorkakristal
zdravo mame,mi kuliramo,muz na telefonu ja na kompu user posted image idila,cekam da mama javi da je uspavala D

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 779
20.9.2014 22:15:34   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame, bas ste piskarale. Imam stiva za citanjeuser posted image

Jole drago mi je da je sad sve ok sa Humanom.

Kod nas vreme katastrofa. Bili smo danas na rodjendanu kod komsinice, moja D je naravno jurila macke.user posted image Dete kao da mi osetilo kisu htela je da obuje gumene cizme i ja joj kazem nije mokro sreco nije za cizme kad mi krenuli a ono pljusak ma haos. eto ti deca bre imaju bolju intuiciju od nas matorih samo ja to nikako izgleda da prihvatimuser posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 780
20.9.2014 22:58:47   
Torbica
Ja bila do komsinice, a sad napadam masinu za sivenje.
Skuvala sam sto cuda za naredne dane, sve uredno poslikala user posted image
Ljubac

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 781
20.9.2014 23:23:01   
Sanjica26 RR
Ola mamiteuser posted image Tek sam sad sela. Mlatila se sa tortom. Gotova je. Ko dodje sutra neka je dobrodosao. Najverovatnije dolazi mama, sestra sa muzem i decom. I moja buduca snaja. Malo me je rastuzio brat. Pali su na nos od posla oko kuce. Izvinjava se sto mi.nije kupio poklon. Nije me zbog toga rastuzio nego sto je on tuzan.
Mm mi je kupio ljiljane. Moje omiljeno cvece. I parfem. Isao sa T da biraju. Grdila sam ga sto mi je kupio skup parfem. Nisam u tom fazonu. Nikad zadovoljnauser posted image
odoh mame da spavam. Sutra je praznik.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 782
21.9.2014 0:15:12   
Torbica
Sve popakovala u frizider, za od nedelje. A sutra batacici sa krompirom, to ne moze na podgrevanje, da iskoristim vikend.
Sanjice, rekoh cerki da je sutra Rodjendan Bogorodici a ona ce meni - hocemo joj pevati Divan Dan? user posted image Jao sto me nasmejala!
Nisam zavrsila sivenje... user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 783
21.9.2014 0:19:47   
Sanjica26 RR
Joj blesava je. Bas me zanima sta bi T rekla na to. Meni ce mama da dodje. Dolazi da bi obavila kontrole. Mozda i spremimo ajvar .Odoh zene da spavam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 784
21.9.2014 0:22:59   
dijana1*
Sanjice ima li za nas parce te torteuser posted image
Sada pred spavanje pises o tortiuser posted image nije mi to trebalo .

Direktna veza do poruke: 785
21.9.2014 1:40:11   
Torbica
E ja sam se zainatila i zavrsila pantalone... jejejejejjejej! user posted image
Sad mogu na spavanjac.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 786
21.9.2014 5:08:32   
Mala Elena

Danas je praznik, podsetiste me. .valja spremiti neki lep rucak ! Frizider je oriban , ovaj drugi bio ceo dan krcat , sve mi ispadalo user posted image
Laku noc , evo prodisala je od kapi ,sad mi srce na mestu user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 787
21.9.2014 6:38:25   
Anoniman
Dobro jutro evo user posted image
Kod nas vreme sumorno i tmurno. Danas cu samo skuvati rucak i igracu se sa decom. Nedelja je a i velik praznik.

Direktna veza do poruke: 788
21.9.2014 6:44:00   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Mislim da ce mi trebati meseci i meseci, strpljenje i svi zivci ovog sveta da naucim A. da se ne ulazi u rernu (mm mu dozvolio da to radi, i ubicu ga majke mi) user posted image
Svi predlozi su dobro dosli.
Juce je mm dozvolio A. da cacka oko sporeta, ovaj mali se popalio, pa kad je skontao retnu, otvorio i hoce covek unutra. A ja kao dezurno zakeralo samo ponavljam da ga makne od sporeta. Ali, ko mene slusa. Na kraju sam mm oklagijom najurila iz kuhinje. Onda su na drugo mesto otisli da prava suser posted image A ja nazalost ne mogu svuda da budem u isto vreme. Ali sve ono sto ja ne dozvoljavam, mm mu dozvoli, pokupi se i ode kuci, pa onda mama i ja ispravljamo krive drine.

Direktna veza do poruke: 789
21.9.2014 8:09:12   
mirkam
Dobro jutro i od mene.
M malo duze spavao jutros, ja popila kafu na miru, ne spremam rucak, sveki ce danas user posted image
Sinoc bila zurka u kafani vidim user posted image , pa se jutros uspavale.
I da, Sanjice srecan rodjendan sa malim zakasnjenjem user posted image

< Poruku je uredio mirkam -- 21.9.2014 8:11:29 >

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 790
21.9.2014 8:12:06   
serpica
Dobro jutro i od mene,i mi spavali maloo duze jutrosuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 791
21.9.2014 8:17:55   
Mala Elena
Dobro jutro mame! user posted image koda me probudila oko 6, skocila da zatvorim prozor na kuhinji...samo mi se prekidalo spavanje. ..kad bi i E odspavala samo jos maaalooo user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 792
21.9.2014 10:21:37   
doktorkakristal
jutro mame,ala sam se naspavala user posted image pijem kafu pa kod monjih po dete

Direktna veza do poruke: 793
21.9.2014 11:15:30   
emicaa
Dobro jutro drage moje,kao što sam juče pisala cura mi je noćas zabiberila,do 2 se stalno vrtila i kenkala u snu i na kraju smo ustale u 2 i do 4 se mazile i igrale,baš nam je bilo fino user posted image .
Stavila sam ručak da se krčka pa malo odmaram.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 794
21.9.2014 11:32:38   
Torbica
Cera slaze ves a sin pravi red u sobi.... Poludeh, gledali bi crtane a haosa na sve strane. Cvrc. Kad sve bude pod konac, gledace. I sad cu toga da se drzim. Maleni zaspao, ranije se probudio jutros, oko 7 je pricao nesto, eno ga onesvestio se. Mirisu batacici i krompirici iz rerne, supica od juce. Milina.
Dobar daan!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 795
21.9.2014 13:18:37   
Sanjica26 RR
Dobar dan zene! Moji treba da stignu. Bratovljeva devojka je stigla. Donela mi je sminku. Znala je sta mi treba.
Sofija spava. Teodora se vrti y krug. Ne moze da doceka da joj dodje Lana (Snelle).
Sutra naravno u nove radne pobede. Cekam da primim platu i da castim sebe. Moram da malo da odem.na ciscenje lica.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 796
21.9.2014 14:29:34   
Torbica
Moji spremili sve sto treba, gledaju crtani, beban spava, ja strebam....

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 797
21.9.2014 15:25:27   
Mala Elena
Emice , bas bezveze , nisi mogla da odmoris ..i ja sam se celu noc nesto budila , te da siki, te nosic , te pljusak, te sanjala gluposti ...i ustala sva nikakva. Sestra mi kaze da ce se buditi oko 4_5 kada bude pocela sama da sedi i trazice da se igra. To je isto faza user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 798
21.9.2014 16:13:55   
emicaa
boga mi ne bih rekla da je kod nas gaza jer ona vec dugo dugo lose spava,jedva cekam da je u petak odvedem doktoru pa da sve pregleda da znam dal je nesto muci ili jednostavno nece spava.
ovde cijeli dan kisa,ne znam dal pada iz zemlje ili iz neba

Direktna veza do poruke: 799
21.9.2014 16:23:58   
doktorkakristal
dobar dan ,D jedva zaspala upala je u neku fazu kad je haoticna kad je uspavljivanje u pitanju user posted image
EMICE ja mislim da joj nije nista masa dece pravi taj problem sa spavanjem,D isto vrpolji se po celu noc sad je pocela i da se budi i tako sedne nesto brblja,ja odlepim,al sta da se radi valjda ce i to jednom da prodje

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here